• türk hakemlerin yöneteciği müsabakada galatasaray favori olarak sahaya çıkacak.
  • yeneriz belki 2-0 falan.

    tanım: türkiye kupası maçı.

    maç sonu edit: işte kazandık tebrik mesajları yağıyor teşekkür ederim...
  • (bkz: rakibimizi taniyalim)

    tuzlaspor'da 10 numara pozisyonunda oynayan mehmet özdıraz, sağ açık sadık baş ve fenerbahçe alt yapısı çıkışlı ön libero muhammet akarslan dikkat çeken isimler. ayrıca geçen yılın 2.lig gol kralı murat yılmaz ile bu sezon takıma katılan, samsunspor'dan da tanıdığımız göksü türkdoğan takımın önemli gol silahları. tuzlaspor geçen sene play-off oynamış ama üst lige çıkamamıştı. bu sene daha güçlü bir kadroyla mücadele ediyorlar ve şu anda liglerinde 15 maçta 31 puanla averajla 2.sıradalar. yine şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkmasını beklediğim galatasaray için hiç de çantada keklik kolay bir rakip değiller yani.
  • bu turda sürpriz olursa bu eşleşmede olabilir. galatasaraylı oyuncuların gamsızlıklarına hasta oluyorum. uzun süre 1-0 önde götürüp 1-1 bitirmemize şaşıracak taraftar bile kalmadı.
    gözlerin balçova yaşamspor fatihi pandevi arayacağı maç.
  • radamel falcao’nun şov yapacağı maç.

    adam bari bu macta oynasaydi ya tamam sakatsin ama arada oyna be gülüm sezonu bitiyor.
  • galatasarayımızın oyun içi çıkışını sürdüreceği ve rahat bir galibiyet alacağı karşılaşma. önemsiz bir maç gibi gözükse de, yükseltmeye başladığımız tempomuzu alışkanlık haline getirmek için önemli bir maç.
  • öğrenci bir arkadaşa koltuğumu ücretsiz devretmek isterdiğim maç. gitmek isteyen yeşillendirsin.

    edit: devredildi..
  • kimse kusura bakmasın bu maç özelinde yazmıyorum. hemen hemen her iç saha maçında en az 10-15 tane kombine devriyle ilgili entry giriliyor. yahu yılda 10 maça gideceksin diye sezon başından kombine alıp, ardından gitmediğin maçların biletini satmak niye? hangi kafayla bu hareketleri yapar bir insan aklım almıyor. olur insanlık halidir işin çıkar, hasta olursun, maça gitmek istemezsin devredersin. ama özellikle belli yazarlar bu işi meslek edinmiş şekilde bunu her maç yapıyorlar. yazıktır, günahtır.

    tanım: galatasarayımızın türkiye kupası maçı.
  • galatasaray’ın twitter hesabından ilk 11 paylaşılmadığı hâlde insanların nereden kadroyu görüp de selçuk’un 11’de olduğunu anladığını merak ettiğim maç.
  • çok güzel bir karşılaşma olacak.
    çıkan kadrolara bakıldığında denk bir mücadele olacak gibi.
    en çok taylan'i merak ediyorum ve gol atacağını düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap