şükela:  tümü | bugün sorunsallar (6)
  • (bkz: afet bölgelerinde yardım tırlarının konumları) (bkz: afet bölgelerinde sağlık alanlarının konumları) (bkz: afet bölgelerinde yemek noktalarının konumları)

(bkz: afet bölgelerine acil jeneratör desteği) depremden etkilenen bölgelerde elektrik şebekeleri hasara uğradı ve bu bölgelere şebekeden elektrik sağlanamıyor. acilen taşınabilir jeneratörlere ihtiyaç var. @asirisarisinimm rumuzlu yazarımızla iletişime geçebilirsiniz. #148884237
    afad genel müdürlüğü organizatörlüğünde yönlendireceğiz. çok fazla jeneratör ihtiyacı olduğu için ne kadar fazla yollarlarsa o kadar iyi olur. sağ salim yolllayacağız -->> @asirisarisinimm

https://depremacil.net/
    merhabalar sevgiler saygılar. "depremacil.net" isminde bir proje yapmış arkadaşlarım. bu projenin pr'ını ve duyurusunu yapmaya çalışıyoruz ama yetersiz kalıyoruz. kendi açmış olduğunuz (deprem yardımlaşma başlığında.) başlığı editleyip siteyi eklerseniz çok mutlu oluruz. (aynı zamanda açılan başlığa da destek olursanız..) (bkz: depremacil.net) --> @xeliviel

https://www.und.org.tr/afet-destek
    'taşınacak malım var' , 'boş aracım var taşıyabilirim' , 'yardım malzemesi ihtiyacım var' sekmeleriyle çeşitli lojistik ve koordinasyon problemlerinin çözülmesinde işe yarayabilecek bir website.
    yola çıkan yardımlarla ilgili bu site çok işe yarayabilir, sen de değerlendirebilir misin siteye bakıp --> @heterokromi

(bkz: 6 şubat depremi vatandaş durum listesi)
    tanıdıklarından haber alamayan, kontrol etmek isteyenler yukarıdaki başlıktan kontrol edebilir. hastanelerin paylaştıkları listeler.
    lütfen yukarıdaki başlığa gereksiz entry yazmayın. hastaneden güncel bilglier iletmek isteyenler entry girsin başlığa.

#148895301 | ankaradan bir sağlık ekibi adıyamana gitti yardıma, bir arkadaşım bire bir iletişim halinde. arkadaşımdan gelen mesajı atıyorum buraya, yardımcı olabilecekler bana özelden yazsın, ekibin başındaki kişinin numarasını atayım. --> @camus4747

(bkz: depremzedeler için ulaşım bilgi paylaşım başlığı)
    deprem bölgesi'nden çıkmaya çalışanlar ve gönüllü şoförler ve trafik bilgileri için şöyle bir çalışma yapıyoruz. --> @patlicanmoru

#148804819 | hatay gönüllü vinç operatörleri ve telefon numaraları

(bkz: adıyaman acil yardım) (bkz: kahramanmaraş acil yardım) (bkz: hatay acil yardım)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

crush sendromu olan kişilerde kahverengi idrar, ödem, halsizlik, aritmi ve düşük tansiyon en fazla oluşan semptomlardır. göçük altından kurtulan kişi başta sağlıklı gözükebilir. ancak potasyum(k) ve ezilen doku proteinlerinin kana karışması; böbrek, kalp ve akciğer gibi organları etkilemesiyle bir süre sonra kan basıncında düşme, solunum yetmezliği ve ölüm meydana gelir. --> @heterokromi

arkadaşlar ben gülhane hiperbarikte uzman olarak çalışıyorum. bize crush ve kompartman sendromları gelmeye başladı. birazdan iki çocuk alacağız. uzuvları nekroza giden veya ihtimali olan hastalar olursa telefonum 7/24 açık. aynı şekilde donuk vakalarını da alabiliriz. tel no: 0530 917 01 36 - kübra canarslan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    transfighter isimli ro-ro gemisi anadoluport liman tesisinden hareketle afet bölgesine yardım malzemesi götürmek üzere tahsis edilmiştir. bugün (09.02.2023) yük kabulüne başlaması planlanmaktadır. aksaklık yaşanmaması adına aşağıda iletişim detayları bulunan sorumlular ile görüşülerek araç sevk planlanmasının yapılmasını önemle rica ederiz.
    özge kızıl : 0544 737 20 92 , şimal ay : 0542 212 59 41

anadoluport , güzelyalı mah, malkoçoğlu sok, pendik/istanbul.
    deprem bölgesine yardım göndermek isteyen kuruluş ve kişilerin dikkatine sunarız.

sgk ve türk eczacıları birliği duyurusu ilaçları enkaz altında kalan depremzedeleri ilgilendiren bir açıklama. bir seferliğe mahsus reçetesiz ilaç edinebiliyorsunuz.

türk eczacılar birliği'nin(teb) seyyar eczanesi kahramanmaraş yörük selim devlet hastanesi otoparkına kurulmuştur. burda ilac çok ve ücretsizdir. --> @lan it
    türk eczacılar birliği tırları hataya giriş yapmıştır. ilaç ihtiyacı olanlar telefon ile ulaşabilir. ecz. aysel özgür 05442092490 --> @uygur turku

ist. üni. ecza deprem yardım tüm şehirlerle ilgili her türlü yardım bilgisinin bulunduğu pdfler mevcut. iü ecza tarafından hazırlanmıştır. --> @teletabilerden telat abi

(bkz: iskenderun sahra hastanesi) iskenderun yeni devlet hastanesi karşısındaki teknik lise bahçesine sahra hastanesi kuruldu. hindistan ekibi kurdu bizden tercümanlar da var. her türlü donanım mevcut. hasta bekliyorlar. halkın oradaki hastaneden haberleri yok gibi. herkesin başvurusuna açık şu anda. bilginize --> @nomadsoull

#148985975 merhabalar burada da paylaşılmış ama ilk entrye ekleyebilir misiniz henüz bilen kişi sayısı az doktor var hasta yok diyor paylaşan doktorlar --> @mit dem wind
    doktor arkadaştan mesajı paylaşıyorum: "burada yeni olduğumuzdan muhtemelen halk hizmet verdiğimizi bilmiyor. duyurabilirseniz çok seviniriz. payas/dörtyol mmk metalürji limanında tcg bayraktar gemisinde 2. basamak düzeyinde ( genel cerrahi, ortopedi, kalp damar cerrahi uzmanlık alanlarında küçük cerrahi girişimler, monitorize yatan hasta takibi) hastane hizmeti, ayaktan hasta kabulü, acil servis hasta kabulüne başlanmıştır. bölgedeki ihtiyacı olanlara duyurulur." -->

şu an gemi bomboş hizmet vermek için bekliyormuş. paylaşıp duyuralım.."

merhaba, enkaz dinleme uygulaması geliştirilmiş. yayılmasında fayda var bence. ne derece çalışıyor bilmiyorum ama itü kaynaklı.
    itü enkaz dinleme uygulaması

cimer - deprem acil
    deprem ile ilgili yapılan acil başvurular için t.c. iletişim başkanlığı platformu

1) tüm yardım ve imdat çağrıları bu kanalda | t.me/yardim_istekleri | link
    2) kepçe, vinç ve iş makinası ihtiyacı olanlar için kanal | t.me/gonullu_operatorler | link
    3) gıda erzak sıkıntısı çekenler için kanal. | t.me/yardim_malzemeleri_dagitimyeri | link
    4) konaklama sıkıntısı çekenler için kanal | t.me/ucretsiz_konaklama_bolgeleri | link
    --> @uygur turku

https://www.otelz.com/gecmisolsunturkiyem --> otelz.com , depremzedeler için ücretsiz oda veren oteller listesi

iskenderun deniz er eğitim alayı depremzedeler için açıldı. 3500/4000 yatak kapasitesi var. --> @electrobee
    lokasyon: https://maps.app.goo.gl/gwpiayy8k1qi23ku7

https://www.ted.org.tr/ulkemizin-basi-sagolsun/ --> ted okulları depremzedeler için yardımların alınabileceği/verilebileceği adresler

haos design depremzedelere tiny house bağışlama kampanyası yürütüyor

mardin'de olan yada akrabası arkadaşları vs olan varsa bana ulaşabilir kalacak yer yemek vs için 100 kişilik otel odalarımız boş bana ulaşabilirler - +90 555 014 60 93

diyarbakır çevresinde dışarıda kalan varsa 200 kişilik kalacak yerimiz var. getirmek için arabalarımız da var. herşey ücretsizdir. irtibat: 0535 051 52 95

kahramanmaraş şantiyesinde 300 kişi ağırlanacaktır. ilgili numara :0532 589 20 02
    millet bahçesi şantiyesi(250-300 kişi) ve önsen köprü şantiyesi (15-20 kişi) kahramanmaraş/merkez

iletişim: 0312 496 10 10 , adres: kırkkonaklar, 381. sk. no:9 çankaya/ankara
    otel ismi: ınn house loft spa. kalacak yer arayan depremzedelere ücretsiz konaklama sağlanacak. ihtiyacı olan depremzedeler lütfen ulaşsın.

akademi tekstil malatya
    hocam malatya'da kalacak yer ve erzak sağlıyor firmamız. twitter'da çok fazla mesaj var yeteri kadar sesimi duyuramadım ünlülere. burada da çaylak olduğumdan bir işe yaramıyor. paylaşır mısın belki ihtiyaç sahibi bir kişi veya aile görür onlara vesile oluruz. --> @yesilayci torbaci

tcg iskenderun gemisi isdemir limanında yaralıları ve depremzedeleri mersine tahliyesini yapmak için bulunmaktadır görevli asker arkadaşımdan aldığım bilgiye göre. bilgiyi paylaşırsanız belki birilerine faydası olur teşekkürler. --> @goldencross

istanbul tuzla'dan kahramanmaraş'a 40-45 adet karavan araç için gönüllü şoför aranıyor. araçlar orada kalacak. gönüllü şoförlük yapmak isteyenler aşağıdaki numaralardan bilgi alabilir. --> @eylul gibisi
    0533 681 58 06 , 0552 824 79 45

------------------------depremzedelere evlerini açan yazarlar listesi------------------------

@umursamazhergele --> erzurum'da depremzedeleri konuk edebiliriz. iki aile ya da 4-6 erkek. iletişim: 538 594 87 34
    @dardanoss --> balıkesir/edremit, 0(507) 172 5285, mağdur kim ulaşırsa eğer hiç farketmeksizin 3+1 evde kalabilir süresiz.

'antad - ankara toplu taşımacılar derneği olarak, deprem bölgesinden tahliye çalışmalarına destek vermek amacıyla , 100 adet servis aracımız ile 11 şubat 2023 cumartesi günü deprem bölgesine gidilecektir. tahliye edilmek isteyen vatandaşlarımız ile birlikte 12 şubat 2023 tarihinde dönüş yapılacaktır. deprem bölgesine gıda , giyim, tıbbi malzeme ve benzeri malzeme göndermek isteyen, deprem bölgesinde gönüllü olarak çalışmak için ulaşmak isteyen vatandaşlarımıza bilgi olarak arz ederiz.' --> @uygur turku
    irtibat numaraları: 0554 886 28 78 , 0537 524 19 62
    cemal baltacı - başkan | antad - ankara toplu taşımacılar derneği

#148713241 --> gönüllü olarak yardımcı olmak isteyenler, ilgili entrye bir göz atsın. (@eylul gibisi)

“afad ile temaslarımız sonucu arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak isteyen yurttaşlarımızdan müdahale ekipleri oluşturulacaktır. eğitimi, tecrübesi, bilgisi olan vatandaşlarımızı 0312 407 00 01 nolu kriz masamıza ulaşmaya çağırıyoruz.” --> @ruh hali bozuk insan

afad deprem bölgesine yardım etmek isteyenler için bilgilendirme
    büyük harfle 'deprem' yazıp 1866'ya sms atarak afad'a 20tl bağışta bulunabilir, ya da yukarıdaki linkteki afad hesap numaralarına istediğiniz meblağı yatırabilirsiniz.

https://www.akut.org.tr/bagis-yap
    merhaba akut'un bagis linkini de paylasir misiniz bu mesajda? su an 500 gonullu ve arama kurtarma kopekleri ile bolgedeler. kredi karti ile yurtdisindan da cok kolay sekilde bagis yapilabiliyor --> @erendira

akut whatsapp botu şu an aktif.
    wa.me/905493014706 , bu telefon numarasını telefona kaydedip whatsapp'tan herhangi bir mesaj atarsanız bot size cevap verecek. --> @mit dem wind

ankara büyükşehir belediyesi yardım linki aynı zamanda ankara'da çeşitli adreslerde kan bağışı yapabilirsiniz deprem bölgesi için, yine aynı instagram hesabında bilgi mevcut --> @mavibulut

izmir belediyesi'nin tunç soyer tarafından paylaşılan yardım linki --> @nickfurysizbirshield

https://ahbap.org/
    haluk levent'in derneği, bağışlar depremzedelere aktarılıyor. site içerisinde barınacak yere ihtiyaç duyan depremzedeleri ilgili lokasyonlara yönlendiren bir harita var. trendyol ahbap deprem bölgelerine destek kartı

https://bridgetoturkiye.org/
    yurdışı bağışları için bridgetoturkiye.org güvenilir bir kurum. ahbap'la çalışıyorlar ve bağışlardan kesinti almıyorlar. --> @hatikua

görsel --> dolandırıcılara aldanmayın. googleda 'deprem yardım' diye aratılınca çıkan link(ler) sahte olabilir. sadece afad, akut, büyükşehir belediyeleri, devlet kuruluşları resmi sitelerinden veya resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan banka hesaplarına bağışta bulunun.

https://www.afetharitasi.org/
    hasar tespiti icin vatandaslar gorsel yukleyip form dolsurabiliyor. yardimlarin yonlendirilmesinde etkin olacagi ocin paylasmanizda fayda olacaktir. --> @imabeliever

https://deprem.basarsoft.com.tr/

https://deprem.gislayer.com/
    (bkz: deprem yardım takip sistemi) bizim kurduğumuz sisteme bakabilir misiniz? yararlı olaacğını düşünüyorsanız linklerinize ekler misiniz? --> @morden

https://depremproje.com/
    merhaba. deprem bölgesindekilere yardım için gönüllü bir ekip çok iyi uygulama geliştirdi. günlerdir yardım ihtiyaç paylaşımlarını topluyoruz. bundan sonra direkt olarak kişiler kendileri de veri girebilecek. yardım etmek isteyenler de bilgilerini giriyor. paylaşırsanız çok sevineceğim. #149057276 --> @iskemle ile kupe cicegi

https://www.depremyardim.com/ ---> #148727809
    yazılımcı bir arkadaş yardım ihtiyaçlarını adres ve telefon bilgileri girilebilen bir site tasarlamış belki yardımcı olabilir. --> @anubismillahirrahmanirahim

https://deprem.io/
    yardım çağrılarının listelenebileceği bir site yapıldı, gönüllü çalışmayla --> @pasakizi

kayıp/enkaz bilgi paylaşım formu
    merhaba, afad görevlisi arkadaşım hazırladı listeyi. bizler düzenliyoruz, arkadaşım afad'a iletiyor. 3000 kişi yazmış durumda, kayıpları olanlar listedeki bilgileri doldurursa destek göndermek için uğraşıyoruz. --> @unlutella

(bkz: 6 şubat 2023 kahramanmaraş depremi çevirmen ağı)
    bölgelerde çevirmen desteğine ihtiyaç duyulması açısından bu başlığı da ekleyebilir misiniz? gelen talep olursa grubumuza talepleri ileteceğim. --> @inatciligin yeryuzundeki temcilcisi

malatya ilimizde bulunan ve çince bilen arkadaşlara ihtiyaç olduğu bilgisi iletildi. iletişim: erhan akkaya - 0 (554) 875 91 22
    az önce aradım hala arıyorlardı. lütfen paylaşın. ingilizce bilmiyorlar.

twitter'dan enkaz altındaki insanların yardım çağırılarını takip etmek için link --> @i am not noob

türkiye.gov.tr acil durum toplanma bölgesi sorgulama --> @iskemle ile kupe cicegi

google maps, deprem illeri güvenli bölgeler --> @zihnim bombok

#148678936 --> antep'te okullar güvenli bölge haline getirilmiş. barınma ihtiyacı olanlar ilgili entryden detaylı bilgileri takip edebilir(@polivit)

-------------------------------------------------------------------------
    toplum gönüllüleri vakfı yardım platformu gönüllü başvuru
    -------------------------------------------------------------------------

https://t.me/depremturkiyedestek
    https://chat.whatsapp.com/dqvqsc4c4wgdyrtkljo1ba
    telegramdan ve whatsapptan gruplar kuruldu yardımlaşma için. onların linkini atayım, paylaşabilirseniz belki faydası olur birilerine. --> @iskemle ile kupe cicegi

------------------------------------------------------------------------

merhaba, biraz önce bir başlıkta kayıp bir bebek haberi okudum. hukuki alanım insan ticareti olduğu için vicdani olarak bu konuda uyarı yapmak istiyorum fakat çaylağım. deprem bölgelerinde insan ticaretine dikkat edilmesi gerekir. böyle durumlarda başta organ mafyası ve pedofili örgütler olmak üzere birçok karanlık örgüt kaosun hakim olduğu yerlerden çıkar sağlama peşinde oluyor. 1999 gölcük depreminde bu şekilde birçok kaybolan insan var (5 bin 840 kişi) yaralıların hastanelerden kaçırıldığı birçok vaka var. devlet şu anda bunlarla ilgilenemeyeceği için insanların bir arada kalması, ailelerin çocuklarını kimseye emanet etmemesi ve özellikle refakatsiz çocukların güvenliğine büyük özen gösterilmesi gerekiyor. --> @sidney001

(bkz: antakya rönesans sitesinde arabaya bindirilen kız)

lütfen aşağıda paylaşılan entryler arasında dolaşın ve adresinize yakın olup yardıma ihtiyaç duyanların yanına gidin;

-çok sayıda araba ile harekete geçip trafiği tıkamayın. birkaç kişi organize olup tek arabayla yola çıkın.
    -havalar çok soğuk. insanların ısınmaya ihtiyacı olabilir. mont, kaban, hırka, yorgan, battaniye vb. ürünler; soba, ısıtıcı, portatif şömine, odun, kömür vb. sıcaklık kaynaklarına ihtiyaç duyulabilir.
    -elektrik kesintileri için; powerbanklar, jeneratörler, güç kaynakları, el fenerleri, aydınlatıcılar
    -çeşitli ilk yardım ürünleri, ilaçlar, yara bantları, ilk yardım setleri vb.
    -yiyecek ve içecekler, takviye gıdalar
    -çadırlar, karavanlar, işe yarayacak kamp ekipmanları
    -yaralılar için kan bağışı
    -duruma göre enkaz kaldırmada yardımcı olabilecek iş makinesi
    -havadan gözlem, durum tespiti için kameralı dronelar(dji ürünleri gibi)

malzeme bağışında bulunacak olanlar: her pakette tek bir cins malzeme olmasına dikkat etmeliler!(örn. bir koli battaniye, bir palet gıda vb.) paketler karışık hazırlandığında yardım ekipleri bu ürünlerin dağıtımını düzenli yapmakta zorlanıyorlar. lojistik problemleri ortaya çıkıyormuş. ve kullanılmış ürün yollamayın. bilgi için @oppopopo adlı yazara teşekkürler.

[afad]deprem bölgesine gönüllü insan kaynağı olarak gitmek isteyenler(ankara): 0312 252 59 82
    [afad]deprem bölgesine maddi, lojistik yardımda bulunmak isteyenler: 112 --> afad ekipleri nereye yardım yapmanız gerektiğini yönlendirecek.

odtü mezunlar derneği ankara'da deprem bölgesine yardım topluyor

arama kurtarma çalışmalarında daha olumlu sonuçlar için bir yazarın tavsiyesi --> @kokocambo87

(bkz: #148660163) --> entryde yapmamız gerekenler detaylıca anlatılmış.
    (bkz: #148660491) --> afad enkaz altındayım uygulaması, enkaz altında olmayanlar sistemin yavaşlamaması için uygulamayı indirmemeli!

--- deprem bölgesi için afad telefon numaraları ---

afad diyarbakır: 0412 326 1156 | afad hatay: 0326 112 0000 | afad maraş: 0344 221 4991 | afad antep: 0342 428 1118 | afad adana: 0322 227 2854 | afad adıyaman: 0416 216 1231 | afad urfa: 0414 313 7290 | afad malatya: 0422 212 8432 | afad mardin: 0482 212 3740 | afad osmaniye: 0 (328) 825 20 80
    ---------------------------------------------------------------
  • malatya valiliği içme suyu açıklaması dikkat

depremyardım.com

deprem.basarsoft.com.tr

yardım bilgileri için alternatif link bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine..

deprem.io

#149094384 önemlidir @charango

arkadaşımdan gelen mesaj lütfen paylaşır mısınız ben çaylak olduğuk için daha az görünüyor

*arkadaşımız ve ailesi günlerdir enkaz altında, dün ses geldi ekip yoktu, ekibi bulduk saat geç riskli olur, sabahtan geliriz öğlen 12 de geldiler, şimdi ışık yok diye gidiyorlar! lütfen sesimizi duyurmamıza yardım edin ve paylaşın.
    çok acil ışık ve ekskavatöre ihtiyacımız var!

kışlasaray mah. a.sırrı hocaoğlu sok. rana apartmanı hatay/antakya
    iletişim
    hande dersuniyeli 0534 655 96 78
    sabit dersuniyeli 0536 508 90 25

#149082708 "deprem bölgesinde küçük tüp ihtiyacı" konusu. duyurmam için destek verir misiniz?

hocam lanetlendiğim için başlık açamıyorum. maraştayız. dağ köylerine yardım gitmiyor. insanlar donuyor. çok acil çadır ihtiyacı var merkeze yakın köylerde. lütfen başlık açın. 1 hafta oldu hala yardımlar gelmedi köylere. @romantik trafik polisi

#148855571 - #148851117 misafir ağırlama ve şoförler..

#148869572 gönüllü vinç operatörleri ulaşım bilgileri..

burada enkaz bilgisi, yeri konumu, gıda ihtiyacı, barınma ihtiyacı, ısınma ihtiyacı gibi bilgilere erişebileceğiniz bir platform oluşturuldu sosyal medyalara erişim yok yetkililer böyle kanalları kullanabilir... ekleyebilir misiniz ?

#148682298 bir yazar arkadaşımızdan afad desteği söz konusu

bilgi kirliliği ve yanlış yönlendirme olmaması adına üzerinden uzun zaman geçmiş ihbarları maalesef siliyorum..

#148884995 <=== acil!!!
    7.katta annem, babam, kardesim; 2. katta hamile bir kadinin bulundugu 4 kisilik aile hala enkaz altinda!!" #149042464

---------------------

arkadaşımız esin kırık annesi süheyla kırık hatayda enkaz çalışmalarında bulunamadılar hastanede olabilirler ulaşamıyoruz cüzdanları yolda bulunmuş yardımcı olur musun abi bir post geçersen görenler olur lütfen --> @varosadanasokagi

----------------------

(bkz: hatay esenlik mah irem apt)
    hatay antakya , esenlik mah 7. cadde no:8 , irem apartmanı
    esenlik muhtarlığının çaprazındaki bina ,hayrettin özkan ortaokulunun 2 bina karşısı
    enkazdakiler: sema yıldırım - nazire yıldırım ; irtibat: saadet yetişen ( enkaz basındaki ablası) : 0538 353 89 99

80 saat oluyor bize daha yardım gelmedi. sağ kurtulan olur belki yalvarırım yalvarırım yalvarırım.
    ---------------------

nihal rifaioğlu göçük altında. lütfen yardım edin!
    hatay antakya , akevler mah 432. sk. torunlar apt. bedi sabuncu ortaokul yanı.
    0 (555) 156 31 10 (kardeşi).

--------------------

hatay defne , çekmece mah. 128 sok.
    deprem anından beri enkaz altındalar sağ olup olmadıklarını bile bilmiyoruz. göçük altındakiler;
    semre yiğit, sıla bağcı, hasan hüseyin bağcı
    iletişim; servet bagcı , +90 505 419 71 42

--------------------

kahramanmaraş şazibey mahallesi haydar aliyev bulvarı yunus apartmanı b blok no:12
    arkadaşım deniz keklik ve ailesinin evleri göçük altında ve ses geliyor binadan. sesimizi duyurun ekip gönderin vinç gönderin lütfen
    ilgili tweet

--------------------

maraş elbistan acil yardım yemek yiyecek su ve iş makineleri gerekiyor

--------------------

kahramanmaraş nurhak , seyitaliler mahallesi, halil bey veya ali bey caddesi (cadde adı tam öğrenilemedi) no:15, iç kapı no: 2
    oğuzhan gözüyaşlı, kübra gözüyaşlı ; kendilerinden haber alınamıyor.

-------------------

adıyaman merkez , turgut reis mahallesi sakarya caddesi no 57
    5 kişilik aile enkaz altında kalmıştı, ailenin 2 oğlu enkazdan sağ salim çıktılar ancak anne baba bir de küçük bir çocuk hala enkazın altında
    -faruk gezergün, rabia gezergün, aişe zehra gezergün
    iletişim numarası ; 0 507 503 61 35

---------------------

hatay antakya , cenk apartmanı ali haydar hastanesi karşısı fatih caddesi

ismail dönmez, ibrahim dönmez, rümeysa dönmez, serap dönmez
    göçük altındalar ne olur paylaşın yardım gönderilsin

----------------------

merhabalar lütfen paylaşır mısınız antakyada çok yetersiz ekip çalışmaları hala bir yardım ulaşmamış

hatay antakya , cebrail mahallesi fatih caddesi hatipoğlu apartmanı no 13 - begüm ciritci

-----------------------

kahramanmaraş dulkadiroğlu , bahçelievler mah. cahit zarifoğlu cad. no:108
    batuhan kurtul isimli arkadaşımız enkaz altında lütfen yayabilir misiniz? arkadaşımıza deprem anından beri ulaşılamıyor yardım edin nolur

-----------------------

adıyaman merkez mehmet akif mahallesi 505.sokak alkanlar apartmanı haber alamıyoruz
    bu adrese binada bulunan bir kişinin abisi gitmiş ama kimse olmadığı için ve afad gelmediği için oradaki insanları çıkartamıyorlarmış. bina 16 katlı olduğu için de bir çok insan binada mahsur kalmış

----------------------

gazi mahallesi şehit murat nuraydın caddesi özdemir apartmanı antakya/hatay 3 kişi enkaz altında. mehmet esmerli, safiye esmerli, fatih esmerli. son entrymde paylaşabilirseniz sevinirim.

----------------------

engin taşatmaz. akçakoyun mh. 4002 sk. kıymetini bil apt. onikişubat kahramanmaraş . haber alamıyoruz. lütfen ekleyebilir misiniz. teşekkür ederim.

-----------------------

kahramanmaraş , göksun , karadut köyü köy mahallelerinde 30 40 ev civarı müstakil ev yıkıldı insanlar enkaz altında , yolları kar nedeniyle kapalı biz yardım edemiyoruz , afatta bir kaç yetkiliye ulaştık ancak yardım gelmedi. insanlar enkaz altından bizi arıyor yardım için

----------------------

hatay odabaşı mahallesi atatürk caddesi 6. sk. mahmut sürmeli apt. kupon park civarı/begüm baytar/ 0534 670 88 95
    üstünde mor kazak altında pembe pijama vardı

bunu eentrynize ekleyebilir misiniz, arkadaşımın arkadaşı, haber alınamıyor, seslerinin daha çok çıkması için ekşi sözlük başlığından destek almak istedik, çaylak olduğumdan ne yazarsam görünmeyecek, umarım eklersiniz

-----------------------

antakya - sabit gökhan yılmaz - 05326060671 , iskenderun - yusuf dağlı - 05345793902 , yayladağı - ramazan özdemir - 05437700502

yardım entrynize bunu da ekler misiniz? çaylağım görünümez o yüzden. kendilerine aranılıp oranın durumu ile alakalı bilgi verme amaçlı sanırım hiç iletişim kuramamışlar.

-------------------------

arkadaşlar ne olur yayalım sesleri gelmiş bir anne bir baba 3 çocuğumuz yaşıyoruz bizi kurtarın demişler, bir an önce yardım gitmeli hava soğuyor
    elinden gelen lütfen ulaşabildiği her yere ulaşsın dayım yengem ve 3 çocuğu enkazda 18 saat oldu sesleri gelmiş

odabaşı mahallesi, 2403 sokak no:5 adnan zehra apartmanı antakya/hatay

merhaba bunu da paylaşır mısınız lütfen
    arkadasimiz derhan daraoglu, ailesi ve bebek yegeni enkaz altinda.

adresi, hatay/antakya kisla saray mah. harbiye cad. degirmen sok. degirmen apt. lütfen yardımcı olun.

------------------------

alitaşı mah.menekşe şok. no.14 daire 6 adıyaman/merkez
    arkadaşımin annesi göçük altında dünden beri, lütfen paylaşır mısınız

----------------------------

merhaba akevler mahallesi 432. sokak ruya apartmani antakya/hatay

bedi sabuncu okulu karsisi. 3 ü çocuk olmak uzere 5 kisi enkaz altinda. haber alinmiyor. lutfen yardim edin

lutfen yardim arkadasımla yazismam:
    elbistan saraykent mahallesi yıldız kent sitesi c blok
    ablam yok, bulamadık, enkaz altında, kimse yerdım etmiyor. saat 13 ten beridir enkaz altında

--------------------------

merhaba, lütfen paylaşır mısınız. arkadaşım bölgeden bildirdi şarjı az ve telefonu sağlıklı çekmiyor. verdiğim adrese yardım ulaşmamış. enkaz altında kalanlar var. dışarıda olanlara da battaniye-yemek-çadır vs tüm gereçler lazım. lütfen bildirin. yazmaktan başka çaremiz kalmadı.

ismetpasa cad. süzen sokak no:10 kırıkhan / hatay

merhaba şu an kahramanmaraş elbistan dan yazıyorum. acil çadır, battaniye ve gıda ihtiyacımız var. lütfen sesimizi duyurabilir misiz?

hatay merkez , cumhuriyet caddesi büyükşehir belediye binası arkası pamuk eczanesi. eczacı ulaş duran . bir arkadaşımın kuzeni kendisine ulaşamıyoruz. o bölgede olan ve o bölgedeki durum hakkında bilgi verebilecek olan arkadaşlar lütfen mesaj atabilir mi ? yardımın ulaşıp ulaşmadığı hakkında dahi bilgimiz yok. çaylak olduğum için gözükmeyecek lütfen siz güncelleyebilir misiniz ? --> @sisifosophos

yardim entrynize bunu da ekler misiniz caylagim ben de gorunmuyor
    afşinbey mah. yapı koop. 5. grup 12. blok no:1 yeşilevler afşin kahramanmaraş. muazzez aslantaş

---------------------------

kuddusi baba bulvarı, altın köşk apartmanı, no 99, kahramanmaraş, enkaz altında bir kadın ve üç kızı var, 0543 236 9621 mustafa. teşekkürler

merhabalar. caylagim yazamiyorum. asagidaki adreste 7 yakinim gocuk altinda, yazabilirseniz sevinirim. cok tesekkurlrr

şazi bey mahallesi stad caddesi no:8 gulbike apartmanı daire 30 onikisubat kahramanmaras

merhaba, adana dan bildiriyorum. artci 7.5 oldu az once, gozumun onunde turgut ozal bulvarinda caddeye 3 bina ard arda daha yikildi. cok kotu durumda burasi, bunu yayin!!!
    turgut ozal bulvari gundogdu koleji civari 3 bina yikildi. icinde esya almaya girmis muhtemel aileler var olma ihtimali cok yuksek

hatay antakya yıkılan bina

hatay/antakya'da annesiyle beraber göçük altında kalan vatandaşımıza acilen yardım edilmesi lazım.

-----------------------------

kahramanmaraş hayrullah mahallesi gül apartmanı 33018.sk okulun arkası göçük altında kalanlar var.

hocam bir yerden bir şekilde paylaşabilir misiniz?

ürgenpasa mah. atatürk cad. 18. sokak no:8 ateş apt. antakya hatay göçük altında kalanlar var. nolur yardım edin. aileme ulaşamıyorum orada bütün binalar yıkılmış.

hatay/antakya
    kışlasaray mahallesi 1. ulusokak n.gassan seyfettin caddesi no 14 apartman adı piya. binadan kimseye ulaşılamıyor lütfen yardım edin.

hatay hassa akbez salmanuşağı mahallesi.
    çoğu ev yıkılmış. telefon hatları kesilmiş. lütfen başlığa bu adresi de ekleyin

ev çöktü ailem evin altında mahsur kaldı.
    adres: kanatlı mahallesi, gençlik caddesi, çağrı apartmanı antakya
    maps: https://maps.app.goo.gl/xkuxxwdoqqkyjdch9?g_st=ic

arkadaşım ailesine ulaşamıyor, enkaz altındalar. ürgen paşa mahallesi, atatürk caddesi, 18. sokak, tartıcı apartmanı antakya
    maps: https://maps.app.goo.gl/kbm4fbla87r9bu4w5?g_st=ic

mmerhaba, çaylak olduğum için başlık yada entry giremiyorum. arkadaşlarım ailesine ulaşamıyor. lütfen entry veya başlık girebilir misiniz? 112 ve afad hatları çökmüş durumda herhangi bir bilgi akışı yok.

ev çöktü ailem evin altında mahsur kaldı.
    adres: kanatlı mahallesi, gençlik caddesi, çağrı apartmanı antakya

arkadaşım ailesine ulaşamıyor, enkaz altındalar. ürgen paşa mahallesi, atatürk caddesi, 18. sokak, tartıcı apartmanı antakya

-----------------------------------
  • (bkz: hatay esenlik mahallesi hala yaşayanlar var yardım)
    hatay esenlik mahallesinde 1. katı çöken binada termal kameralardan ısı tespiti yapıldı. arkadaşlarımız hala yaşıyor olabilirler ancak yeterli ekip olmadığı için gerekli çalışmalar yapılamıyor. lütfen yardım. ilgili link

----------------------

#148882544 | kahramanmaraş , 12 şubat ilçesi , mercimektepe mahallesi , adnan menderes bulvarı , seda apartmanı
    depremin ilk saatlerinden beri yardım beklenilen bulvar üzerinde birden çok apartmanda birden fazla kişi tarafından enkaz durumu rapor ediliyor.
    ağır kaldırma kapasiteli (100 ton ve üzeri) vinç ve vinç operatörüne ihtiyaç duyuyorlar.

-----------------------

yangin baslamis deniyor ve afad yokmus, acil gozukuyor acaba paylasabilir misiniz ? cok tesekkurler.
    güzelburç mahallesi zümrüt caddesi ilke apartmanı no 7 ; esin kırık , süheyla kırık , hasan kırık , enkaz altında

antakyadan 2 adres paylaşsam yayınlayabilir misiniz? arkadaşlarım gönderdiler. yakınları kalıyormuş. yardım lazım.

hatay antakya , odabaşı mah. gürses sk. no.4 prestij asi apt.

hatay samandağ , cumhuriyet mah. ingiliz okulu cad. no:12

------------------------

adana da durum kötü güzelyalı mah 81189 sk mete apt 40 saattir müdahale edilmiyor enlaz altında 12 kişi var
    başlığa destek olabilir misiniz 2 gündür hiçbir çalışma yapılmıyor canlı ya da cansız 1 kişiye bile ulaşılabilmiş değil. lütfen... #148774597
    ilgili tweet

merhabalar, sosyal medyada içerik üreticisiyim ve bir takipçim birkaç akrabasından haber alamamış. umarım sesini duyurmamda yardımcı olursunuz.

antakya hatay , ürgenpaşa mahallesi 17. sokak gündüz apartmanı
    seren bahadırlı , can bahadırlı

hatay , 75. yıl bulvarı odabaşı mahallesi rasim zeytinli apartmanı -
    erkan bahadır , raife bahadır

hatay antakya , kanatlı mahallesi atatürk caddesi çetindağ apartmanı ( garanti bankası yani)
    mahmut mursal , fatoş mursal

------------------------

yurt dışında görev yapan askerimizin ailesine ulaşamıyor. lütfen yardım edin.
    "arkadaşlar annem,kardeşim ve beraberinde 12 aile hala enkazın altında hiç bir şekilde yardım gelmiyor."

adres: hatay antakya , cumhuriyet mahallesi adnan menderes caddesi 6.ipek sokak aslanlar apt
    bilgi vermek için: 0531 550 03 46(watsap)

------------------------

merhaba, hatay için acil yardım çağrısı var. antakya belediyesi yanı. sesleri geliyor ama kurtarmak için ekip yok. artık dayanacak halleri de kalmadı. nefes almakta güçlük çekmeye başladılar. hilti ve jeneratör gerekli acilen. ilk mesaja ekler misiniz görünmesi için;

adres: hatay merkez , general şükrü kanatlı mahallesi 19 mayıs caddesi no:44 çıkmaz sokak ; konum: 36.215507, 36.158511 google maps
    diğer konum: 36.215595, 36.159129 google maps

adıyaman merkez , cumhuriyet mahallesi 2. çevreyolu caddesi no 2 25130. sokak erdemler apartmanı kat1 daire 2
    ayten çelikoğlu gsm: 0544 208 9495
    şuan bu enkazda bizzat şehir dışından adıyaman'a gelen oğlu çalışmakta, kendi hesabından da sürekli yardım çağrısı yapıyor

kahramanmaraş, 13 şubat çuhadar sitesi önü. arkadaşımın akrabaları kalmış enkaz altında

istanbul üniversitesi öğrencisi arkadaşımız başak yaren fidan ve ailesi göçük altında
    adres: hatay , iskenderun çay mahallesi osman gazi caddesi sokak no:16 özyiğit apartmanı

lütfen yardım başlığına ekleyebilir misiniz? çaylak olduğum için görünmüyor.

enkaz altında bi yakınımız var lütfen ulaştırın haber alamıyoruz
    hatay , odabaşı mahallesi, uğur mumcu caddesi, kanguru sokak, özgür apartmanı. kat:2
    sadece ilk 3 kat çökmüş tanıdığımızda 2.katta haber alınamıyor lütfen yardım edin
    ilgili tweet

paylaşabilir misiniz? binadan sesler geliyor ama hala daha bir ekip yok, yardım bekliyorlar.

adıyaman besni , hasan tutun mahallesi uzumkent sitesi b blok

ali imre, sevgi imre, eren imre, sevim imre
    çocuğun sesi geliyormuş binadan. çevrede olanlardan acil yardım bekliyorlar. telefon 05394943912

kahramanmaras merkez , hayrullah mahallesi 6sok. ferhat apt.
    teyzem ve iki küçük cocugu göçük altindalar. yardim ekipleri yok, ulasmamis. lütfen ulastirabidiginiz her yere ulastirin.
    yardım beklıyorlar!!!

------------------------

sümerler mahallesi harbiye caddesi kooperatif evleri a blok hatay
    arkadaşım her yerden yazdı ulaşan yok yardım bekliyorlar çok kötü durumda haber alamıyor. ekleyebilir misin

-------------------------------

merhaba, hatay’da oturan arkadaşımdan ve eşinden hiç haber alamıyorum. 3 yaşında bebekleri var.
    hatay iskenderun, ismet inönü mahallesi 749. sokak. güneş sitesi 20. blok
    imkanı olan varsa bakabilir mi? teşekkürler.

---------------------------------------

iyi günler, çaylak olduğum için sesimi duyuramıyorum ve 112ye hat maalesef düşmüyor, sesimi duyurabilirseniz gerçekten sevinirim

kahramanmaraş'ta şehir merkezindeki arkadaşım ve annesinden gece ilk depremden beridir haber alamıyoruz, evi yıkılan evlerin olduğu yerde ve kendisinin de enkaz altında olma olasılığı çok yüksek -biz şehir merkezine kilitli trafikten dolayı giremedik- lütfen bilgisi olan en azından haber verebilir mi?
    arkadaşımın adresi : şazibey mahallesi, azerbaycan bulvarı aytemiz sitesi a blok 5.kat, iletişim kuramadığım arkadaşımın adı berke dönbak.

enkaz altında mı bilmiyorum ama haber alınamıyor. hatay, antakya, karaali mahallesi, 1.caddesi,no 83.
    553 361 8417 hasan hüseyin gündüz. teşekkürler

akevler fahri korutürk caddesi no 16 / 31030 antakya/ ilgi akademi kurs merkezi
    kardeşlerime ve yiğenime ulaşilamiyor lutfen yardim ekibi gonderin biz farkli şehirdeyiz. kimse yok orada lutfen.
    ismi:seher sibel özdemir
    yusuf halil ibrahim özdemir

bebek var lütfen yardim.

kahramanmaraş merkeze on iki şubat ilçesi çok katlı binalar penta park hamidiye sitesi ve merkez çarşıya kurtarmak ekipleri lazımmış dostum maraşlı diş hekimi arkadaş attı göçük altında yakınları kalmış halk kendi çabasıyla kurtarmaya çalışıyormuş yazar olmadığım için paylaşamadım

--------------------------------------

kuzenim göçük altında kalmış, hatay/merkez'de

yardım edebilecek kim varsa, yardımını rica ederim.

cebrail mahallesi şehit m. ali demirbüken cad. emlakbank evleri 1. kısım 6/c blok zemin kat daire:1 antakya /hatay

--------------------------------------

çamlıca mahallesi santral caddesi çamlık apartmanı kat:4 no:13 islahiye

bina yıkılmış, henüz yardım ekipleri ulaşmamış. göçük altında kalanlar var.

entry paylaşamıyorum arkadaşımın ailesinden 4 kişi enkaz altında, henüz yardım ekipleri ulaşmamış lütfen yardım...

çamlıca mahallesi santral caddesi çamlık apartmanı kat:4 no:13 islahiye

bina yıkılmış, henüz yardım ekipleri ulaşmamış. göçük altında kalanlar var.

----------------------------------

kahramanmaraş pazarcık ilçesi

--- spoiler ---

!!!! acil yardım, acil yardım
    kahramanmaraş pazarcık ilçesinde deprem oldu, ailemle birlikte bina enkazı altındayım, lütfen yardım edin.

numaram: 0544 941 31 37
    ailemden haber alamıyorum odada tek kaldım, bina enkazındayım, lütfen yardım edin, acil çağrılar çalışmıyor.

--- spoiler ---
  • merhaba iyi akşamlar, malatya-doğanşehir hudutköy'de bulunan hanelerin tamamı deprem nedeniyle yıkılmış durumda. insanlar günlerdir dışarıda çadır dahi olmadan ateş akarak yaşam mücadelesi veriyor. kazanlarda kar eritip su elde ediyorlar. hiç bir yardım iletilmedi. lütfen paylaşabilir misiniz?

---------------------

hatay antakya ; odabaşı mah. 6. sokak no:12 abdullah zeytunlu apt. b blok kat:1
    ahmet göçmez - özge göçmez | enkaz altındalar hala canlilar. aileleri elleriyle kaziyorlar hiç kimse yokmus. kimse yok mudur orada yardımcı olacak yazıyorlar destek istiyorlar

----------------------

adres: adıyaman merkez , eski kahta caddesi , yolaç otel

bölgede çalışamaların başladığı yönüyle bilgiler gelmeye başladı çok şükür. ancak, bölgenin hala dahsa fazla destek ekibine ihtiyacı var arkadaşlar. adıyamanın çok büyük desteğe ihtiyacı var. dayımıza hala ulaşamadık, 80. saat. aşağıdaki tweetlerin de paylaşlılmasına destek vermenize çok ihtiyacımız var. teşekkür ederiz. mucizeler bizim olsun, adıyamana ışık olalım. #148710477

ilgili tweet 1 , ilgili tweet 2

---------------------

atatürk bulvarı 73 e
    31030 kanatlı hatay
    mert sökmen , uğur bahadır sökmen ; enkaz altında haber alamıyoruz, paylaşabilirmisiniz .

---------------------

“hatay'da olup da tanıdığı olan vinç kullanabilecek varmı. şuanda 12 adet vinç kullanıma hazır fakat kullanacak operatör yok. iletişim alper çalık cep:05312504745”

hatay'da yerel halktan çevresinde bunu yapabileceğini bildiği birilerini bilen tanıyan ya da bu işi yapabilecek birileri varsa iletişime geçebilir mi? süreci hızlandıralım arkadaşlar, zaman çok hızlı ilerliyor ve ihtimallerimiz düşüyor. binaların yarısı çökmüş yarısı sağlam durduğu için içindeki insanları ancak iş makinasıyla tahliye edebiliriz. yerel halktan kimseyi tanımadığım için çok işe yarayacak şu canavarları kullanamıyoruz. yerel halktan kimsenin şu anda sözlüğe girebileceğini sanmıyorum ama başka şehirde olup hatay'da yakını olan ve bu işi yapabileceğini bildiği birileri vardır belki aranızda..

---------------------

hatay antakya , akevler mahallesi, 4. akevler sokak, ıraz apartmanı. apartmanın google maps konumu
    haydar mursaloğlu, eşi ve çocukları enkaz altında. lütfen yardım edin. 2 yaşındaki çocukları ile göçük altındalar.
    lütfen yakınlarda birisi varsa iletin. hatay - antakya - akevler mahallesi
    sinyal için telefon numarası: 0532 401 99 99, 0 (532) 495 88 88

yol tarifi: antakyaya girdi eski stadyum kavşağından sağa dönecek şimdi orası park oldu, düz devam edip kavşaktan karşıya geçecek solda 3. sokaktan içeri girecek o sokak

lütfen acil yardım. yangın çıktı ve diğer apartmanlara sıçrayabilir. vinçe ve vinç operatörüne ihtiyaç var. göçük altında 2 yaşında bebek ve ailesi var. yangın çevreden gözükebilir. sokaklara araç girişi olmadığından yürüyerek ulaşım sağlanması gerekiyor. yangın tüpüne ihtiyaç var. mursaloğlu ailesi
    ---------------------

acilll defne hatay , ilk depremden beri enkaz altındalar

hatay defne , muhammer aksoy cad. çekmece mah. 145 sokak gül apartmanı kat 1
    soner yolcu, yıldız yolcu, ali yolcu
    lütfen paylaşın nolur saatlerdir haber alınamıyor yalvarıyorum, yazar değilim paylaşamıyorum

----------------------

"lütfen yardım edin antakya/hatay armutlu mahallesi galioğlu apartmanı enkaz altında kalan akrabalarımız var biri çıktı ikisi hala içerde ses vermiyorlar ne kurtarma ekibi ne polis ne ambulans hiçbir şey yok lütfen yayın bunu"
    "yarın(07.02.2023) sabah antakya/hatay armutlu mahallesi galioğlu apartmanı enkazının bulunduğu yere yardıma gelebilecek biri varsa lütfen gelsin kurtarma ekipleri yok akrabalar ve bulabildiğimiz kişiler çıkarmaya çalışacak bir sürü yeri aradık ama kimse gelmedi etraftaki jandarmalar diğer apartmanlarla ilgileniyor"

-----------------------

merhaba postunuzun altinda ekleyebilir misiniz? yakinlarimizdan hic haber alamadik. hala ailesi yolda bolgeye gitmeye calisiyor. tesekkur ederim.

islahiye / gaziantep , atatürk mahallesi, 141. sokak, serap apartmanı, a blok, no:1, kat:4, daire:14
    büşra bilginer ve nurgül burçak. aynı apartmanda yaşıyorlar.
    ilgili tweet

------------------------

whatsapp yardim grubundan bir mesaj: arkadasim seher'e ulaşamıyorum. lutfen hatay da olan birileri ulasabilirse cok iyi olur. seher guler ve ailesi gocuk altında. adres: cumhuriyet mahallesi, adnan menderes caddesi, 6.ipek sokak, aslanlar apartmanı, antakya/hatay

-----------------------

kral arkadaşlardan biri göçük altında akrabaları var o da çaylak ben de
    cumhuriyet mahallesi 25184 sokak narlı kuyu siteleri b blok no 7 adıyaman merkez
    bunu paylaşırsan sevinirim
    cumhuriyet mahallesi 25184 sokak narlı kuyu siteleri b blok no 7 adıyaman merkez. göçük altında arkadaşımın hamile kuzeni varmış yardım ulaşmamış hala. paylaşırsanız çok sevinirim

-----------------------

hatay antakya serinyol mahallesi hatay caddesi hasan kaplan sokak tatlı kardeşler apartmanında 60 yaşında teyze enkaz altında kaldı kimseye sesini duyuramiyor afad yardım etmiyor muhtarlığı bile aradık. teyzenin ismi nigar çelik

hocam kadın yaşıyormuş, yardım eden yokmuş. ben entry yazdım ama görünür olması için siz de paylaşır mısınız?

------------------------

adıyaman merkez, mehmet akif mahallesi 505.sokak alkanlar apartmanı - haber alamıyoruz

antakya armutlu mahallesi söğütlü sokak'ta teyzem oturuyor. lütfen orada yaşayan varsa bana ulaşabilir mi? 0505 014 49 71
    hatay antakya armutlu mahallesi, söğütlü sokak, no:29'da teyzem ve oğlu göçük altındalar. hiçbir yardım ulaşmadı ve hiçbir iletişimde bulunamadık. lütfen paylaşın

hataya ekipler gitmiyor afad veya asker yok. saatlerdir enkaz altındalar. kimse yardım etmiyor ses var kimse yok.
    ilgili tweet

adıyaman sincik/çelikhan ilçelerine bağlı köylere (mutlu, izci, şahinbeyler, uğurlu) hala hiçbir yardım ulaşılabilmiş değil! sadece -benim olduğum- birkaç köyde onlarca ölü ve yüzlere varan yaralı var. enkazdakileri soğuktan çıkaramıyorlar. kalanlar da donmak üzere. yollar kapalı, acil beklemedeler. ayakta kalan ev neredeyse yok.

adres: kahramanmaraş ismet paşa mah.azerbaycan bulvarı. belli apt. - lütfen acil yardım.
    fulya : 05323461485
    ramazan:05323004938

ekinci mahallesi inönü blv. no:81, 31180 antakya/hatay
    rönesans rezidans a3 blok 9. kat.
    sude vardar, ufuk bahadırlı ve ailesi.
    ulaşılamıyor. bina yıkılmış, enkaz altındalar ve haber alınamıyor.
    ulaşabilenlerin yardımlarını rica ediyorum.

gaziantep islahiye göçük altında bebek ile

--- spoiler ---

göçük altındayım yangın çıktı gaziantep islahiye 6 aylık bebek var atatürk bulvarı şehit mehmet deveci sokak no 1 #depremoldu
    --- spoiler ---

--------------------------------------------------------------

1.yardım çağrısı

adıyaman/gölbaşı öztekin apartmanında ailem mahsur kaldı yakın olanlar acil yardım edin
    yayalım arkadaşlar lütfen

2.yardım cagirisi

adana yurt mahallesi 71477 sokak zeray apt 6.kat lütfen yardım edin

3.yardım çağrısı

memiş özdal mahallesi 320 nolu sokak veli sarıoğlu apartmanı no 11 daire 18 pazzrcık kahramanmaraş

4.yardım cağrısı

kurdere mahallesi hursit caddesi şahin apartmanı
    nurdağı gaziantep
    2.kat

5.yardım çağrısı

sarayken mahallesi yeni akkent royal sitesi b blok 10. kat antakya hatay çocuklarla göçük altındayım.

6.yardım çağrısı

adıyaman/gölbaşı öztekin apartmanında ailem mahsur kaldı yakın olanlar acil yardım edin

7.yardım çağrısı

: iki çocukla beraber dört kişiler

odabaşı mahallesi has sokak özkan gold d blok 6.kat 19 numara antakya/hatay

8.yardım çağrısı
    cumhuriyet mahallesi adana menderes caddesi madanoğlu apartmanı no:09 kat:03 daire:14 31040
    hatay/antakya

9.yardım çağrısı

istasyon mahallesi atatürk caddesi no:25 pınar apartmanı 3. kat kahramanmaraş/türkoğlu opet karşısı buraya yakın olan kimse var mı

şu an yardım bekliyolar lütfen yayın mesajı

yakın olan varsa yardımda bulunsun lütfen

----------------------------------------------------------------------------
  • (bkz: hatay kırıkhan baldıran köyünde acil soba ihtiyacı)
    hatay'ın kırıkhan ilçesine bağlı baldıran köyünde acil soba ve kıyafet ihtiyacı var. bölgeye yardım ulaşmış fakat bu yardımlar adil dağıtılmadığı için birçok insan yoksun kalmış durumda. soğuk hava koşulları var ve insanlar gerçekten zor durumda.

------------------

(bkz: sümerler mahallesi a-3 blok defne hatay antakya)
    bu başlığa da destek olabilir misiniz arkadaşımın akrabaları enkaz altında 3 gündür seslerini duyurmaya çalışıyorlar lütfen destek
    adres: hatay defne , sümerler mahallesi harbiye caddesi kooperatif evleri a-3 blok

----------------

adıyaman terk edildi bölgede çok az sayıda ekip bulunuyor. lütfen paylaşımlarınızda bundan bahsedebilir misiniz?

----------------

hocam lütfen maraş karamanlı mahallesi çuhadar sitesi ekleyin lütfen canlı insanlar var içinde

-----------------

merhaba, çaylağım yazamıyorum, yazabilir misiniz başlığa, enkaz altında bekliyorlar;
    hatay antakya , general şükrü kanatlı, atatürk cad. no:50 serdar apartmanı yıkıldı. nevin şen, merve şen, ömer şen

-----------------

hatayda bu çocuk kaybolmuş. gündem oluşturmaya çalışıyorlar. (@kozalak agaci) --> #148772551

-----------------

yıkılan hatay devlet hastanesinde yatan ayşe fatma çalışkan'a ailesi ulaşamıyor. olabileceği yerler jandarma bahçesi, mustafa kemal üniversitesi. torununun telefonu: 05388839550

------------------

insanlar havalimanında aç, yaralı bir halde bekliyorlar. yemek yok, ısıtma yok. bir sürü insan sefil halde uçağa binmeye çalışıyor. tam bir kargaşa hakim, hiçbir bilgilendirme yok. arkadaşımın ailesi 9 saattir orda bekliyor, kardeşinin sırtına duvar düşmüş, o halde beli ağrıya ağrıya bekliyor. thy neden daha fazla uçak yönlendirmiyor bu kadar acil bir durum varken? oradaki insanların bir an önce tahliye edilmeleri gerekiyor.
    ilgili tweet

------------------

adıyaman merkez , turgut reis mahallesi sakarya caddesi 130.sokak birlik kent sitesi
    melike taşar , emine taşar , necmettin taşar

adıyaman merkez , atatürk bulvarı carrefoursa üstü zümrüt apartmanı
    ece şengül , efe şengül , ege şengül , fettah şengül , esra şengül

adıyaman merkez , turgut reis mah. 115.sok gürsoy apt.
    ayşenur özpınar , murat özpınar , sait özpınar , zuhal özpınar

lütfen bunu gruplarınizda paylaşın lütfen. yardım ekipleri hiç gitmemiş buraya. yardım ekibine ulaşabilecek birileri varsa bu adresleri versin onlara lütfen.

arkadaşımın kuzenleri antakya hatay'da göçük altında kalmış hiç bir şekilde haber alınamıyor. lütfen paylaşabilir misiniz.
    ayfer yiğit , ibrahim celal yiğit
    hatay antakya , şükrü kanatlı mahallesi ayse fitnat hanım caddesi betonsan blokları 1. blok kat 4 daire 9 antakya

cemil yiğit
    hatay antakya , akevler mah. namık kemal atahan cad. maraşlı (maraşlılıar ) apt. no:3 antakya

hatay antakya , cumhuriyet cad. uçar sitesi b blok kat 6 daire:22 ; bir arkadaşımız ve dedesi. üzerlerine yan bina çökmüş. yaşıyorlarmış sesleri geliyormuş. lütfen yardım edebilir misiniz? 0543 183 23 22

kahramanmaraş onikişubat , haydar bey, 32096. sk. 6-12, 46050 - aç susuz yardım bekleyen çocuklar ve aileler mevcut bu konumda yardım lütfen.

merhaba lütfen sesimizi duyurur musunuz. sarımazı mahallesi 22. sokak çamlıvadi sitesi belen/hatay. arkadaşımın 8 yasinda kızı, annesi, babası, ablası, yeğenleri toplam 7 kisi enkaz altında. ekip yok. kendi imkanları ile çikarmaya çalışıyorlar. şimdiden teşekkürler.

hümeyraa:
    allahini seven yardim etsin enkaz altinda kaldimm, bacagimi hissetmiyorum telefonum cekmiyor
    elbistan kahramanmaras can sokak

allahini seven yardim etsin,kollarimi acamiyorum lutfen
    elbistan ceyhan mahallesi can sokak no 18
    aybüke dal

sanliurfa ertuğrul gazi mah.345.sk.yagmur apt no 12
    acil yardim enkaz altindayiz hala cikamadik apartman her gecen saniye catlio ve yikilio nolur yardim edin nolurrrrr

merhaba deprem bölgesindeyiz ve arkadaşımıza geceden beri ulaşamadık
    hatay antakya, sabahattin uluç general şükrü kanatlı mahallesi atatürk caddesi sim apartmanı osman ötken anadolu lisesi karşısı sarıoğlu otomotiv üstü

--------------------------------

merhaba malatya özalper mh. petrol ofisi karşısındaki parkta araç içinde birçok insan yardım bekleyişi içinde. ufak bebeği olan arkadaşımın yemek ve bebek mamasına ihtiyacı var. numarası 0553 291 96 19

hocam antakya merkezde yeterli ekip yok, su videoyu da ekler misin entriye
    hatay antakya merkezde yeterli arama kurtarma personeli bulunmuyor

bedi sabuncu ortaokulu antakya karşısı akasya apt mehmet ihsan mısırlı ve azize mısırlı. antakya fatih cami yanı tohma apartmanı mehmet tümer hüseyin tümer apartman dan sesler geliyormuş betoksan civarıymış

---------------------------------

kahramanmaraş beyza apartmanı no 6, vestel'in üstü, yıkılmış
    ilgili tweet

hatay kırıkhan, cumhuriyet mah 311.sok zafer apt b blok enkaz altinda insanlar var yardim edin #afad #deprem #hatay
    ilgili tweet

------------------------------------

merhaba lütfen şurayı paylaşın köy olduğu için afad bile yardıma gitmemiş daha; malatya erkenek doğanşehir, lütfen göçük altında insanlar var kendi akrabalarından bir kadın iki küçük çocuk var

yangin baslamis deniyor ve afad yokmus, acil gozukuyor acaba paylasabilir misiniz ? cok tesekkurler.
    hatay antakya güzelburç mahallesi zümrüt caddesi ilke apartmanı no 7 esin kırık süheyla kırık hasan kırık enkaz altında,
    ilgili tweet

malatya yeşilyurt hıroğlu mahallesi güvençoğlu sokak no:17 emine bağdatlı, emine hanim tek hareket edemiyor, ev yikilmamis ancak evden cikamiyor

hatay, defne, uğur mumcu bulvarı bim karşısı beyazgül apartmanı
    zahide beyaz, 0 (537) 679 64 98
    enkaz altında bir aile. teşekkürler

enkaz altında mı bilmiyorum ama haber alınamıyor. hatay, antakya, karaali mahallesi, 1.caddesi,no 83.
    553 361 8417 hasan hüseyin gündüz. teşekkürler

cebrail mah. 1. bahçeli sok. paşa sitesi paşa apartmanı a blok no: 16 hatay adresinde bir arkadaşım enkaz altında ve hiç bir müdahele yok lütfen yardım edin

hatay samandağ yerle bir ancak ilçe sote diye kimse dikkate almamış yüzlerce bina var yıkılan
    afad belki hiç uğramayabilir bile
    dipnot geçer misin?

görsel paylaşamıyorum buradan ama arkadaşımın ailesi binanın en üst katında mahsur merdivenler yıkıldığı için inemiyorlar biri yaşlı telefonları hala açık ve şu an iyi durumdalar. adres ve iletişimi paylaşıyorum. çeşitli kurumlarla da bağlantı kurmaya çalıştık.
    gsm: 05356028888 gülay teyze
    gsm 2: 05358853305 havva teyze
    adres: ürgenpaşa mahallesi şehit sabri aksu sokak ece apartmanı no 2 kat 6 daire 21

hatay / antakya: voyage elegant otel güllü bahçe, silahlı kuvvetler cd. no:9 d:no :9, 31070 antakya/hatay "fatih şengel" telefon 05524490739

antakya ataturk cad. serdar apt no:50

--- spoiler ---

@afadhatay antakya ataturk cad. serdar apt no:50 (napcaz’in ustu). bina yikilmis. ailem icinde haber alamiyorum. lutfen yardim edin merve şen ömer şen nevin şen
    --- spoiler ---

merhaba, antakya armutlu'da arkadaşımın teyzesi ve anneannesi göçük altındaymış. ekipler yokmuş. kendisiyle iletişim kuramıyorum. paylaşabilir misiniz güncel durum hakkında bilgisi olan var mı?
    besime atilay
    süreyya atilay
    antakya merkez armutlu

ekinciler mah. ismet inönü bulvarı. mars sitesi. f blok hatay göçük altında aileler var lüfen yardımcı olun.

maraş merkez ferah pastanesi karşısı selçuk apt. göçük altında kalanlar mevcut lütfen yardım

antakya ilçesi serinyol mh. mustafa kemal paşa mevkii hatay caddesi no:4 cadde üstü 4 katlı bina yıkıldı. tahmini 1i çocuk 6 kişi enkaz altında. üniversite arkadaşımın eşi ve çocuğu göçük altında. kendisi il dışındaydı. şimdi yolda bölgeye gidiyor. hiçbir şekilde haber alamadık. paylaşırsanız sevinirim.

kahramanmaraş hayrullah mah. sezai karakoç i.ö.o yanı pırlanta apt. kat 5 içeride 2 çocuklu aile var biri 3 aylık biri 5 yaşında ne olur yardım edin

hatay antakya narlıca cumhuriyet mahallesi

--- spoiler ---

hatay antakya narlıca cumhuriyet mahallesi cumhuriyet caddesi 255.sokak no:2 bina yıkılmış ailemden haber alamıyorum lütfen acil yardım edin
    --- spoiler ---
  • her şey sakinleştiğinde, yaşam normale döndüğünde okunması gereken başlık;
    (bkz: acil durumlar için bireysel eğitimin gerekliliği)

@@@@@
    ekşi sözlük yönetimi, sadece bu başlıkta çaylakların entrylerini görünür yapın. her saniyenin önemli olduğu şu zamanlarda.
    @@@@@

https://twitter.com/…?s=20&t=ocrwx6trytem42bgjci8aw

şanlıurfa ipekyolu adresinde çöken bir bina varmış.
  • depremoldu

bu hashtag altında da paylaşılan yardım çağrıları, videolar ve adres paylaşımları mevcut.

ünlü youtuber charmquell'in videosu ve yardım çağrısı da var.
  • birçok sosyal medya hesabından yapılandır. gördükçe paylaşacağım.

-acil yardım çağrı kanalları-
    cimer herkes deprem acil kısmından ihbarda bulunabilir!
    afad acil çağrı uygulaması sadece afet bölgesindekiler ihbarda bulunabilir!
    deprem io enkazdakiler için ihbarda bulunulabilir.
    afad diyarbakır: 0412 326 1156
    afad hatay: 0326 112 0000
    afad maraş: 0344 221 4991
    afad antep: 0342 428 1118
    afad adana: 0322 227 2854
    afad adıyaman: 0416 216 1231
    afad urfa: 0414 313 7290
    afad malatya: 0422 212 8432
    afad mardin: 0482 212 3740

-acil yardım başlıkları-
    (bkz: kahramanmaraş acil yardım)
    (bkz: hatay acil yardım)
    (bkz: adıyaman acil yardım)

-6 şubat yardım çağrıları-
    maraş pazarcık ilçesinden
    maraş karamanlı mahallesi
    maraş continant otel
    maraş seçkinler sitesi
    maraş kültürkent sitesi
    maraş hayrullah mahallesi
    malatya yeşilyurt özelif sitesi
    malatya avşar otel
    adıyaman sepet avm
    adıyaman yeni mahalle
    adıyaman mehmet akif mahallesi
    antakya saraykent mahallesi
    hatay merkez odabaşı mahallesi
    şanlıurfa merkez yavuz selim mahallesi
    maraş merkez trabzon caddesi
    adıyaman merkez alitaşı mahallesi
    adıyaman merkez cumhuriyet mahallesi
    maraş afşin yeşilyurt mahallesi

-7 şubat yardım çağrıları-
    -7 şubat saat 02.30 itibarıyla hâlâ göçük altında olanların bulunduğu yer: cumhuriyet mahallesi 25184 sokak narlı kuyu siteleri b blok no: 7 adıyaman/merkez.
    -7 şubat saat 16.00 itibarıyla göçük altında bulunduğu yer: seyitaliler mahallesi halil bey veya ali bey caddesi (cadde adı tam öğrenilemedi.) no:15 iç kapı no:2 nurhak/kahramanmaraş oğuzhan gözüyaşlı
    kübra gözüyaşlı. kendilerinden haber alınamıyor.

-8 şubat yardım çağrıları-
    hatay'da seraya sığınmış 20 kişi
    hatay'da enkazda kalan aile
    hatay'da enkaz altındayım
    enkaz altında doğumu başlayan öğretmen
    rezidans sitesi otopark enkazı
    acil maraş gül apartmanı
    enkaz altında yardım bekleyen kız
    hatay'da enkaz altında baba anne ve kız*
    maraş yunus apartmanı

-9 şubat yardım çağrıları-
    adıyaman enkaz altında 2 kişi var