• gollü beraberlikle bitecek maçtır. iddaacılara 0'ı tek geçmelerini öneririm. ha ben oynamayacağım o ayrı*.
  • barcelona'nın defansında milito* ve marquez'in* sakatlığı, puyol'un* kart cezalısı olması nedeniyle zorluk çekeceği maçtır. defans göbeğinde pique'nin* yanında oynayacak isim abidal* olursa şimdiden eyvahlar olsun. euro 2008'de stoper oynadığı italya maçında* kırmızı kart görmüştü o yükün altından kalkacağını zannetmiyorum. hatta o maçta atılana kadar da bir kaç hatası vardı zaten. onun yerine sanırım caceres'i* izleyeceğiz ki bu da kendisi için çok iyi bir şans olacak.

    mesajlar üzerine edit: pique değil puyol cezalı olan. sağolun arkadaşlar.
  • sonucunu hiddink'in belirleyeceği maç.

    barcelona'nın nasıl oynadığını futbol izleyen herkes biliyor zaten, orada şaşıracak bir durum yok. chelsea cephesine dönersek ise kendi evlerinde oynayacak olmanın verdiği özgüvenle dengesiz ataklar yaparlarsa, arka alanda verecekleri çok küçük açıklar bile tehlikeli olabilir. sürekli defans yapmak ise oldukça zor bir iş.

    2004 senesindeki los angeles lakers - detroit psitons finali gibi bir durum olacak.

    ve bence ne olursa olsun oyunun iki yönünü de daha iyi oynayan chelsea'nin turu geçeceği maç, umarım yanılırım.

    uyarılarla gelen edit: chelsa'nin oyunun iki yönünü daha iyi oynadığını belirtirken, demek istediğim overall, chelsea'nin bence daha iyi bir takım olduğu şeklinde görüş bildirmekti, yoksa barcelona'nın hücum gücüne söylenecek en ufak söz yok.
  • acikcasi chelsea'nin ilk mactan cok farkli bir futbol oynayacagini zannetmiyorum.. ilk mactaki oyunu oynayip barca'nin caceres-pique'den olu$acak savunma gobeginin ve real macinda kotu oynayan abidal'in hata yapmasini bekleyecekler.. ozellikle duran toplarda etkili olabilirler cunku barca'ya kar$i inanilmaz bir fizik ustunlukleri bulunuyor.. alex, terry, ballack, drogba dortlusunun icerde oldugu bir korner ati$inda barca bu adamlari nasil payla$ir hic bir fikrim yok..

    tabi $u an dunyanin en etkili hucumuna sahip barca bir $ekilde ilk golu bulursa maci da bitirir gibi.. gol atmak icin oynayan chelsea inanilmaz zorlanir..
  • chelsea nin gaza gelmeyerek, kendi evinde hayvanlar gibi kapanıp, maçın içine edeceği karşılaşmadır.
  • kötü haberin ulaştığı maç.

    ilker yasin anlatacak.
  • chelsea'nin taş gibi savunması ve barca'nın valdes faktöründen dolayı chelsea'nin kazanacağını düşündüğüm maç. gönülden barcelona geçer o ayrı..
  • şimdi nereden nereye ama sevemiyorum böyle maçları ben
    bana burukluk veren / verecek maçlardan olacaktır kesin,
    hani olur ya, tatile gidersiniz açık büfe, deniz kum güneş, dert yok tasa yok, ye iç yat,
    günler hızla geçer bakmışsınız cumartesi/pazar, pazartesi işbaşı, bi daral gelir, ruh bedene sığmaz,
    öylesi psikoloji yaratan/yaratacak maç, yaratacak diyorum, eminim, futbol seyrettiriyorlar insana, pixcellence, kiri pası alıyorlar,
    sonra n'oluyor haftasonu türkcell süperlig'inde, yatıp kalmayan topcular, dört pas üst üste yapılamayan paslar,
    birbirinin boğazını sıkanlar, ayağı değil cenesi iş yapan topçular, üç metre açık ofsayta onüç dakka itiraz edenler,
    akşama erman, şansal, ertesine hıncal, futbol oynamayan takımlarını savunmak için maymunluk mertebesine erişen yöneticiler,
    ulan en iyisi tatile gitmemek mi ne? en azından pazartesi mesai sendromun olmaz,
    dur bi bakayım yemekteyiz filan var mı 21.45'te.
  • ilk maçın 0-0 eşitlikle bitmesinden dolayı, bu maç iki takım da kontrollü bir futbol oynayacaktır. her iki takım içinde stresli ve sıkıntılı bir maç olacağını tahmin ediyorum. hataların az olacağı ve yenilen golün telafisi basit olacağından iddaacılar için ilk yarı berabere ikinci yarı üst biter tarzında bir kupon hazırlamaları yararlı olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap