• ben fenerliyim ve maçı izlemedim. ilgimi çekmedi.

    ama bi gs li oturup tamamını izlemiş ve derin analizler etmiş.

    fenerin ölüsü bile ağlatıyor ya bunları, çok büyüksün fenerbahçe. varsın küme düşsün, sarının yanında laci oldukça daha çok ağlatır sizi bu takım.
  • kendi maçında olmayan penaltıya ağlayanların, başka maçlarda da olmayan penaltıya ağlamasıdır. yavaş çekimde 0.2 snde adamın ayağından çıkıp kola çarpan top var, gerçekte adam 0.1 sn'de elini vücuduna bitişikken götüne mi sokacak?

    kendi maçlarındaki pozisyonda da öyle bir el kullanarak avantaj sağlanmıştır ki, ele çarpmasa orta sahaya gidecek top, ele çarpıp altı pastaki gs'li oyuncunun neredeyse ayağına düşecekti. böyle de bir futbol bilgisi yoksunluğu.

    bakın kardeşim, kıtsınız, anlamıyorsunuz, lakin topun her ele çarpması elle oynama değildir. elle oynamada elle oynayan takımın avantajı olması lazım. bir tek barışın şut sonrası çarpan topu tartışılabilir. onda da adamın dirseğine çarpıyor, dirsek vücuda yapışık.
  • fenerbahçe muhabirlerinin penaltı olduğunu kabul ettiği buzz gibi penaltıdır.
  • hem giresunlu olup hemde galatasaray ı tutanlar için ızdırap
  • concin antepe gol atarken sevinen hakem in faaliyetidir.

    not:penaltı değil zaten aq
  • kendilerine yapılsa 1 yıl salyalarını saça saça ağlayacak reziller giresunspor'a yapılınca nolcak canım diyor. işte sizin adalet anlayışınız bu. giresunspor'un verilmeyen penaltıları galatasaraylıları mağdur etmedi ancak artık gözümüze soka soka yapılan rezillikler,şerefsizlikler alenen bir takımın kayırılması ve kaybetmemesi için ellerinden gelenin yapılması bizi rahatsız etti. evet rahatsız etti sizi rahatsız etmiyorsa o sizin şerefsizliğiniz.

    geçen sene şenol güneş'in başına cisim atılırken adalet arayan beşiktaşlılar şimdi fenerbahçe'yi savunuyor savunun savunun. bu adaletsizlikler birgün giresun'a olur birgün galatasaray'a olur yarın da beşiktaş'a olur bunu unutmayın.
  • "verilmeyen penaltı-lar" değil, "verilmeyen penaltı" olacak başlık.
    1.pozisyonda reyes'in sırtı dönük, ne olduğunun farkında değil, aynısı vida'ya da verilmedi.
    2.pozisyon net penaltı + penaltı verilip gol olsa maçın sonucu değişebilirdi.

    laci
  • net olarak yaşanmıştır. hakemlik ne zamanki takımın ismine veya gücüne göre yapılmaz ve hakem arkadaşlar gördüklerini çalmaya başlar ancak o zaman bu memlekette futbol ilerler..
hesabın var mı? giriş yap