• nişantaşı’nda yer alan bir butik. instagram butiği de oldukça aktif. bir kaç kız kardeş yönetiyor. yüz olarak hayır ama fizik olarak hoş kızlar. instagramdan bakıldığında çok güzel ürünler varmış gibi duruyor. heyecanla merakla mağazaya gittiğinde ise tam bir hayal kırıklığı. pazar malından farkları yok. oradan buradan toplanmış mallar. tahminen ihracat fazlası ürünler var arasında. anlaşılan o ki, kızların düzgün fiziğinden dolayı güzel görünüyor ürünler. almayı bırak denemek için bile bir parça ürün bulamadım.
  • şu adreste görüleceği üzere, insanları dolandırmak için site kurmuş ve insanların paralarını iade etmeyen alışveriş sitesi.

    tüketicinin korunması hakkında kanun'un hak verdiği şekilde mesafeli satışlarda iade hakkını kullanmak isteyen insanlardan iade için kargo ücreti alan (kanunen alamaz) bir de üzerine ürünler kendilerine gönderilse de paralarını iade etmeyen bir gram profesiyonelliği olmayan insanlar tarafından yönetilen bir markadır.

    uzak durmanız, yakınlarınızı alışveriş yaptırmamanız şiddetle tavsiye edilir.
  • daha dun yeni acildigi zaman got kadar kutu gibi bir yerde sumsuk kiz kardesler simdi unlu olmuslarda insanlari kaziklamaya baslamislar bu fiyatlar ile. saka misiniz siz ya 190 tl ye aldigim bot simdi 1000 tl. el emegi goz nuru dedikleri ayakkabilarin 2 gun sonra agzi yamuluyor. ki ben ayakkabilarimi yillarca kullanan dikkatli bir insanim.
    valla uzak durun eksici arkadaslarim, bir yerin kalitesini satis yaptiktan sonra anlarsiniz.
  • (bkz: #88024771)
  • (bkz: dandik)

    ve dahi

    (bkz: kibirli)
  • instagram sayfasina bakinca uygun fiyatli guzel urunler varmış gibi geliyor bunda kardeslerin etkisi buyuk sanirim hepsi manken gibi hos kadınlar,merak edip magzasina gittim boyle bisey olamaz tamamen fiyasko, onun yerine terkosa yada sinanpasaya gidin cok daha kaliteli ve guzel urunler var.
  • copy paste cevaplar verecek kadar nasıl yoğun olabilirsin ya?!
    zaten toptan mal alıp pazardaki ürünlerin aynısını tasarım diye satıyorsunuz.
    nedir yani bu havalar nişantaşında butiği var diye! aynısı dilvin de de var bsl de de , diğer benzeri merterci butiklerdede var. öyle eski nişantaşı butiklerinden değiller yani.
    aldığım pantolon güzel, başka bir renginin stoğunu soruyorum. kuracağın 2 cümle. var yada yok. yada bekle gelecek. nedir yani?
  • ülkemizde herkesi nişantaşı'nda yaşıyor zanneden bir takım insanların işlettiği giyim firması. bir de özel üretim yazıyor. ülkede her şehirde giyilebilecek uzunlukta şortlar üretseler de biz de alabilsek. çok bişey istemiyorum, 45 cm yeterli.
  • pek sık alışveriş yapmasam da severek takip ediyordum, samimi geliyorlardı. çalışkan, özgüvenli kadınlar…

    özel üretim diye sattıkları pantolonu çok sim döktüğü için değiştirdim. o pantolonun fotoğrafının altına da güzel bir dille eleştirimi yaptım alacaklar için ama silmişler.

    o yüzden buraya da yazayım.

    özel üretim parlak havuç pantolon sim döküyor.
    özel üretim parlak salaş pantolonun da ağ kısmı çok kötü duruyor. pantolon işini herkes yapamıyor ne yazık ki.
    özel üretim yapmak yerine al-sat yapmaya devam…

    eleştiri/geri dönüt, gelişime destek olur ama belli ki ihtiyaçları yok*
  • instagramda hoşlarına gitmeyen yorumları silen “butik”. buradan bir şey almayı düşünenlerin “a hiç kötü yorum yok” demeyip iki kere daha düşünmesini tavsiye ederim. bu, bu 5 in 1’dan biri olan neslihan canpolat‘ın ayakkabıları için de geçerli. kendisi de kendi sözleriyle, “ay benim olumsuzluğa hiç tahammülüm yok, eleştirilerle modumu düşüremem” düsturuyla haldır huldur olumsuz yorumları silip, engeli basıyor.

    dükkana gelecek olursak da sinanpaşa, terkos gibi pasajlarda satılan etiketi kesik ürünler gibi markasız/taklit ürünler satıyorlar. fiyatları ortalama.

    instagramda silinen yorumumsa paylaştıkları ürün görsellerinin tümünün 34 beden ve 180 boylu mankenlere ait olduğu, daha ortalama müşteriler için daha makul görseller çekmelerinin mümkün olup olmadığı sorumdu.. bu haliyle sattıkları şeyin ne kalıbı ne boyu anlaşılıyor. yıl olmuş 2022, hala mı bu kafa? bütün aile 34 beden oldukları için onlara bu normal geliyor herhalde. o zaman kendi aralarında değiş tokuş usulü alışveriş öneriyorum kendilerine *

    edit: noktalama.
hesabın var mı? giriş yap