• elbet bir gün şu 15 temmuzun ardındaki sırlar aydınlanacak sonra göreceğim ben bunları.
  • adam kaç yaşına gelmiş, hala birilerine yaranma peşinde. yahu arkadaş azcık haysiyet olur insanda, utanma duygusu, onur olur... ne için yaşıyorsunuz? nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz? daha ne kadar çirkinleşeceksiniz? kiminle yarışıyorsunuz? nereye gidiyorsunuz böyle?
    son soru; gece rahat uyuyabiliyor musunuz?
  • içinde şöyle bir cümle geçiyor: "star gazetesinde fadime özkan '25 yıldır gazetecilik yapıyorum, 15 yıldır siyaset takip ediyorum ve ilk kez istanbul'a inanmadım.'" 25 sene... ne tesadüf... bunların hiçbiri okunmaya değmez.
  • yaşlılık maskaralıktır, diye boşuna dememişler.
    abi vücut bulmuş hali.
  • adamin referansi "fadime ozkan".

    kilavuzu karga olanin burnu boktan kurtulmazmis. eskiden edmond rostand'dan alinti yapardi , simdi fadime'den.

    demans, dekadans, delirmek. hangi d karar veremedim.
  • barlas bey bir zamanlar liberal takılıyordu, çok demokrattı, onun için milli irade kutsaldı.. şimdi böyle gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar.

    toplumu germeye yönelik bir yazı olarak görüyorum.

    sandıktan galip çıkan ekrem imamoğlu başta olmak uzere secmenleri sabır sınavı veriyor. bu yazılara rağmen, tahrik eden manşetlere rağmen, irite eden söylemlere rağmen insanlar olgunlukla sabrediyor.
  • bu adamı tanıdığım günden beri hiç değişmedi iktidar kimse onun yalakalığını yaptı.
  • al ben de bi hikaye yazıyım :))

    “ 17 mayıs 2021” saat :(16.45)
    elinde tuttuğu amerikan üretimi 5.56 mm’lik teknik özellikleri geliştirilmiş m-16 ile ,korkulu gözlerle etrafına bakıyordu. her yerden kulakları yırtarcasına patlama sesleri işitiliyordu.inanılacak şey değildi.tir tir titriyordu.yıllar boyunca köşe yazılarında şakşakçılığını yaptığı hükümet ona nasıl kol kanat gerememiş,onu nasıl böylesine bir karmaşanın içerisinde bir başına bırakabilmişti.canlı yayınlarda ellerini kavuşturup saygılı,mağrur ifadeyle karşısındaki pek saygıdeğer konuğa sorulması için önceden hazırlanarak eline tutuşturulan kanal logolu soru kartında yazılanların dışında bir soru mu sormuştu?
    hayır…
    yıllar boyunca hep güçlünün yanında yer almamış mıydı?...kendisine her söyleneni ikiletmeden yerine getirmemiş miydi?. öyleyse bu ceza da neyin nesiydi?
    olduğu yere bir bok çuvalı gibi yığıldı. elleri titriyordu. çamura bulanmış gözlüklerini çıkartmak için titreyen sol elini, yüzüne doğru götürürken olduğu yerde donakaldı. iki üç metre uzağına düşmüş 595 gram ağırlığında,111 milimetre yüksekliğinde , 59 milimetre genişliğinde ve kahverengi tonunda üzerindeki kaplaması soyulmuş bir el bombasına bakarken gözlerinden süzülen yaşlara hakim olamadı. son anlarını yaşıyordu. elini kalbine doğru götürdü. bir bakteri ,tek hücreli bir canlı gibi sürdürdüğü hayatı birkaç saniye içerisinde son buluyordu ve gördüğü son şey üzerindeki kaplaması soyulmuş, kahrolası bir el bombası olacaktı.gözlerini sımsıkı kapattı.böyle bitmemesi gerekiyordu. sırtını tümseğe dayayıp o son patlamayı beklerken umulmadık bir şey oldu.hiç hesapta olmayan birisi kendisinden hiç beklenmeyecek bir çeviklikle, parende atarak el bombasının üzerine doğru atladı. saniyeler içerisinde el bombasını yerden kaptığı gibi bulundukları alandan metrelerce uzağa fırlattı ve aynı saniyede kulaklarını kapatıp yere eğildi .kendi yaşındakilerden bazıları merdivenleri bile çıkmakta zorlanırken 79 yaşında birisinin kendi hayatını tehlikeye atarak bir el bombasının üzerine parende yapması ve göstermiş olduğu performans akıl alacak bir iş değildi.

    mehmet,sırtını dayadığı tümsekten yığılıp yere kapaklanmış, gözlerini boşlukta bir noktaya sabitlemiş, büyük bir şok içerisinde hiç durmadan aynı cümleyi tekrarlıyordu : “cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, meşru yönetim erkleri arasındaki koalisyonu güçlendiriyor”. “cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, meşru yönetim erkleri arasındaki koalisyonu güçlendiriyor.”. “cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, meşru yönetim erkleri arasındaki koalisyonu güçlendiriyor”.

    79 yaşında, mavi gözleri ateş gibi parlarken,göz bebeklerinde en ufak bir korku, en ufak bir telaş sezilmeyen üzerindeki üniformada çölaşan yazan yaşlı adam, mehmet’in yakasından tutup onu girdiği şoktan çıkarmak için olanca gücüyle silkelerken :
    “şok geçirirken bile yalakalık peşindesin be mehmet” dedi.
  • işgal girişiminin gücünü kendi elleriyle cemaate verenlerin, imamoğlunun işgali nasıl durduracağını sorguladığı olay.

    o. çocuğusunuz başka bir tanım bulamadım.
  • beyin ölümü gerçekleşmiş bir et yığınının saçmalamaları
hesabın var mı? giriş yap