• dokuzuncu nesil biçare yazar. yazsın zaten kim engel olabilir ki...
  • fransız klasikleri başlığını da açarak bizleri sevindirmiş olan yazar.
  • 3.1 imdb puanıyla hızlı bir başlangıç yapmıştır.

    https://www.imdb.com/title/tt9319770/
  • orijinal diziyi nefes almadan seyreden biri olarak bu garabet şeyin the 4400'ün eline su bile dökemeyeceğine kanaat getirdim, 15 dakika zor dayandım.

    normalde yeni dizilerin ilk üç bölümünü seyretmeden yorum yapmam ama yok gardaş, eskinin ekmeğini yemek bu kadar kolay olmamalı.
  • the 4400'ın yeniden çekimi olan dizidir. the 4400 hastası neredeyse her bölümü ezbere bilen insanları bile ilk bölümden sıkmayı başarmıştır. imdb puanının 3 küsür olmasının sebebi ise the 4400 efsanesini alıp kestane yapmışlar, 3 bile yüksek bunlar için. ilk iki bölüme bakacak olursak dizi çok yavaş ve önemli kısımlar genelde atlanıyor.

    tamam anlıyorum, orijinal the 4400'e devam edemezdiniz. zamanında takip etmeyen birisi bunu izlemez, evet. fakat şu işi keşke doğru düzgün yapsaydınız. siyahi propagandası, lgbt vs kasacağınıza keşke senaryo kassaydınız. oyuncuları da yeneteklerine göre seçseydiniz. orijinal the 4400'ın sadece jenerik müziği bile bu dizinin tamamından da güzel.

    --- spoiler ---

    4400'lerin gelişi çok sessiz oldu. 4400 kişi birden gelecekse;

    a- ortalığı ayağa kaldırarak giriş yaparlar, ki orijinalde olduğu gibi. işte o zaman direkt olarak devlet görevlileri müdahale eder olaya,

    b- sessizce kimse fark etmeden gelirler. durumlarını anlayana kadar topluma karışmış olurlar eğer devlet görevlileri müdahale edecekse bu insanları toplum içinde kovalamaları teker teker yakalamaları gerekirdi.

    halkın haberi yok ama devlet görevlilerinin haberi var? hem de tam geldikleri vakit kimse görmeden topluyorlar. toplayan da belli değil. ortada güvenlik görevlileri var. bir otele koymuşlar.

    bir anda otelde görüyoruz bu 4400'ü hoş bulundukları yerde bırak 4400'ü sanki en fazla 40 kişi gibiler.

    kalifiyeli eleman yok, baba bilim adamları nerede? böyle bi olay olunca direkt bilimsel araştırmaların başlaması gerekiyor. insanların kıçı kırık otelde değil yüksek güvenlikli tesiste kalmaları gerekiyor. otel koruması değil üst düzey koruma gerekiyor. hal hatır soranlar değil onları inceleyen bilim adamları gerekiyor.

    jordan collier çakması birisini yapmışlar. daha doğrusu yapmayı becerememişler. karizmasının yanına zorlasan da asla yaklaşamaz.

    oyunculuk mu? berbat.

    --- spoiler ---

    pek dikkatli izlemedim, gözden kaçan bir yer varsa yeşillendirebilirsiniz.
  • abv sjw diyorum başka da bi şey demiyorum. içine itinayla sjwmişler.
  • nokianın muhtemelen bir iki sene içinde çıkaracağı telefon modeli. 3300 var bu niye olmasın.
  • yarıda kalmıştı zati iyi oldu. gözler fringe'de.
hesabın var mı? giriş yap