• az önce 1-2 saniye sallayan yaklaşık 3.4 büyüklüğündeki deprem.

    edit: normalde biri koşarken bile sallanan bir yerdeydim. o yüzden depremi çok rahat hissettim.
    (bkz: sismik götlü yazarlar veritabanı)’na beni de dahil edin. (bkz: swh)

    kandilli

    3,7 marmara denizi olarak açıklanmıştır.

    edit 2: arkadaşlar. canlarım. biz istanbul’da yaşayanlar olarak her an her saniye büyük depremi tetikte bekliyoruz. en azından ciddi bir kısmımız. olur ya da olmaz. bunu şu anki teknoloji ile hiç kimse bilemiyor. her sallanışta acaba o mu diyoruz? aynı yerde aynı binada ege depremini hissetmedim. bir çok kişi hissetmişti ve panik olmuştu. ben ayaktaydım, hissetmedim. bu bile etkiliyor. hatta deprem oldu diyenlere saçmalamayın yahu dedim.

    ancak “3,7 büyüklüğünde de başlık mı açılır?” diyenler. küfür edenler. alaya alanlar. evini değiştir diyenler. sanki başlıkta evdeydim yazmışım da evde olduğumu biliyor pezevenk. daha 4-5 gün önce izmir’de olanları ne çabuk unuttunuz? bu ülkede, küçümsenecek 5,8’de bile minareler yıkıldı, evler okullar hasar aldı. nasıl bir memlekette yaşadığımızı unutmayın. evlerimiz eski, çürük ve bakımsız ve plansız. o yüzden her deprem bir tehlike habercisidir. ve farkına varan kişinin haber vermesi vatandaşlık borcudur, insaniyet gereğidir.

    deprem küçümsenecek, alaya alınacak, boş verilecek bir doğa olayı değildir. deprem ciddi bir doğa olayıdır. önleminizi alınız.

    geçen yıl eylül ayında istanbul’daki 5,8’lik depremin öncüsü iki gün öncesinde gerçekleşen benim hissetmediğim 4,0’lık bir depremdi. unutmayın.
  • salladı biraz.

    edit: 3.7 olarak güncellendi.
  • deprem mi oldu yoldan araba mı gecti anlamadim. hemen buraya bakıyorux artık sallanınca.

    evet olmus. cok kısa 1 saniye falan sürdü.

    edit: 3.7 silivri civarı
  • hissetmedim.
  • cidden nasıl evlerde nasıl bir zemin üzerinde yaşıyorsunuz? hissetmediğim deprem.

    edit: tamam arkadaşlar 3,7 şiddetindeki depremi hissetmediğim için ilk benim evim yıkılacak. anladım. daha vurmayın.
  • götünde sismografla gezen yazarların olduğunu gördüğümüz deprem. 3.7'yi hissetmenin başka bir açıklaması olamaz çünkü.
  • zıngırdattı. izmir depreminin hissettirdiği gibi salınmadı hatta ondan daha az hissedildi
  • bir tanıdığa bakıp çıkmıştır.
  • ortaköy'de de hissedilmiştir. başım döndü sanmıştım.
  • bursa'da hissedilmiştir.
    edit: insanlara ev değiştirme tavsiyesi veren çok bilmiş yazarımsıların, devlet bahçeli'den farkı olduğunu düşünmemekle birlikte ben çalıştığım fabrikada hissettiğimi belirtmek isterim. hatta ofisteki bütün çalışanlar olarak fark ettik. ve ne yazık ki 6.6'lık deprem olduğu sırada evimdeydim, ruhum bile duymadı ama ben hissetmedim diye olmamış sayılmıyor görüyorsunuz ne çok yandı canımız ülke olarak. son olarak, sismik götlü esprisi yapan ergenler de çıksın site kasıyor, hadi kuzum.
hesabın var mı? giriş yap