• ali koç başkan olalı 1 ayı geçti, takım antremanlara başladı ve hala ortada 1 transfer yok. başkan seçilmeden önce bir sürü transfer görüşmesi yaptığını söylemişti başkan, en azından bu süreçte 1 ya da 2 transfer açıklanmalıydı. umutlarımı yitirmek üzereyim, yine hasan ali, atıf, topal, josef devam edecekmişiz gibi geliyor.
    edit: ali koç ilk başkan olduğunda balkona fenerbahçe bayrağı asmıştım, diğer taraftarlar onun olmasını istemiyordu çünkü fenerbahçenin real madride dönüşeceğini düşünüyorlardı. seçimlerde o kadar vaat ettiği şeyi kazandıktan 1 ay sonra bile yapmamış beni hayal kırıklığına uğratmıştı. 13 ocak 2023teyiz, adanademirspor'dan 4 milyon euro'ya stoper tranfer ettik. ve artık eminim, ali koç bu işi bilmiyor.

    edit 2: 20 ocak 2023 bruma'ya 4.2 milyon dolar para ödedik, ali koçun transferden anlamadığını ıspat etmiş oldu, tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun.
  • fenerbahçe'nin bu yılki en büyük transferi ali koç olduğu için geçersiz olan söylem.

    salt ali koç transferiyle 35 bin kombine satıldı amk. bu bir transfer değil de nedir?
  • hiç önemli değil. ali koç başkanımızın bir bildiği vardır. çok kafaya takmamak gerekir.
  • finirbihçinin hili trinsfir yipmimiş ilmisi.
    çemçük ağızlı seni.
  • fenerbahçe en büyük 2 transferini yapmıştır. birincisi ali koç, ikincisi ise taraftardır.
  • 1 euro = 5.50 tl
    fenerbahçe'nin boşa atılacak 1 eurosu bile yok.

    daha önceki yönetim sayesinde, her yıl milyonlarca euromuz çöp oldu.
    yanlış transferler, saçma sapan kontratlar, dünyanın parasına gelip, bedavaya giden oyuncular, son dakikada aceleye getirilen panik transferleri vs. vs.

    şimdi kulüpte artık bir futbol aklı var. artık futbolu işadamları değil, futbol adamları yönetiyor.
    bu da kolay iş değil. en doğruyu, en doğru maliyetle getirmeye çalışıyorlar. kulübün durumu ortada, boşa gidecek 1 euromuz bile yok.
  • çok çok önemli bir başkan transferi yaptık şimdilik başka transfere gerek yok
  • futbol dışındaki branşlar için yapılan her transfer için aynı soru sorulmaktadır.

    (bkz: sol bek oynar mı)
  • yıllarca aziz, teknik direktörden önce transferleri yaptı sonra teknik direktörü getirdi takıma şampiyonluk sözü vererek bi bok olmadı. şimdi ise önce teknik direktörümüzü aldık sonra hocanın kafasındaki ihtiyaçlar doğrultusunda hareket edilecek açıklaması yapılıyor ve taraftarlar bunu yadırgıyor.
hesabın var mı? giriş yap