• 6 yaşındaki oğluma bakırköyde herhangi bir marketten twist dondurma aldım ve çubuğundan bedava çıktı. haliyle oğlumda bunu görünce sevindi ve çocuk heyecanıyla elimden tutup bedava dondurmayı almak için geri büfeye gittik. bu arada dondurma 1 tl. ancak aldığımız cevap bedavalar bizde geçmiyor cevabı olunca oğlumun yüzü düştü haliyle. çocugu olanlar o duyguyu bilir. neyse bu sefer benim inadım tuttu ve 1 tl verip yeni dondurma almak yerine başka bir markete gittim ve böyle derken 6. markettende algida kampanya dondurmasını alamadık. şimdi algida eğer böyle bir promosyon yapıyorsan bu ürünü dağıttığın her nokta buna katılmak zorunda. bunu denetlemek zorundasın ve buna gerekirse yaptırım uygulamakla yükümlüsün. yapamıyorsan da ya da kampanyayı yönetemiyorsan böyle şeylere reklam parası verip kamu ile çocukların hayalleriyle oynayamazsın
  • boş yok yazan cipsten hiçbir şey çıkmayınca firmaya mektup yazmış ve cevabını misliyle yeni ürün gönderimiyle almış nesil olarak desteklediğim serzeniştir.
  • şikâyetinizi lütfen şuradan iletiniz: https://tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr/

    promosyon bardağı satış noktalarından alamayan tüketicinin şikâyeti üzerine geçen yıl coca-cola'ya 241 bin 413 lira para cezası kesildi.

    algida'nın yaptığı kampanya her satış noktasında geçerli değilse, hangi satış noktalarında geçerli olduğunu açık ve tüketicinin rahatlıkla bilgilenebileceği şekilde duyurmalıdır. fakat gördüğüm kadarıyla bu ne satış noktalarındaki afişlerde, ne de etiketlerin üstünde açık bir biçimde yer alıyor.
hesabın var mı? giriş yap