• ayhan, mustafa sarp ya da barış oynarsa gitmeyeceğim maç. belki barış'a rağmen gidebilirdim ama cumartesi akşamı daha iyi bir şey yaparım muhtemelen.
  • 'galatasaray'ın kötü gidişe dur diyeceği karşılaşma' başlıkları ile anılacak maçtır. lan basın biraz yaratıcı olun olm lan.
  • bunun gibi her maçtan önce birileri çıkıp da mutlaka "şu, şu, şu isimler oynarsa maça gitmem" der. önemli değil. gerçek galatasaray taraftarı orada olup takımını destekleyecektir. önemli olan bu kötü günlerinde takımın yanında olmaktır. (çok ağır konuştum lan!!?)
  • gerçek galatasarylılığımızı göstererek gidip izleyeceğimiz maç. ama galatasaray ne kadar kendisini gösterip bizleri sevindirecek orası muamma.
  • bu seneki 5nci kemoterapi seansım. seans bittikten sonra dünyadaki hiçbirşeyi dert etmeyen sinirleri alınmış pamuk gibi bir adam oluveriyorum. gel evimi soy, ses etmem o derece...
  • "bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese..." diye bir tezahürat vardı eskiden. 29 yıldır galatasaray taraftarıysam ve adım ilhansa benim de payım var yaşanan her sıkıntıda, o yüzden haketmediğim galatasaray formasını çıkarıp gidiyorum maça, kafamda galatasaray beresiyle, boynumda galatasaray atkısıyla.

    formamı çıkarıyorum;

    en ucuz kombine bileti aldığım için, yalnızca 2 tane formam olduğu için, onlarca gsstore ürünü aldığım için, bebek gibi galatasaray yatağına girdiğim için, gs bonus kartımı yeterince kullanmadığım için, gsmobile hattımı benden başka kimseye aldıramadığım için, digiturk üyeliğim olmadığından galatasaray tv'ye üye olamadığım için.

    formamı çıkarıyorum;

    ali sami sen'de içime işleyen kardan, son maç betona oturup, saatlerce giriş-çıkış çilelerine dayanamayıp hasta olduğum için, öksürükten uyuyamadığım gecenin ertesinde sesimi daha yüksek çıkaramadığım için, 90 dakika tribünde çekirdek çitleyip takım kaptanı çıkarken ölesiye yuhalayan orospu çocuğunu susturamadığım için.

    formamı çıkarıyorum;

    imza attığı antetli kağıdın üstünde galatasaray başkanı yazan adamı, galatasaray kaptanlık pazubandını koluna takan adama, üstünde galatasaray arması olan hiçbir futbolcuyu ıslıklamadığım, giden değil kalan futbolcuyu alkışladığım için ben bu formayı hak etmiyorum.

    belki futbol romantiğiyim, bilmiyorum. bildiğim tek şey, galatasaraylı doğdum, galatasaraylı öleceğim, belki yarın, belki yarından da yakın.
  • şu bakınız bütün maçın özeti olacaktır;

    (bkz: gökhan zan)

    abi adamın ismi, bütün herşeyin özeti gibi amına koim...
  • kadroların açıklandığı ve yaklaşık 50 dakika sonra başlayacak olan maç.

    kadro, gökhan zan dışında eldeki futbolculara göre fena değil. yalnız hagi yine bir gariplik yapıp sağ beke farklı bir alternatif bulmaz umarım. bu kadroda o yerin adamı lucas neill. şu stancu da aslında üçlü forvetin solunda değil de baros'la çift forvet oynasa daha iyi olacak ama neyse artık zaten sene bitmiş pek bir önemi kalmadı.
  • bir delilik yapıp handikaplı galatasaray'a bahis oynadığım maç. yani en az 2 farkla cim-bom alır dedim.

    ilerde yaptığınız en büyük çılgınlık neydi diye sorarlarsa suskun kalmam sanırım!
  • gökhan zan'ın zannedildiği gibi sağ bek değil forvet, stancu'nun sağ bek, cana'nın sol açık oynamasını beklediğim maç. eğer teknik direktör hagi ise çok güzel sürprizler bizi bekler.
hesabın var mı? giriş yap