• sübliminal mesaj olarak yapılıyor olabilecek olan şey. 59+10=69
  • insanlık değildir.
  • 59 saniyelik video için 10 saniyelik reklamı izlettin. ok. ''a çok güzelmiş dur şu videoyu ikinci kez izleyeyim'' dediğimizde niye bir daha 10 saniye reklam izletiyorsun? başka bir videoya tıklamamışım ben sonuçta. aynı videoyu tekrar izlemek istiyorum. hacker olsaydım burayı hack'lerdim yemin ederim.

    (bkz: otur sıfır)
  • mhp viralidir. şöyle ki ;

    sayılarımız 59 ve 10, elimizdeki rakamlar 5,9,1,0. 1'i 5'in sağ tarafına koy ne yaptı 51. 0'ı da 9'un sol tarafına koy ne etti 09 yani 9. 51'den 9'u çıkartık 42. başta 59 ve 10 olmak üzere 2 sayımız vardı, 42-2= 40 yapar.

    artık bunu da göremeyecek kadar matematik dehanız yoksa...
  • beni deli eden durum...

    simdi efendim bu 59 saniye adli web sitesini diger video icerikli web sitelerden ayiran temel ozellik ne? kanimca; sonuc odakli bir video sitesi ve bu nedenle eveleme geveleme olmadan direkt sonuca gelerek videoyu yayinliyorlar. hayatindan dakikalar calmiyorlar kullanicilarin. sozde!!! ulan 59 saniyelik videonun basina 10-15 saniyelik reklam koymak neyin kafasi? tamam anladik parayi seviyorsunuz ve yukunuzu buradan yapiyorsunuz helal hos olsun ama bari video oncesi cikan 10 saniyelik reklami kapatmak icin 8 saniye bekletmeyin ulan kullaniciyi. ta$$ak mi geciyorsunuz kullaniciyla? bir daha sittin sene isim olmayacak sizinle...
  • konsept olarak 59 saniye ile sınırladık vidyoları ki vakit kaybınız olmasın diye meydana çıkan bir sitenin vidyoların %90'ına reklam koyması kendisiyle çelişen bir durumdur.

    ticari iştirakler tabiki kar amacıyla çalışırlar ama her vidyoya reklam koyup izlettirmeye zorlarsan o zaman rapidshare'in düştüğü duruma düşersin. çünkü senden çok var 59 saniye. müşterini kaçırma, ben şahsen 59 saniye vidyosu gördüğüm zaman tıklamıyorum reklam çıkacak diye youtube bu işe çok güzel bir çözüm bulmuş adam boşuna dünya lideri değil tabi. bizimkiler şark kurnazı, millet de enayi izler diyor ama millet enayi değil. sen de anlarsın da kepenkleri kapatınca anlarsın. ha biz burada boşuna yazıyoruz o da ayrı mesele sanki 59 saniye admini bu yazıyı okuyup birşeyler mi yapacak? %99 hayır. e karından da bana bir pay vermeyecek o zaman ödeşmiş oluyoruz.
  • 69 yapar
  • 1 dakika çok uzun sloganıyla piyasaya çıkan bir sitenin 10 saniye reklam koyarak bütün esprisini bozduğu ve çekilmez olduğu mantık hatası.

    tek tesellimiz vine daha önce kurulmuş da 7 saniyelik videolara 10 saniye reklam ekleme şansını kaçırmış olmalarıdır. para kazanmak iyidir ama marka olmak daha iyidir. ekşi sözlüğü buna alet etmeseler site zaten batardı.
  • şu yolla aşılabilir, videoyu açın reklamı görür görmez kapayın sonra tekrar açın.

    not: daha önce yazılmış olabilir ve ben interneti yeni bağlatmış olabilirim.
hesabın var mı? giriş yap