• christopher walken, alessandro nivola, sharon stone, dean cain, peter coyote ve amanda peet'ten günde 5 dolara yaşama hikayesi. başarılı bir dolandırıcı yakalandığı hastalıktan kurtulmak için meksika'da deneysel bir tedavi merkezine gitmeye karar verir. bu yolculukta ona işlemediği bir suçtan hapis yatmış ve yeni salıverilmiş, üstelik kendisini de hiç sevmeyen oğlu eşlik edecektir. yolculuğu tamamlayabilmek için günde sadece 5 dolar harcama sınırıyla yepyeni ucuza (bedavaya?) yaşama şekilleri keşfettiren, zekice yazılmış bir dram-komedi-yol filmi. nigel cole yönetmiş, neal h. dobrofsky ve tippi dobrofsky düşünmüş. 24 ağustos'ta gösterimde.

    http://www.imdb.com/title/tt1024733/
  • chiristopher walken'in oyunculuguyla costurdugu, sharen stoneun iyi performans sergiledigi, hafif bir agirlikla birlikte hayata dair hos bir film. izlenesi. hele ki o kadar izlenesi olmayan film izlerken, izlenesi olmayan filmlerle seceneklerimiz kisitlanirken, izlenesi, ustune tavsiye edilip paylasilasi...
  • christopher walken'in neredyse oyunculuğunu bilmezdik. basit, kurgu ağırlığı olmayan kolayca akan sımsıcak bir film. izlenmesi gereken değil ama izlemesi çok hoş bir film olmuş. ama yine de holywood kokusu hiç de az değil.
  • başlığı gördüm sonra girdim. yeni entry giren silip kaçmış.neyse.

    günde bu kadar biriktirebilsek azımsanmayacak bir tasarruf elde ederiz.
  • başrolde chiristopher walken ve ` alessandro nivola'nın olduğu, işi gücü dalavere ve dolandırıcılık olan babasından öleceğine ve buluşmaları gerektiğine dair bir mektup alan gıda müfettişi adamın, babası ile çıktığı yol macerasını izlediğimiz keyifli ve eğlenceli bir film.
hesabın var mı? giriş yap