• hpg'lilerin mezarlarına dönük saldırıları protesto eden kitleye polisin ateş açması sonucu 2 kişinin öldüğü olaylar.

    edit: insanlıktan çıkmayın arkadaşlar. kendinize gelin.

    (bkz: özür dilerim senden kürt kardeşim) ne çabuk unuttuk bunu?

    (bkz: #38761827) bunlar tanıdık gelmedi mi?

    "yüksekova'da akp devleti bir aileden 2 insanı katletti bugün, akp gazeteleri katliamı "polisle çatışmaya giren iki kişi ölü ele geçirildi" diye verdi, dilleri ne kadar tanıdık ve mide bulandırıcı değil mi? ölen mazlumların "suçları" ise toplantı ve gösteri hakkını kullanmalarıydı, 2 insan öldürüldü, buz gibi kurşunlarla, sonra olayı duyup hastaneye gelenlerin üstüne polis bir de gaz sıktı, akp kürt sorununu "çözmeye" devam ediyor.." *
  • polisin gösteri yapan insanlara ateş açtığı ve iki kişiyi öldürdüğü bilgileri geliyor. hastane önünde polis kitleye saldırmaya devam ediyor deniyor. anaakım medyada henüz tek bir haber yok.

    http://www.ajansafirat.com/…i-isbilir-kardesler.htm
  • gezi olaylarında medyanın üstlendiği görevi, ekşi sözlükde bağzı yazarların üstlendiğini gösterir. tabii. polis vurur mu hiç. çiçek atmıştır da dikeni gelmiştir.

    edit: imla hatası yapmadım. sertleşme özürlüsü, ırkçı bir arkadaşa cevap niteliğinde idi zamanında bu entry.
  • iktidar-polis-medya işbirliğinin demokrasi mahsulüne bir kez daha şahit olmamızı sağlamasının yanısıra bu olaylarda katledilenler olduğu söyleniyor, tekrar edelim.
    bu arada, eskişehir valisi de burada yazıyor galiba, hemen atlamış "kendileri yapmışlardır" diye. rezil herifler!
  • medyanin hep bir agizdan "polise saldirildigi icin polisin karsi saldirida bulundugunu" soyledigi olay.
    gectigimiz onlarca yili biraktim, haziran ayi boyunca istanbul, ankara, eskisehir, antakya ve daha nice sehirde polisin durup dururken insanlara saldirdigini birinci elden gorup hala is dogu'ya (kurdistan'a) gelince "polis kendini savunmus" diyen denyolarin vay haline...yaziktir, gunahtir.
  • radikal gazetesinde haberi edilen olaylar:

    m.radikal.com.tr/newsdetail.aspx?articleıd=187607&categoryıds=1
  • demokrasinin bir numaralı güvencesi olan türk polisi tarafından darbe girişimine dur denmiş olaylardır.

    hak ettiğinizi alıyorsunuz sevgili kürt kardeşlerim.

    https://pbs.twimg.com/media/bapfdrjiiaat9cz.jpg
  • bir kaç o çocuğuna karşı polisin yerli müdahalesi etkili olmuştur. silahlarıyla pkk mezarlığı tahrip edildiği olay çıkaran yaramaz piçlerin başlattığı olaylar.
    ellerine sağlık görevli polislerin. yettiniz ulan , eylem, gösteri adına bölme , huzursuzluk amaçlarınız. gerçi kime diyorum ki cesaretlendirene bak!
  • polisin polislik yaptığı olaylardır. bok atmayın doğu'da oluyor diye, içten içe siz de bunun bir çatışmadan ziyade polisin aşırı müdahelesi sonucu gerçekleştiğini biliyorsunuz. ayrıca molotof attıysa kurşun yer kafasını da anlamıyorum. ulan sen eylem yaparken, ki bu senin en basit haklarından birisidir, adam sana tomayla müdahale ediyorsa ben de molotof atarım. anarşizmde savunmacı şiddet diye bir şey var, bir zahmet bakıverin lütfen. terörist ile geziciyi karıştırmıyoruz, gezici de sizin devletinize, ne yazık ki benim de nüfus kağıdımın bulunduğu devlete göre teröristtir. hükümeti devirmeye çalışmak da anayasal suçtur, gezi eylemine katılan ben dahil birçok kişi hükümeti devirmeye çalışıyordu. bu nedenle anayasal suç işledik mi, evet işledik. bugün hakkari'de olanlar da sivil itaatsizlik eylemiydi, kendi yaptığınız eylemi ''haklı'', diğerlerinin yaptığını ''haksız, bölücü'' olarak görmeyin. polis bu ülkede ne olduğunu kanıtlamışken, siz bundan mağdur olmuşken, asla bir başka müdahalesinde polisi haklı kılmaya çalışmayın. bir gün evinizden alınıp merkeze giderseniz aklınızda bulunsun, terörist ve bölücü diye ölümlerine ses çıkarmadıklarınız sizi savunmayacak. insanları ötekeleştirmekten bir bıkmadınız şu ülkede, insanların ölümünü meşru göstermeye çalışmaktan bir bıkmadınız, ne kadar bencilsiniz, farkedebiliyor musunuz?
hesabın var mı? giriş yap