• başlamasına 5 gün kala oynanacağı zeminin vaziyeti şuradan görülebilir.

    http://i.hizliresim.com/jyy4jn.jpg

    şahsen duygun yarsuvat gibi ülke medeniyet ortalamasının kat be kat üstü bir kişiliğin şu takımın başında 4. yıldız onuruna erişerek adını tarihe kazımasını her şeyden çok istiyorum amma ve lakin, kendisinin başkanlığındaki yönetim kurulu eğer bu maçın o stadyumda oynatılmaması için girişimde bulunmazsa, veya bulunup sonuç alamazsa ; koca bir sezonun ve cefakar taraftarın vebali boyunlarına olacaktır.

    ey galatasaray yönetimi; o maçın bu tarlada oynanmasına müsade edemezsin.
  • chedjou'nun cezası sebebiyle forma giyemeyeceği maç. büyük ihtimalle savunma dörtlümüz sabri-hakan-semih-telles/olcan şeklinde şekillenecek. keza orta saha oyuncularımız da selçuk-melo şeklinde olur diye düşünüyorum. bana kalırsa ilk 11: muslera, sabri, semih, hakan, telles, selçuk, melo, yasin, bruma, sneijder, burak, umut şeklinde olacaktır. lakin son 2 maçtır olcan ilk 11 başlıyor, telles yerine kendisi tercih edilebilir.
  • akhisarlı futbolcuların carlos'a rağmen hamza hocaya armağan edecekleri maç. en azından maça fazla asılmayacaklarını düşündüğüm maç.

    not: gs liyim..
  • gs beklenen 11 ile çıkarsa işi çok zor. takım savunması anlamında büyük zafiyet var ha 3-4 gol atarım derse sorun yok. bu hafta bjk ve gs kazanırsa fenerin işi zor. haftaya puan kaybı muhtemel çünkü.
  • umut bulut'un bu sezonki 38. resmi maçı. baska sözüm yok hakim bey.

    muhtemel 11'imiz açıklanmış:

    muslera, sabri, semih, hakan balta, telles, selçuk, emre, yasin, sneijder, umut , burak
  • yok canim sen de umut bulut'u bu sefer ilk 11 koymaz dedigim mac. melonun yoklugu, hamzanin potansiyel yanlis kadro ve hamleleri, mukemmel bir fenerbahce sinavi vermis olan roberto carlosu muhtemelen heyecanlandiriyordur. gs'nin kazanmasi buyuk supriz olur.
  • melo ve hamit'in yokluğunda ortasahada yekta'ya ihtiyaç duyacağımız maç. yekta'ya ihtiyaç duymak ifadesi bile beni kahretmeye yetiyor anasını sikeyim.
  • kağıt üstünde galatasaray'ın oldukça zorlanacağı maç. chedjou'nun, melo'nun ve hamit'in olmayışı bizi zorlar. ama garip bir şekilde içimde bir rahatlık var. net bir skorla kazanıp geleceğiz gibime geliyor. umarım öyle olur.
  • her maç öncesi şike muhabbeti yapan dangalaklardan gına gelmistir.

    trabzon maçı: ts gs'ye kesin yatar zaten bunlar kari koca gibi anlasmistir, fb sampiyon olmasin diye. tamam.

    antep maçı: okan buruk var antep'de eski takımına maçı satar. tamam.

    akhisar maci: hamza'nin eski takimi yatan futbolculari seneye galatasaray'a aldırır. tamam.

    son hafta rize maçı: abdurrahim rizeli, maçı çoktan almıştır. gs son hafta şike ile sampiyon oldu. geçmiş olsun. tamam

    ben hayatim boyunca iki tip insana laf anlatamadım. biri ak partili diğeri 3 temmuz şikecisi taraftarına. neyse.
  • şike muhabbeti yüzünden akhisarın herhangi bir maçtan çok daha fazla asılacağı maç
hesabın var mı? giriş yap