• 2017 ocak ayında msport+ paket olarak sıfır aldigim günden bugune servisten çıkamadığım arabamla ilgili yaşadığım problemdir. kapı sesi, teflon band, bakımdan yeni çıkmış arabaya 1lt yağ eksiltme uyarısı derken bombayı 40bin km bakım sonrası patlattı...
    şöyle ki aracımda durmaya yakın hızlara geldiğinde bir anda aşırı bir sarsıntı oluştu ve "motor tahrik hatası" verdi.( aynı sorunu hem yurt ici hem yurt dışı forumlarda ararsaniz bir çok kişinin karşılaştığı anlasiliyor. )
    garantisi devam eden aracımı çekici ile önce maslak evo servise oradan da borusan avcılar'a çektiler ve tamir ettik dediler. fakat iki hafta sonra yine aynı arıza oluştu, yine borusan avcılar'a çektiler ve yine tamir ettik dediler.
    16 gün sona aynı arıza 3.defa yapınca yine aracımı çektiler.
    bugün itibari ile 36 gündür aracım satın aldığım yerde, borusan otoda serviste. 3.defa aynı arızayı yapmasından sebep, yasal hakkım olmasına rağmen değişim talebimi de yine "aracınızı tamir ettik" deyip reddettiler. itirazlarım sonucu bugün de aracıma piyasa değerinin en az 20bin altında bir değerle ikinci el değer biçip yeni araçta komik bir indirim yapıp, yeni araç almamı önerdiler...
    aracım hala onlarda ve teslim almamak için tek başıma mücadele veriyorum.
    çocukluğumdan beri hayalimdeki arabaya, emeğimle kazanıp, allah nasip etti ve ilk fırsatımda sahip oldum ama sağolsun borusan burnumdan getirdi.
    apaçık ayıplı mal satıp mağdur etmesine rağmen, hatasını telafi etmek yerine, hala benden para kazanmaya yönelik tekliflerde bulunması utanç verici!
    bu yaptıklarını tüm çevremle bugünden itibaren paylaşacağımı söylediğimde ise elimden geleni yapabileceğimi ilettiler.
    buradan ve sosyal medya üzerinden başlatacağım bir kampanya ile desteğinizi rica ediyorum, dm ile ulaşanlara ilgililerin iletişim bilgilerini paylaşabilirim ve sizden "ben yaklaşık .... kişiden olusan yakın çevreme ......... plakalı arac sahibinin mağduriyeti giderilene kadar, borusan otomotiv den ve bmw araç almamaları konusunda uyarıda bulunacağım" şeklinde destek olmanızı rica edeceğim. inanıyorum ki hakkım olanı mutlaka kazanacagim ancak desteğe ihtiyacım var
    edit1: arabamda herhangi bir chip, modifiye vs yer almıyor.
    edit2: hafta içi almanya'ya da konuyu ilettim ancak biliyorum ki onlar da borusan'a iletecekler.
    edit3: mesaj kutum yüzlerce yardımcı olmak isteyen iyi yürekli insanla dolu iken, samimiyetle anlattığım ve çok açık yardım istediğim konuda, 35 yaşında beni ergen yapanların da canı sağ olsun, ne diyeyim?
  • konuyla ilgili pek bilgim olmasa da bmw ana yerine, yani almanya’ya yazılsa bunların burunlarından getirirler diye düşünüyorum.

    sonuçta almanlar son derece hassas ve müşteri memnuniyetine önem veren şirketlere sahip.
  • rezalet gibi rezalet. up

    edit : maalesef ülkemizde dışarı ülkenin neredeyse 2 katı fiyatına alıyoruz ama hizmet onlarınkinin bile yarısı değil. o kadar para döküp aldığımız arabaların servislerinde bize köpek gibi davranıyorlar. hele bu bazı lüks markalarda daha yaygın. diğer markalara göre daha fazla para verip alıyorsun daha iyi hizmet alman lazım ama adamlar bir'de sana laf ediyorlar utanmadan. umarım bu sorun en kısa sürede çözülür.
  • büyük hayallerle ve büyük paralarla alınan bir mal var ortada ve sorunlu olduğu belli. almanya'ya yazdığınız takdirde "tamir ettik" diyenler üstlerinden azarı yiyince "başka bir arzunuz?" demeye başlarlar, çünkü bu ülkede işler böyle yürür. siz kibarlığınızı bozmadan sorun çözmeye çalışırsanız üste çıkarlar.

    tanım: 10/10'luk bir rezalet.
  • paragraf nedir ? nasıl oluşturulur

    özet : adam bemeve almış , ayıplı çıkmış ve hakkını arıyor.
  • şu saatten sonra almanya merkeze yaz belgeler,faturalar vs hepsiyle birlikte hiç bizim kekolarla muhattap olma derim.

    bünyesinde bir sürü salak çalıştıran firma borusan sipariş veriyorsun verdiğin araç gelmiyor, gelen aracı siz bunu sipariş etmiştiniz diye sana itelemeye çalışıyorlar.
  • bir abimin yaşadığı olayı hatırlatan rezalettir . bu da 5.20 mi almış ne tam modeli hatirlamamakla beraber 5 serisi olduğundan eminim . adam tövbe etmişti . hatta attığını düşündüm . meğer essahmış .bmw (biemvi ) pişmanlıktır.bmw ist bedauerlich.
    edit: imla
  • çok tatsiz ve üzücü ama nedense hukuksuzlugun anavatani olan ülkemizde gerceklesmesine şaşirmadigim olay. umarim çözülür.
  • arkadas bu nasil bir ulke, nasil bir ticaret anlayisi ben cozemedim. ınsanlar arac alacak 2. el’de zaten herkes birbirini dudukleme pesinde, 0 alanlar bile son 2-3 yildir ne rezilliklerle karsilasiyor. borusan,dogus yani koca koca holdingler size 0 diye 2. el arac satabilir, cin mali arac satabilir. ulkede hicbir yere guven kalmadi herkes teakkuzda bu sefer kim beni sikmeye calisacak diye.

    yani ben artik ozel harcamalari inanilmaz kisitladim elimden geldigince turk firma veya turk vergi sistemine katki yapacak hicbir alisveris yapmiyorum. pardum,alkol bile yurtdisindan aliyoeum, ben magdur oldugumda beni korumayan devlete neden para kazandirayim?

    ama bu 0 arac rezaletlerinde insanlar ne yapacak bilmiyorum. adam dunyanin parasini verip 0 arac aliyor rezalet ustune rezalet.

    gecmis olsun diyorum umarim sonuca ulasirsiniz fakat o yasadiginiz/yasayacaginiz stres arabanin degerinden daha fazla olacak ne yazik ki. sabir diliyorum.
  • (bkz: up)
    ulan su ulkedeki arac distributorleri niye bu kadar serefsiz lan, senin musteriyi memnun etmen lazim ki adin kulaktan kulaga yayilsin, milletin ayagi alissin lan amina kodugum, sen kendi cebini düşünürsen bir tane araci duzeltmeyecem yada degistirmeyecem diye inat edersen boyle linc yersin, adin serefsize cikar iste..
    bir tane musteri memnuniyetini dusunen yok..
    kullanici hatasi varsa bisey diyemeyiz ama bu durum siz distributorlerin ne kadar yavsak oldugu gercegini degistirmiyor..
hesabın var mı? giriş yap