• olay babamın başından geçmiş ve onun ağzından yazılmıştır.

    3 temmuzda adana – istanbul – ouagadougou uçuşumda benim 2 valizimle birlikte burkina faso’ya thy ile uçuş gerçekleştiren yaklaşık 60 kişinin valizi kayboldu. havaalanında gerekli başvuruları yaparak bagaj aksaklık formlarını doldurduk. bize haber edeceklerini belirttiler. bu arada atatürk havalimanında çalışan bir personel tanıdığımız sayesinde valizlerimden birinin sahipsiz valiz olarak thy kayıp bagaj deposuna götürüldüğü bilgisine ulaştık ve gerekli görüşmelerden sonra bir sonraki thy seferi ile valizimi havalimanından aldım. buraya kadar her şey güzel, diğer valizim için internet üzerinden de biniş kartı, bagaj teslim fişi, bagaj aksaklık raporu, içerik belgesi vs gibi belgeleri de thy bagaj aksaklık birimine ilettim.

    aradan 2,5 ay geçti ve türkiye’ye döndüm 2 haftalığına, valizimle alakalı herhangi bir bilgilendirme olmadığı için tekrar iletişime geçtim. bana belge eksiğim olduğunu belirttiler, girdim belgeleri kontrol ettim ve içerik belgesi istediklerini gördüm ve içerik belgesini tekrar doldurarak kendilerine ilettim. ertesi gün bagajımın bulunduğuna dair bir mail aldım. aradan 6 gün geçti valizden haber yok, tekrar sordum durumunu tazminat birimine aktarılmış ancak belgeniz eksik cevabı aldım. daha önce 2 kez ilettiğim içerik listesini tekrar istediklerini gördüm. 3.kez içerik belgesi doldurarak kendilerine ilettim.

    değerlendirme sonucunda önce 1200 try tazminat ödenmesine karar verildiği bilgisi geldi, “dalga mı geçiyorsunuz valizin ederi bile değil içindekileri yok mu sayıyorsunuz” dediğimde ise müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla tazminatınızın 1700 try olmasına karar verilmiştir cevabını aldım. bunu neye göre belirlediklerini sorduğumda ise dalga geçer gibi montreal konvansiyonuna uygun olarak yolcu memnuniyetini önemsediklerini gösterecek bir tutar belirlediklerini belirttiler.

    işte kurumsal, kaliteli, güvenilir thy karşınızda..

    *konuyla ilgili ne yapabileceğim konusunda yardım ve bilgilere açığım dostlar
  • up
  • thy'nin artık sıradanlaşan rezaletlerinden bir tanesidir.
hesabın var mı? giriş yap