• hayatının yazını henüz daha yeni yeni yaşıyor olan erkektir.

    evlilik artık ütopik bir fikirdir. zaten bu yaşa kadar evlenmediği için de öyle bir niyeti yoktur. silmiş atmıştır kafasından.

    büyük bir olasılıkla ailesi ile yaşamaya devam ediyordur. anne ve baba ile üçlü bir takım oluşturmuşlardır.

    hafta sonları hala markete gidip kahvaltılık alan ve fırına gidip ekmek alan yine odur. tutup da yaşlı anne veya babasını gönderecek değil ya.

    iş sahibidir. yani artık o kadar olsun. geliri vardır. kendi kendisine yetiyordur. hatta anne ile babasına bile harçlık veriyordur.

    zaten bekardır ve üstüne sevgilisi de yoksa değmeyin onun keyfine. tepesinde dırdır eden kadın yoktur. hal böyle olunca da sinir, stres sahibi değildir. hayatının tek hakimi odur.

    büyük olasılıkla 10 yaş genç gösteriyordur. bekarlık insanı genç ve zinde tutar. evlilik ise çökertir gün be gün.

    hayatın tadını çıkartıyordur. istediği zaman eve geliyor, çıkıyor. istediği yere gidiyor. karışanı, hesap soranı da olmadığı düşünülürse mutluluktan ayakları yerden kesiliyordur.
  • kadere çelme takmış, hayata pozitif bakabilen ibretlik bir abidir.
  • yatıp kalkıp 40 yaşındaki bekar kadın olmadığı için şükretmesi gereken erkektir. öbür türlü toplumun kendisine uygun göreceği onlarca aşağılayıcı yakıştırmayı, işyerlerinde nefret objesi olmayı, sosyal platformlarda öcü gibi görülmeyi sindirmek zorunda kalacaktı.

    doğarken sahip olduğu bu şans için kurban kesip adaklar adamalı her erkek.
  • önümde dokuz yıl bunu bir düşüneceğim.
  • bu kadar şanslı olduğumu hiç fark etmemiştim.
  • yaklaşık bir yıldır böyle birisini tanıyorum, kendisi kep şapka takıntılı birisi, muhabbeti de yok sessiz sakin birisi, lakin o kep şapkayı insan bir yıkar kardeşim, şapkanın terek kısmı bildiğin ter lekesinden sapsarı olmuş renk değiştirmiş. kulağının içi simsiyah kıl dolmuş. yahu tamam bekarsın ama bir hijyen bu kadar mı berbat olur.
  • naçizane toplumda kabul görmelerinin bekar kadınlara oranla daha düşük olduklarını düşünüyorum. ayrıca yalnızlıkları da bekar kadınlara oranla daha derin gibi sanki. bilemiyorum altan, bilemiyorum.
  • olabilir. ister evlenir ister bekar gezer,ister parası vardır yada yoktur. bundan size ne. ben sen neden evlendin diyor muyum? seninde kimseye sorma hakkın yok. çok merak ediyosan oturup sıçtığın boku incele
  • evlilerin neden bu kadar bekar olanlara taktıklarını anlamıyorum. sen mutsuzsan bana ne kardeşim. ben bir bok yedim evlendim mutsuzum. senin mutlu olmaya hakkın yok başlığıdır. elinden gelse ilk fırsatta boşanıp katılmak için can attığı tayfadır ama bok atmaktan da geri kalmaz. sana ne kardeşim sana ne. artık sen evlisin 40 yaşında bekar adamlarla değil karınla ilgilen. bu işler artık seni aşıyor.
hesabın var mı? giriş yap