• (bkz: omran daqneesh)

    (bkz: saldırıda yaralanan çocuğun ambulanstaki fotosu)

    6 yaşındaki amerikalı alex'in abd başkanı obama'ya yazdığı mektupta ümran'a kendi evinde bir yer sunduğu ile alakalı düşüncelerini yazıyor.

    "sevgili başkan obama, suriye'de ambulansın aldığı çocuğu hatırlıyor musunuz? rica etsem gidip onu alıp evimize getirebilir misiniz? sizi balonlar, çiçekler ve bayraklarla bekliyor olacağız. ona bir aile vereceğiz ve o bizim kardeşimiz olacak.

    küçük kız kardeşim catherine, ümran için kelebekler ve ateş böcekleri topluyor olacak. okulumda suriye'den bir arkadaşım var ömer. ümran'la ömer'i tanıştıracağım. böylece hep birlikte oynayabiliriz.

    onu doğum günü partilerine davet edebiliriz. ve o da bize başka bir dil öğretir. biz de ona ingilizce öğretiriz. aynı japonya'dan arkadaşımız aoto'ya öğrettiğimiz gibi.

    lütfen ona kardeşinin alex olacağını söyleyin, kendisi gibi çok kibar bir çocuk. ümran oyuncaklarını getiremeyeceği ve oyuncakları olmadığı için, catherine onunla büyük tavşanını paylaşacak. ben de onunla bisikletimi paylaşacağım ve nasıl süreceğini öğreteceğim. ona matematikte toplama-çıkarma öğreteceğim.

    çok teşekkür ederim. gelmeni dört gözle bekliyorum.

    alex, 6 yaşında"

    obama, bm'de okuduğu mektup için 'küçümseyici, şüpheci veya korkak olmayı öğrenmemiş bir çocuktan geldi' dedi.

    kaynak haber

    video mektup alex

    obama'nın bm'de mektubu okuması video

    edi.. link
  • obama denen herif utanmadan sıkılmadan okuyup mektubu timsah gözyaşı döküyor. ulan vicdansız kansız herif ve senin gibi diğer politikacılar hepinize sesleniyorum... siz değilmisiniz bunca insanı evinden yurdundan eden bu hale getiren şimdide geçmiş sıkılmadan utanmadan duygusallaşıyorsunuz kameralar karşısında ! sorarlar adam ne kadar samimisiniz ne kadar insansınız ?
  • bakın amerikanlar nasıl da insancıl konulu pr çalışmasıdır.

    obama dememiş mi ortadoğu'nun anasını siktik ondan bu çocuk böyle diye?
  • ulan hepiniz oradaydiniz!
  • sevgili obama,

    afganistan, ırak, suriye, kenya, nijerya, vietnam, kore, japonya da gerek terör örgütü kurarak gerek işgal ederek yeteri kadar insan öldürdük. artık ortadoğu'dan elimizi çekmeliyiz, başka çocuklar ölmesin. artık demokrasi götürmek yerine petrole alternatif enerji kaynakları için daha çok bütçe ayırmalıyız.

    şeklinde olsa daha samimi olurdu.
  • daha sonra 19 yaşına gelince, onu us marine corps'a alır,eğitir ve akrabalarını öldürmek için orta doğuya geri göndeririz.
  • amerikan reklam ajanslarının başarılı bir projesi. görseliyle, müzikleriyle son derece etkileyici. fakat videodan fışkıran amerikan bayraklarını bir tutam azaltsalarmış daha iyi olurmuş.

    (bkz: amatör eğlendirir)
  • bu dünyayı çocuklar kurtaracak ulan. (bkz: çocukların masumlukları)
hesabın var mı? giriş yap