• başlık açma merakım yok fakat bu konu hakkında bir başlık göremedim.

    haftasonu marketlerin açık olacağı söylenmesine rağmen insanların dünyanın sonu gelmiş gibi alışveriş yapması durumudur.

    bu akşam eve dönerken önünden geçtiğim her marketin önünde araba kuyrukları ve insan sıraları vardı.

    insanlarımıza ne söylesek, ne anlatsak boş ne yazık ki. böyle bir durumda da yapılan karantinaların, virüsün yayılma hızını azaltmasını beklemek komiklik olur maalesef.
  • ama yok olsun haftasonu yasak var virüs bitecek kesin.
  • eve dönerken benim de gözlemlediğim endişe verici durum. öyle büyük bir market de değil üstelik buna rağmen kasalarda inanılmaz sıralar, herkesin elinde 8-10 tane ekmek... pandeminin başında avrupa'ya keh keh gülen necip milletimiz yine şaşırtmıyor.
  • berkecanların savaş hazırlığı yaptıklarını düşündüren olay.
    sığırlar, yarın markete gitmek serbest, ne o telaşınız ak. allahtan iki saat sonra yasak başlıyor da gürültünüz kesilecek.
  • onlarda mal sayılır. satılabilirler. enflasyon düşer heee. fiyatı düşük onların. eeey tüik torbana bu mallardan da koy.
  • ıhlamur alayım diye aktara gitme gafletinde bulundum ki aslında aktarın kuyruğu aktara gelmeden 100m önce başladığından geri döndüm. yani teknik olarak gidememiş sayılırım.

    ortamı şöyle tarif edeyim; yüzüklerin efendisi iki kule filminde uruk hai ve orclar fangorn ormanı kenarında kamp kurduklarında, hobbitleri yemek isteyen orclardan birinin kafası uçurulur ve "meat is back on the menu boys" çığlığı ile beraber tüm orclar uruk hailer vahşice ölen orcun organlarını parçalar ya, ha aynen işte öyle.

    bu millet tam bir manyak dostum.
  • karşı komşum 50 kg şeker almış rezilliktir.
  • dünyada 200 küsür ülke var şansımı....
    en saçma ülkeye denk geldim.
    ülke insanın en önemli özelliği mantığı ile hareket etmesi değil.
    iç güdüsel olarak duyguları ile hareket etmesi. diğer canlılardan tek farkımız konuşuyor olabilmemiz.
    ama onda da kimsenin kimseyi anlamaması ayrı incelenir.
  • yarin markete giderken alayiniza cezayi kösturseler amma guzel olur haaaaa... yarin marketler acikmis. amgodumun oglu. 70-80 yasindaki bilmem kim amcanin haberi mi var acik oldugundan? sizin kalkik gotunuzu sikeyim amk yavsaklari...
hesabın var mı? giriş yap