• bu sene 22-29 nisan tarihleri arasinda duzenlenecek olan bisiklet turu. guzergah bilgileri internet sitesinde mevcut.
  • her sene 48.si düzenleniyormuş hissi veren etkinlik.
  • uci takvimide görünmüyor, takımlar belli değil, tamam bir tdf değil belki ama tour de san luis'de bile contador, nibalı, leipheimer falan varken biz de artık yıldız görmek istiyoruz, anlaşılan o da zor. eurosport bu yıl yayınlar mı o da net değil.
    trt spor'dan feyzi açıkalın'ın "muhteşem" yorumlarıyla yayınlanan 2.-3.sınıf takımların yarışacağı bir tur olacak gibi bir his uyandırıyor bende, bu yüzden de pek heveslendirmiyor insanı.
  • tur'a katılacak takımlar:

    profesyonel takımlar:
    ag2r - la mondiale, greenedgee cycling, team katusha, lampre - isd, omegapharma - quick step, pro team astana, saxobank.

    profesyonel kıta takımları:
    accent.jobs - willems, andalucia, bretagne - schuller, caja rural, colnago - csf inox, colombia - coldeportes, europcar, farnese vini - selle italia, project 1t4i, rusvelo, team netapp, team spidertech, team type 1 - sanofi, unitedhealthcare pro cycling, utensilnord – named.

    kıta takımları:
    konya - torku şekerspor, salcano – manisaspor bisiklet takımı

    radioshack nissan trek takımını aramıyor değil gözler.. rabobabank falan.. güzel olurdu la.

    edit: rabobank takımı, rusvela takımının yerine son anda katılmıştır.
  • gonullu olarak saf tutacagim yaris.
  • rusvélo'nun yarışa gelmekten vazgeçmesinin ardından rabobank'ın da katılacağı turdur.
  • gitgide kalitesi artan bir organizasyonun, 2012 yılında gerçekleşecek ayağıdır. eurosport'ta turnuvayı izlemek ve manzarayı seyetmek, insana keyif veriyor.
  • hevesle beklediğimiz organizasyon. yaptığı centilmenlik dışı hareketten dolayı tdf 2010'da diskalifiye edilen mark renshaw'un yarışacak olması sprintlerin daha heyecanlı olacağı anlamına geliyor.
  • uci world tour listesinde değil uci europe tour listesinde ve rating i 2 hc. uci europe tour da son üç yılda en fazla puan toplayan kişi de tour of turkey i 2010 da kazanan giovanni visconti. tour of turkey in uci world tour listesine girmek için kendisine 2014 yılını hedeflemesi ayrıca çok güzel bir haber. bu gerçekleştiğinde uci world tour da seneyi en fazla puan ile kapatmak isteyecek herkesi burada görme şansına sahip olacağız.
  • bu sene andre greipel in yanında başka bir çok formda alman sprinter argos shimano takımıyla marcel kittel de geliyor. 2012 de tour of oman da da 2, three days of de panne 1 ve önemli scheldeprijs klasiği zaferi var.
hesabın var mı? giriş yap