• daha önceden ekşi sözlük'te gündem olan meşhur eşini enstitüye sekreter olarak atayan rektörün, bu liyakatsızlığın ortaya çıkmasıyla üniversite çalışanlarını ilçelere sürdüğünü ve mobbing uyguladığını bu başlıkta görmüştür: eşi istifa eden rektörün faturayı çalışana kesmesi

    bu utanmazlığının ve liyakatsızlığının ardından sebepsiz yere suçlanan çalışanların davaları sürerken rektörümüz başka rezaletlere de imza attı tabii ki.

    (bkz: ödül aldığını internetten öğrenmek)
    (bkz: fetöcüleri fetöcülerin yargılaması)

    üstüne farklı ilçelere sürdüğü çalışanlardan tehdit aldığına dair açıklama yapan ve asılsız yere mobbing uygulayan rektöre karşı dik duruş sergileyen eski genel sekreter tamer ceylan açtığı davaları haklı olarak kazandı.

    --- spoiler ---

    yaklaşık 15 kez haksız görevlendirme ve kınama cezasıyla karşı karşıya kaldığını düşünen eski genel sekreter tamer ceylan yaşadıklarını yargıya taşıdı. denizli idare mahkemesi geçmişte alınan kararları, iddiaları değerlendirdikten sonra; “hukuki süreç bir bütün olarak değerlendirildiğinde, davalı idarece davalıya belirli bir süre sistematik bir biçimde devam eden yıldırma, pasifize etme veya işten uzaklaştırmayı amaçlayan işlemler tesis edildiği, anlamsız işler verilip sürekli yerinin değiştirildiği, bu haliyle davacı ceylan’a manevi taciz yani mobbing uygulandığı sonucuna varılmıştır” kararını verdi. mahkeme bu sonuca dayanarak davalı idare olan ünivirseteye bin lira maddi, 10 bin lira da manevi tazminat olmak üzere toplam 11 bin lira para cezası kesilmesini de karara bağladı.
    --- spoiler ---

    işin rezalet kısmı ise adalet karşısında bile haksız olduğu tescillenen ve orada çalışan üniversite çalışanlarının ailelerini sebepsiz yere zora sokan* bu rektörün, cumhurbaşkanı tarafından atanmasına rağmen hala görevde olmasıdır.

    rektör kim derseniz; (bkz: hüseyin bağ)

    kaynak

    edit: rektörün bunlar dışındaki diğer yolsuzlukları için buyrun;

    edit 2: @okb18' de eklemelerde bulundu; #98750860

    edit 3: rektöre yüksek öğretim kurumu tarafından soruşturma açılmış, bu başlığın gündeme gelmesini sağlayan tüm yazarlara teşekkürü borç bilirim, kaynak; #98873611

    edit 4: son skandalı; (bkz: pamukkale rektörünün eşi için açtığı özel iş ilanı)
  • arkadaş 6 sene okudum. benden önceki dönemde de aynı şey benden sonra da... adam akıllı bir rektör atanmayacak mı şu üniversiteye? badem bıyıklarını...
  • tarihe bağlı kalmak yanlış bence çünkü tek bir rezalet değil seriye bağlanmış durumda
    pamukkale üniversitesi rezaletler dizisi denmeliydi galiba
    hüseyin bağ/@ikinci netter
  • derslere giren hocalarına uzaktan elektronik yoklama yapan eğlenceli bir rektöre sahip üniversitenin şaşırtmayan haberi.

    bildiğiniz koca üniversitede işi gücü bırakmışlar derste otomatik yoklama alıyor rektörümüz, canımız. öğrenciniz yoksa da bekleyin ders boyunca orada diye hehehhe. çok eğlenceli =)

    mezun olduğum üniversitesinin iki binlerin başındaki hacettepe doktoralı kadrolarından (en azından ingiliz dili ve edebiyatı için böyleydi, sonra onları da dağıttılar) bu seviyelere düşmüş olduğunu görmek de üzücü.
  • çok acayip bir rektör kendisi. kendi kendine bağladığı maaşlar yetmediği gibi eşine maaş bağlanmasını uygun görmüş. çok acayip.
    iftiralar vs atmayı da seviyor.
    buraya bir tane de twit bırakacağım ve söze konu olan rektörün zihniyetini göreceksiniz.
    twit
    --- spoiler ---

    öğrencileri soyunmaya zorlayarak mı imaj kazanıyorsunuz?
    --- spoiler ---

    söz konusu olayı da özetleyeyim. fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümünde bazı dersler uygulamalıdır. zira uygulanması gereken tedavi protokolleridir. herkes birbirini uygular ki, sözde hastadan nasıl bir tepki alacağını veya böyle bir durumda hastanın ne hissettiğini anlayabilir. bu yolsuzluk prensi de, okuldaki hocaları suçlayarak, bu twiti atıyor.

    tanım: açıktan açığa torpil vs gibi konuları içeren rezalet gibi rezalet.
  • muhtemelen hukuki süreç kazanılacaktır ama olan bu süreçte oraya buraya dağılan memurlara olacaktır.
    yazık.
    tek adam zihniyeti tarafından atanan tek adam zihniyetli rektör eylemi.
  • gün geçmiyor ki ülkeye olan ümidimiz bir tık daha azalmasın.
  • bildiklerimi yazdığım fakat yazdıklarımla sınırlı olmayan daha çok şey varmış

    #98731960 --> yemek ihalesi yolsuzluğu
    aynı konu hakkındaki tweeter floodu

    #98093121 --> ftr fakültesinde uygulamalı eğitimi kaldırması

    #98730901 --> kendini atadığı kadrolar ve attığı iftiralara ise burdan ulaşabilirsiniz
  • rezalettir. 10/10

    not: hükümet değiştiğinde ne olacak peki, o keyfi atamaların yerleri sağlam değil. bir de o zaman görürüz mk fetöcülerini.
hesabın var mı? giriş yap