• emine erdoğan estetiği'ni tamamlayan bir aparat. sayın başbakanımızın muhtereme refikası emine erdoğan hanımefendi hazretlerinin başında görülmüş.

    şimdi tamam bu ülkenin başbakanının eşidir. elbette bir standardı olacak. kimse tutup da "başına çuval geçir" diyemez ama kafaya bu ülkedeki asgari ücretten çok daha pahalı bir türbanı geçirmek de fakir, fukara, adalet kavramlarını çığırarak başına geldiğiniz bu ülkenin halkına hakarettir. dalga geçmektir. israftır. israf da haramdır.

    http://www.milliyet.com.tr/…/09/10/son/sontur08.asp
  • (bkz: para tuzağı)
  • ziya paşa'nın sözünü hatırlatan aksesuar. hangisi olduğunu yazmayacağım.
  • sevgilinin türbanina bosalmak fantazisini fakirlere yasaklayan türban
  • garip gureba edebiyatını dilinden düşürmeyen recep tayyip erdoğan hazretleri'nin muhtereme refikasına pek güzel yakışan türban.

    http://www.google.com.tr/…ip erdoğan&btng=ara&meta=
  • hanimefendi, ramazanda bir gecekondu mahallesinde, 400 tane kamerayla beraber bir fakirin sofrasina oturup corba ve ekmekle oruc actiginda unutulacak turbandir.
  • akp karşıtlığı olsunda çamurdan olsun şiarıyla yola çıkanların bir başka enteresan yorumuna sebep olan türbandır. hem türban dır hem pahalıdır ki dedektörler çalışır ve akp sözde suçüstü masası devreye girerek entrysini patlatır. "aha bak bak gördünmü işte işte ben yakaladım ben" hezeyanları ile tıkır tıkır yazılır. oysa madem fakir fukara politikacısısın o zaman 5 ytl lik türban neyine yetmiyor değil mi?
    oysa sevgili akp karşıtlarından beklenen akp alternatifi fikir ve politikalar üzerine tartışmaları ve halkı bu fikriyat üzerinden aydınlatmalarıdır. emine erdogan ın türbanı tayyip erdoğan ın mendili üzerinden siyaset ile vakit geçirmekten oyalanmaktan başka çıkar yol bulunamamaktamıdır acaba?

    edit: en kötülerden entry'i okuyacaklar için başlık altındaki tartışmaların tamamını okumalarını öneririm, okumaya vakti olmayanlar için de bir tartışmanın belli bir kısmının çekilip one sürülmesi gibi duran bu entrynin akabindeki yazı;

    kişisel olarak akp hakkında olumlu fikir beyan etmekten ziyade objekif durmanın dahi yalakalık mertebesine yükseltildiği bir mecraya dönüşen sözlükte anti-akp rüzgarının ardında yolalmaya çalışanların abartmakta ısrar ettiği türbandır. ederi 550 ytl dir. ki bahsi geçen hanım türkiye cumhuriyeti başbakanı nın eşi emine erdogan dır, x tarikatı şeyhinin eşi değil. hz.ömer den ornekler ve anektodlarla emine erdogan ın 550 ytl sine atıfta bulunmanın abartıdan başka izahatı yoktur.

    anektod a eşlik edelim o zaman;

    "milli eğitim bakanlığı’na bağlı kız teknik öğretim ankara olgunlaşma enstitüsü, son günlerde cumhurbaşkanı ahmet necdet sezer’in eşi semra sezer’den başbakan recep tayyip erdoğan’ın eşi emine erdoğan’a kadar birçok ünlü ismin uğrak yeri. emine erdoğan’ın kıyafetlerinin ortak özelliği ise vücut hatlarını belli etmeyen ve abartılı görünmeyen kıyafetler olması. hazırlattığı kıyafetlerin diğer bir ortak özelliği ise türk-osmanlı motifleri ve sırma işlemler. kıyafetlerin maliyeti 500-1500 ytl arasında değişiyor. emine hanım, semra hanım’ın aksine daha canlı renkleri seviyor."

    aa emine erdogan ve cumhurbaşkanımız ahmet necder sezer in eşi semra sezer in de ortak zevkleri varmış ve bu zevkler 500-1500 ytl arasında maloluyormuş.
    oldumu semra hanım? halk asgari ücretle geçinemezken 500-1500 ytl ye kıyafet diktirmek türkiye cumhurbaşkanının eşine yakıştımı şimdi?

    yada siz cumhurbaşkanlığını ve başbakanlığı temsilen olması gerektiği gibi giyiniyorsunuzda asıl fakir-fukara hamaset edebiyatı yapanlarmı abartıyor?
  • oglu bu vatanin topragi icin sehid olmus analarin turbanlarinin yanina bile yanasamayacak turbandir. giyen de yanasamaz kanisindayim.
    birilerinin evlatlari bir avuc serefsiz yuzunden oluyor ki digerleri baslarina ozgurce boyle turbanlar takabilsin...
  • 10, 20 ve 50 ytl'lik banknotlarin birbirine tutturulmasiyla mi olu$turulmu$, merak etmedim degil. hani gazeteden kafaya kulah yapardik ya..
hesabın var mı? giriş yap