• 25 ekim gecesi thomas zwijsen, ben woods ve ali deniz kardelen'i ağırlayacak olan mekan.

    (bkz: 25 ekim 2016 masterguitar ankara konseri)
  • 11 kasımda flört konseri olacakmış. kaçırmayacağız tabiki öhöm öhöm.

    çok özledim ulan.

    karşınızdaaaaaaaaaa flööööörrrrtttttt...

    hihihi..
  • bir müzik festivali kapsamında bu cuma(11 kasım) flört, haftaya cuma(18 kasım) yasemin mori konserleri ücretsiz olan mekan. umarım içerisi kaybedenler kulübü tribinde değildir.
  • 'kaybedenler kulübü' adının özünü zerresine bilmeyen, konserlerine sırf üç eleman daha koyup güvenliği sağlamakla uğraşmamak için damsız almayan ironik mekan. ulan kaybedenler kulübü demek yalnızlar partisi demek, yalnızlık demek. hem kaybedenler kulübü diye mekan açıyorsun hem de damsız almıyorsun. zaten kaybetmiş adamı, kaybedenler kulübüne almıyorsun.
  • açılışından sonraki ilk günleri üniversite'den ayrılmam sonrası ankara'daki son günlerime denk geldiğinden, oradaki bir konsere uğramadan şehirden ayrılmaya gönlümün razı olmadığı ankara mekanı. (diğer mekanlar hakkındaki düşüncelerimi beni tanıyan bilir.)

    gökçe kılınçer konserinde karşılaştığım üniversite bölümdaşıma da bu durumlarım hakkında konuşamadığım için özür dilerim.
  • iş ziyareti sırasında, öğlen yemeği için durduğumuz mekan ve gerçekten bir istanbullu olarak, nasıl kazıklandığımız bir kez daha anlaşılmıştır. 42 cm' lik büyük pizza 24 tl ve gerçekten güzeldi. istanbul da aynı pizza, benzer mekanlarda 32-34 tl den aşağıya yenemez. bira ( 50' lik carlsberg 12 tl ) vs zaten uygun.
    erkekler tuvalet kapısında da, jim morrison u görmek ayrıca hoşuma gitmiştir.
  • konserlere bile damsız almayan mekan. bugün flört konserine 2 kişi giremedik.daha da önünden geçmem.
  • rezil ses sistemine sahip mekan.
  • herkesin gözü önünde sahnedeki gitarist elemana alkol* vermeyen, alkol için elemandan fiş isteyen mekan. sonrasında adam sahnede cebinden 10 tl çıkartıp verdi ve bira getirdiler. 1 şarkı sonra gitarist sahneyi bırakıp çekti gitti. gitaristin yerinde olsam pos makinası isterdim. sonra seyirciye bunu yansıtırdım.

    aynı gün kokteyle biraz daha votka istedik standartların dışına çıkamıyoruz diye reddettiler.
    garsonlarıda aşırı taciz ederek alkol satmaya çalışıyor.
    sonuç olarak içerisi fena değil ancak 1-2 biradan 1-2 cc alkolden kar edeceğini düşünen mekan. tez ola batasıcılar.
hesabın var mı? giriş yap