• şerefsizim aklıma gelmişti diyeceğim bir girişimi gerçekleştirmiş site/firma. diyorlar ki kendileri;

    "her ay yüz binlerce dergi satılamadığı için bayilerden yayıncılara iade edilmekte, iade edilen bu dergiler hurdaya ayrılmaktadır. oysa bu yayınlar, günlük yayınların aksine aktüalitesini çok daha uzun süre koruyan, içerikleri ile arşivlenebilen, değerli birer bilgi hazinesidirler.
    444dergi , raf ömrünü tamamlayarak yayıncıya iade edilen dergilerin, 444dergi avantajlarıyla aylık minimum sadece 12 tl/ay ile okuyucularla buluşmasını sağlamaktadır."

    sokakta olan işi internete taşımışlar velhasılıkelam. tek şart abone olacagınız dergilerin toplamı 12 tl olacak. sonra bu dergiler ücretsiz kargoyla size geliyor. bu ay ilk dergilerimi alacağım. bakalım dedikleri kadar var mı. *

    http://www.444dergi.com/
  • piyasadan toplanan önceki ayın dergilerini yarı fiyatına adresinize yollayan site.
    kargo parası da ödemiyorsunuz.
    daha fazla çeşit sunabilseler harika olur

    http://www.444dergi.com/
  • fikrin çok güzel ama çeşidin az olduğu site.
  • bugun 3 adet dergiye aboneligimi gerceklestirdim. kullanmayi dusunenler olursa diye ilk aydan sonra goruslerimi yazarim. uzun yillardir sektorde olmalari ve musteri hizmetlerinin hemen ulasilabilir olmasi iyiye isaret. (zaten 1-2 calisanli kucucuk ofistir).

    zamanla gelen edit: ekimin 9unda kaydolmustum sisteme, 3 gun sonra (yani ayin 12sinde) abone oldugum 3 derginin eylul sayilari ekleriyle beraber eksiksiz geldi. super sistemmis valla, tavsiye ederim millet. umarim ilerleyen aylarda bozmazlar.

    eve gelen 3 derginin guncel fiyatlari toplami : 45 tl
    yaptigim aylik odeme : 13.5 tl

    haber dergisi olmadiklari icin, yayinlandiklari aydan 10-15 gun sonra gelmesinin de hicbir farki yok acikcasi benim icin. sevdim bu isi.
  • deneme amaçlı 5 adet gecikmeli dergi için 3 aylık abone oldum. dergi çeşitliliği sınırlı fakat abone sayısı artarsa dergi çeşitlerini de arttırılar. daha önce bu siteyi fark etmediğime üzüldüm. entry sayısına bakılırsa fark eden de çok az.
  • iyi fikir ancak çok kötü oluşum. hizmet felaket. günde 27 kere arıyorlar memnun kaldınız mı zart oldu mu zurt oldu mu diye. engelledim arayan numaraları yine bir yolunu bulup ulaştılar. geçen ay eksik dergi yolladılar, bu sefer ben onlara yazdım, tabii tarafıma dönen olmadı. bunun yanında bazı dergiler hasarlı geliyor. bilim ve teknik sürekli buruşuk ve hırpalanmış şekilde geliyor. ayrıca aralık ayı dergilerinde natgeo’nun poşeti de yırtılmış içindeki alınmış. dediğim gibi fikir iyi hizmet felaket.
  • fikir olarak çok iyi geldi. 4 aylığına peşin parayı vererek abone oldum. aboneliğin sonunda tekrar aradılar, 4 ay daha uzatmak istedim ama 4 ay daha olmuyor 8 ay yapabiliyoruz dediler. tamam uzatalım dedim. buraya kadar herhangi bir sorun yoktu. ancak son 3-4 aydır abone olduğum dergileri göndermiyorlar. dergilerin basımı olmayabilir, buna yapabileceğiniz bir şey yok ancak o zaman bana aboneliğimi dondurma hakkı tanıyacaksın.
    az önce eylül ayı dağıtımını aldım. normalde 2 adet tarih, 1 oyun, 1 araba ve bir de national geographic aboneliğim vardı. gelen 2 dergi doğru ancak oyun ve tarih dergisi yerine magazin ve ev dekorasyonu dergisi göndermişler ve bu ay gönderilen national geographic dergisi geçen ay gönderilen ile aynı. direkt üçünü de çöpe attım. ikame dergi olarak benim istediğimden tamamen alakasız dergi gönderiyorsun ve bu da aylarca önce basılmış ve satamadığın, elinde kalan dergi. para kolay kazanılmıyor, yazık.
  • tek seferlik satın almalarda paketleri mantıklı olan eski dergileri daha ucuza satma girişimi. açıkçası oldukça mantıklı fakat basılmayan derginiz önümüzdeki aylarda yollanmayabilir gibi değişik bir açıklama var, o halde o derginin olduğu pakette ödeme planı farklı olmalı. sistem bireysel fayda için muhteşem değil ama aynı zamanda atık engelleme de içerdiği için ara ara ofisimin bekleme salonuna buradan sipariş veriyorum.
  • nat geo adına yıllık üyelik almak istiyorum, daha önceden bu siteyi kullanan oldu mu?

    güvenilir midir?

    teşekkürler şimdiden.
hesabın var mı? giriş yap