• hemen bir çözüm süreci düzenlemek lazım. ak parti vatanı satmayı, hdp barış güvercini rolü yapmayı iyi bilir. bdp'miydi o bilemedim.

    ne olursa olsun yapılmaması gereken bir saldırıdır. ama bu hdp'yi masum kılmaz. ankara'da kızılay'da patlayan bombayı pkk patlatınca ses çıkarmayan hdp'lileri iyi biliyoruz.
  • vallahi bu tiplerin bir hayvan kadar değeri yok. hayvanda zerafet var, dostluk var, muhabbet var.

    bunlarda nefretten başka bir halt yok. yazık. hayatlarımızı, enerjimizi çalan boş beyinli insanlar. bu insanların eğitilebilir olduklarına da inanmıyorum. gerçekten zeka geriliği var.

    ulan öküz!!!!

    bu ülkede 6.000.000 sadece hdp seçmeni var. bak aileleri, çocuklarını geçtim. sadece seçmen. 6 kişi, 60 kişi değil. 6.000.000 kişi. şöyle düşün norveç nufusu 5 milyon. bir ülke nüfusu kadar insanı yok mu edeceksin? hayır. eee? ne ötüyorsun o zaman? sikik.

    boş boş niye gerginlik çıkartıyorsun? libidoyu yönlenirecek insan mı bulamadın? seni kim ne yapsın tabi.

    ulan bu kadar hayvan olursan kadınlar sizin suratınıza bakmaz tabi. ondan sonra da oraya buraya saldırırsın.
  • ben bu şahısların (cumhur ittifakı olarak adlandırılan , ne idüğü belirsiz birleşim) seçilmesini istemiyorum kesinlikle ama bi arkadaşa göre , bunlar seçilirse türkiye 90lardan bile daha kötü olacakmış , 90larda ne varmış ? en azından bu hdpli teröristlere hadlerini bildirebiliyoduk , canımız istediğinde ırak'a girebiliyoduk , barzani , talabani isimli köpekler bizim cumhurbaşkanımız , bakanımız değil müsteşarımız karşısında bile ayakta bekliyodu .
    bu arada madımak olayıyla bu teröristlere yapılan muameleyi bir tutmanın da hiçbir şekilde tutar yanı yoktur . madımakta olanlar türkiyenin aydınlarına yapılmıştır , bu teröristlerle onları bir tutmak hakarettir .
    bi arkadaşımız da parti güvenliğinden bahsetmiş ; chp , iyi parti , saadet partisi için gerekli ama bu aponun köpeklerini parti olarak görmek türkiyenin gelişimi , güzel halkımız için bişeyler yapmaya çalışan , siyaset olayına girmiş büyüklerimizle bir tutmak nasıl bir tutum , düşüncedir ben anlayamadım . anlayan varsa buyursun açıklasın ......
  • herhangi bir partıye sempatı duymakla ılgısı olmayan bir insanın bu baslıga bısekılde yazması gerekıyor dıye dusunuyorum.bu nedır eksisozluk ahalısı? benı sokmayan yılan edebıyatına mı basladık! yazık gercekten, en azından kamuoyu olusturarak tepkı verebılırısınız..
  • sırf siyasi görüşlerinden ötürü parti binalarının önünü onlarca kişi sarıyor, kalabalık "burayı ikinci madımak yapacağız" diye alenen ölümle tehdit ediyor, halkı korumak için var olan kolluk güçleri hiçbir şey yapmıyor, ama yine de bir mucize oluyor ve kimsenin burnu kanamıyor. gökten yeşil fistanlılar, ak molotoflular falan inip koruyor, dünya bir dakikalığına güzelleşiyor herhalde.

    en sevdiğim pkk'li tehdidi de unutulmamış, yarın bunlar hakkari'de de olursa n'apacaksınız? ben şahsen barışın, hoşgörünün ve farklı görüşlere saygının ana vatanı hakkari'de şiddet içerikli herhangi bir eylem yaşanabileceğini hayal dahi edemedim. hakkari ve parti bayrağı indirme gibi dünyanın en aşağılık, en yüz karası, en canice eylemini aynı cümle içinde kullanmaya cür'et edenleri de protesto ediyorum.
  • kalabalık it sürüsü gibi olduğunuz şehirlerde türküm diyene söven, türk bayrağını yakan, sırf türküm diyene diyarbakir'da bana yemek verilmesini engelleyen, iett otobüsünde kız çocuğumuzu yakan, taksim'de küçük guruplar halinde kürtce zilgitlar eşliğinde evli ve çocuklu hatta kocası yanında kadınları taciz eden hdp'li piçler gelmiş şimdi bize küfür ediyor, oğlum siz var ya siz aşağılık vede iğrenç insanlarsınız, devran döndü artık gün bu toprakların asıl sahiplerinde. bu millet uyandı, bu parti ve bu partinin sempatizanları ya adam gibi siyaseti öğrenecek yada yok olacak.
    edit: bize klavye delikanlilari ve de faşist diyen it heriflere diyorum ki; klavyeyi bırakıyoruz, meydana gelin, tehdit etmeyin, sadece ortaya çıkın ve deyin ki biz buradayız. bekliyorum.
  • klavye delikanlılarını çoşturmuş faşist provokasyon.
  • (bkz: aziz nesin)
  • ülkeyi yöneten, sabahtan akşama kadar kendinden olmayana nefret kusuyor.

    stepnesi pufidik koltuğundan kalkıp,
    aday olmaya cesaret edemiyor.

    ötekileştirmek istedikleri kişi cezaevinden aday oluyor, buna rağmen sesini duyurabiliyor.

    dalga geçtikleri rakipleri, gümbür gümbür geliyor.

    her geçen gün, bunların götü tutuşuyor.
    bunun sonucunda birilerinin kudurması gerekiyor.
    akabinde dilleri yetmiyor , dinlerini siyaset için kullanıyorlar.
    buna rağmen karşılığını alamayınca, bildikleri işi yapıyorlar.
    o da yakmak ve yıkmak.

    24 haziran son tarih, havlamaya devam edin.
  • çokta umarsamadığım hadise yorumlara bakınca hakettiklerini düşündüm meydanlar sizinse daglar bizim felan yazmışlar.ayrıca insanların üst üstte şehit haberlerinden sonra tepki göstermeleri normal benim bulundugum yerdede hdp kavgası oldu nedeni çok tahrik ettiler meydanda halay çekmeler felan sonra dayagı yediler uslu uslu duruyorlar ama ne gerek var böyle şeylere adam akıllı standını kur mitingini yap bitti olay bu gelipte ortak alanı işgal edip orda halaylarla gövde gösterisi yapma sonra dayagı yersin

    şimdi bana faşist felan diyeceklere degilim desemde inanmazlar ne gördüysem ne düşünüyorsam onu yazıyorum

    beni linç etmeye başladılar :)
hesabın var mı? giriş yap