• yurdum gündemine bakınca şaşırtmamış olaydır.

    karı koca kavgaları bile kolluk kuvvetlerince barıştırılıp işin tatlıya bağlanması(?) suretiyle çözüme ulaştırılmaktayken söyleyecek çok şey yoktur. bir olayla karşı karşıya geldiğimde, kendimi bildim bileli "benim başıma gelse ne yapardım? mantığıyla hareket ediyorum. böyle olaylarda da aynı mantıkla kanunun çizdiği sınırlar içinde insanların şikayet hakkına müdahale olmaması gerektiğini düşünüyorum, ama her zamanki gibi düşündüğümle kalıyorum.

    olayı yaşayanlara da geçmiş olsun.
  • olayın tamamını okudum. aslında hiç de şaşırtmayan bir türkiye gerçeği. senin vergilerinle para kazanan, seni korumak için, halkın güvenliğini asayişini, katillerden hırsızlardan korumak için çalışan, ekmek parası kazanan emniyet güçlerinin nasıl çürümüş tiplerden oluştuğunu görmek için yeterli bir diğer husus.

    eğer devlet, biraz olsun halkın saygısını kazanmak istiyor ve bu kokuşmuş kurumların belini doğrultmak istiyor ise, bu kişiye ulaşıp, olayı yokuşa sürmeye çalışan tüm polis memurlarına disiplin cezası uygulaması gerekir.

    her yerde milleti yaşat ki devlet yaşasın diye bağırıp çağıran devlet yetkililerini acilen bu konuyla ilgiliye davet ediyorum.
  • (bkz: polis sizin dostunuzdur arkadaşınızdır)

    şair burada mağdur edene seslenmiş...
  • çorbacı da garsonun kafasına silah dayayan polis var bu memlekette.
hesabın var mı? giriş yap