• bir özel servis numarası:
    pamukbank t.a.ş.
  • halkbank telefon bankacılığının numarası. kendi deyimleri ile "halkbank dialog"
  • es kaza aramak zorunda kalırsanız minumum 5 dakika ''halk-bank-tan advantage (edventıc) nakit puan, ha-va-dan advantage nakit puan, halkbanktan halkbanktan advantage nakit puan'' adlı nadide ve güzide eseri arabın yalellesi gibi dinlemek zorunda kaldığınız servis. 2. dakikanın sonuna doğru elde titreme gözde seğirme başlıyor. 3,5. dakikada ağzınızdan köpükler çıkmaya başlıyor. 5. dakikayı geçtiğinizde huleyn diye bağırıp elinizin altında klavye monitör ne varsa geçiriyorsunuz. servis çalışanlarının birkaçına tarafımdan bu jingle'ı kendi üstlerinde denemeleri ve empati yapmaları teklif edilmiştir. ümitliyim. bekletme melodisini değiştirecekler. umuma böyle de bir hizmetim olsun...

    hayır yani anlamak mümkün değil o müziğe acelesi varken maruz kalan hangi aklı başında insanda ''aaa ben bu karttan alayım bari'' gibi bi istek uyanır ki???
  • aradığınızda "aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor " diyebilen numara. bazen de kimse açmıyor telefonu. sanırım bunun için de ayrı bir teknoloji kullanıyorlar. bir de öğle arasında aramayın lütfen, inanın yemekteler..
  • şüphesiz hayatınızda görüp görebileceğiniz en kötü bekleme melodisi olan ve en etkisiz müşteri numarası. gece arasanız daha iyi olacak. bi de umarım aramak zorunda kalmazsınız..
  • az önce meşgule aldığım numara.
  • az önce (cidden) ısrarla 5. cevapsız aramaları ertesinde gizemlerini sonlandırmak amacıyla telefona çıkarak kim olduklarını öğrendiğim telefon. internet bankacılığı bir şeyler diyodu.
  • az önce kart şifresi için aradığımda daha çalmadan genç bir çocuk şöyle konuşmaya başladı:

    "alo, bizim otobüs 9'da kalkıyor. servise binmek için kaçta orada olmamız lazım?"

    daha noluyo lan demeden, bunun şokundan kurtulamadan bu sefer bi genç bir kız çıktı:

    "alo, iyi akşamlar. ben 5 lahmacun alabilir miyim? ... evet.. adres: ....... şener apartman...."

    tırstım valla lan. sadece arayanların sesi vardı karşının sesi yoktu. ben ses edeyim bakayım beni duyuyorlar mı diye, ama duymuyorlar rahatladım hehe.

    şaka gibi numara.
  • sabah şarkısı dinletip ardından beklememe rağmen yüzüme kapatan banka numarası. gerçi ilk aradıklarında da ben yüzlerine kapatmıştım işteyim deyu. içinde kaldıysa demek ki. te allahım.

    bi yandan da haklılar tabi her zaman biz mi suratına kapatıcaz. şaşırtmalı reklam budur. şaşırtma budur.
  • cepten, evden sürekli arıyorlar. evde olmadığım için ulaşamıyorlar haliyle. babaannemi bile aramışlar, pes artık dedim. az önce yine aradılar 'birkaç dakikanız varsa yararlanabileceğiniz avantajlar hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz' dedi hanımefendi. ben de bir daha aramasınlar diye buyurun dedim. doğum tarihimi sordu, sonra bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz dedi iyi günler diledi ve kapattı. bunun için miydi yani?
hesabın var mı? giriş yap