• sevgilisi ile çöpsüz üzüm gibi takılmak için kızını birer gün aralıklar ile boğan , 3 şubat günü yaptığı eylemde sağlık ekiplerinden yardım isteyen, 4 şubat günü ise istediğini başaramayınca tekrar deneyen ziyan, yarak hastası kadın.

    sanırım net bir tanım oldu, çocuğun beyin ölümü gerçekleşmiş. kodeste kendini becer şimdi.
    eşinden 3 yıl önce boşanmış, iki çocuğu var 2 yaşında bir erkek ve 4 yaşında bir kız çocuğu. 3 aylık hamileymiş. mardin'den adıyaman adliyesi'ne atanmış,
    hem bir adliye çalışanı, hem bir anne

    sakın ola ben bir anneyim diye ortalıkta ilgi dilenmeyin, beşeri varlık cinsiyeti yok .

    kaynak
  • anne değil yaratıktır o!
    rica ediyorum şöyle başlıklarda sonuna anne getirmeyiniz.
    anne olmak çok başka bir şey, bu amına bacağımı soktuğumun orospusu başka bir şey...

    nefret kusmak istiyorum ama sinirlerimi boşaltamıyorum.
    ya şu orospuyu bana verin döveyim allah rızası için.
  • bu nasıl annelik !
  • bu yaratık insan olamaz anne hiç olamaz. ancak haberde anlamakta güçlük çektiğim bir şey var. daha önce de boğmaya teşebbüs ediyor çocuk kusunca hastaneye götürüyor bunun sebebi o anlık vicdana gelmesi mi başka bir şey mi anlayamadım. hayatta olan bir çocuğu daha var bir tane de karnında madem çocuğu dert olarak görüyorsun canını alabilecek kadar çocuk nefreti var içinde ne diye çocuk yapmaya devam ediyorsun be kadın!

    el kadar yavrunun eceli annesinin elinden oluyor kıyamet senaryosu gibi.
  • işte akp'nin ülkeyi getirdiği nokta.
  • benim iki kedim bir köpeğim var. köpeğimin de maşallahı var dana gibi yavrum. geçenlerde çok sinirlendim inadına koltuğunu odanın ortasına sürükleyip o şekilde oturmak gayretinde olduğu için. ne kadar kızdım, uyardıysam anlamadı, kitlendi ona kafası. neyse 40 kglık minik kızımın kafasına şöyle bir vurdum sinirle. bence farkına bile varmadı, acımadı bile hatta. yine de sonra üzüldüm, sarılıp öptüm, gınalı guzum ben seni dövmek istemedim diye. çocukları hiç sevmem ama insan düşünüyor ya, bir insan çocuğunu nasıl boğar? insan hayat planını, tatilini kedisi köpeği varsa onları düşünerek yapıyorken bir insan sevgilisiyle birlikte olmak için çocuğunu nasıl boğmaya çalışır?

    sen bu dünyaya insan olarak gel, büyü geliş bir birey ve bir kadın ol ve senin seçimin çocuğunu boğmak olsun. yaşamak isteyip yaşamı erkenden sonlanan nice güzel insanın hatıralarına bile hakaret böyle insanların var olup yaşamaları.
  • herkesin anne ve baba olmasına gerçekten gerek yok...
  • link.

    bir kadın yapmıştır bunu. başlık önceden açılmış önceden de 4 yaşındaki çocuğunu boğan anne olmuş demek ki.
  • senin ta awk ben anne gibi. yavrusunu boğan hiçbir yaratık anne olamaz.
  • sokaktan bahçeme gelen hamile bir kedi vardı, kıyamadım baktım bir süre ve 3 yavrusu oldu, hiçbir şekilde ne kendisini ne de yavrularını sevebildim, bu kedi kendisi bir hayvan oluyor, yavrularını bir an bile gözünden ayırmıyor, onları deli gibi koruyor.
    evet kedi bir hayvan.
    fakat insanoğlu en vahşi hayvan.
    insan kendi yavrusuna nasıl kıyar aklım almıyor.
hesabın var mı? giriş yap