• üst edit: bulundu arkadaşlar şişhanede bulundu. herkese çok ama çok teşekkür ederiz. kendisini tanıyan birisi tarafından bulunuyor o sırada kaçıran kişi kaçıyor. ama çok şükür şuan ailesiyle birlikte. herkese çok ama çok teşekkür ederiz. tüm sözlük ailesine sonsuz minnettarız.

    arkadaşlar sizlerden acil destek bekliyorum. ne kadar erken davranabilirsek kuzenimi bulma şansımız o kadar artar. bu sabah büyükçekmecedeki evlerinden çıkmış ve polis görüntüsünden görüldüğü üzere bir kişi ile kayıplara karışmıştır. o saatten beri telefonları kapalı olup kendisine ulaşılamamaktadır. kendisi mental engelli olup herkese ve herşeye çabucak inanabilen ve güvenen birisidir. şu an kimlerinde elinde olduğunu bilemiyoruz ama organ mafyası vb. herşey olabilir. annesi ve biz perişan durumdayız. lütfen bu iletiyi yukarda tutarak bizlere destek olmanızı rica ediyoruz. gelişmeleri paylaşacağım. aşağıda kuzenimin resmini paylaşıyorum.

    edit:kaçıran kişinin görüntüsü net değilmiş. 30-40 yaşlarında erkek olduğunu söyledi polisten görüntü alabilirsem hemen paylaşacağım.

    edit2:
    polisten gelen görüntü:görsel

    edit4:bir haber gelirse tabiki editleyeceğim destekler için teşekkür ediyoruz. bu arada kaçırılmış gibi durmuyor diye mesaj atan yazarlara kendisinin mental engelli olduğunu hatırlatmak istiyorum.

    edit5:eminönünde görüldüğüne dair bir ihbar telefonu gelmiş. polis ihbarı değerlendiriyor.
  • geçmiş olsun. umarım sağ salim bulunur.
  • inşallah kötü insanlara denk gelmemiştir. up up
  • geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.
  • çok geçmiş olsun, umarım bir an önce sağ salim bulunur. güncel
  • böyle mental sorunları olanlar için takip yazılımı ve/veya takip cihazı kullanmak lazım. umarım bulunur up.
  • çevre kameralarından kiminle gittiğine dair görüntü varsa onunda paylaşılması yararlı olur.

    iş bu entry up yapmak için eklenmiştir.
  • en kısa sürede bulabilirsiniz inşallah.
  • istanbul'da olsam sokak sokak aramaya yardım ederdim dediğim başlık.
    a tipik otizm bir yeğenim var, algısını geliştirip kendini kötü niyetli insanlardan koruyabilsin diye 10 senedir mücadele veriyoruz. yaşamayan bilmez.
    dilerim en kısa zamanda, zerre zarar görmeden bulunur.
  • şimdi bir allah var ve bu güzel, saf kardeşimizin orospu çocukları tarafından kaçırılmasına göz yumuyor ve buna da sizi imtihan ediyorum diye açıklama yapıyor öyle mi?

    böyle yaratıcı olmaz olsun.

    tüm kalbimle bulunması dilediğim bir kardeşimizin kaçırılma hadisesi.
hesabın var mı? giriş yap