• nasıl bir döneme denk geldik ki 6 yaşındaki bir çocuğa gelinlik giydirildi ve yer yerinden oynamadı.
    6 yaşında... 6 yaşında bir çocuğa bakmaya bile kıyamazsınız. gelinlik, nikah, evlilik kelimeleri değil aynı cümlede, aynı evrende dahi var olmamalıydı ama o küçücük çocuk sözde evlendirildiği yaratık tarafından yıllarca tecavüze uğradı.
    ve hangi anne/baba, hangi inanç 6 yaşındaki bir çocuğun tecavüze uğramasını onayladı?
    böylesine korkunç bir sapıklığı normalleştirmeye çalışan düzene lanet olsun.

    kaynak:https://halktv.com.tr/…tografi-ortaya-cikti-706462h
  • olay gelinlik giydirmek değil evlendirmektir bu nasıl bir sapıklıktır akıl dışı nefretlik bir olay hemde babası tarafından damat denen sapığa takdim ve teslim edilmiştir.bu olayı hepimiz kınamak dahil elimizden geldiğince sapıklığın cezalandırılması için gerekli herşey yapmalıyız bağıra bağıra nefretimizi göstermeliyiz.
  • böyle bir sapıklığın ne dinde ne insanlık normları içerisinde yeri yoktur. sakalını göbeğine kadar uzatmış insan görünümlü sapık canavarlarca bu tip şeyler yapıldıkça hem insanlığımızdan utanıyoruz hem de yapılanlardan yola çıkarak dinimize saldıranlara karşı durmamız icap ediyor.

    bu aşağılık insanımsıların yaptıklarının dinde yeri yoktur. bir yanlıştan, bir sapıklıktan yola çıkarak dine saldırmayı marifet zannetmeyin.

    inşallah allah bu sapıkların bu dünyada hapislerde çürüdüğünü, cehennemde de kazıklara oturtulduğunu izlemeyi nasip eder.
  • bi agnostiğe umarım cehennem diye bir yer gerçekten vardır dedirttiler ya.
  • orta doğu'da peygamber sünneti diye yapılan sıradanlaşmış bir sapkınlık bu. bazı ülkelerde kanunlar müsade etmediği için çocuğu evlilik boyunca hurafelerle korkutup kocası denilen sapığın evinde kilitli tutarak reşit olana kadar evlilikten söz edilmez. kız reşit olduğunda zaten psikolojisi çökmüştür. zihni de bir takım hurafeler tarafından esir alınmıştır. kız artık zihinsel engelli bir birey haline getirilmiştir. bu güya evlilik ama tertemiz sapıklık organizasyonunda rolü ve emeği olan herkes peygamber sünnetinin yerine getirilmesine katkı sağladığı için büyük sevap işlediğini düşünerek cennette alacağı mükafatların rüyalanmaları ile sabahları ıslak uyanırlar. orta doğu'da kadına verilen değer ticaret hayvanına verilen değer kadardır.
  • kanı bozuk ,içi dışı bok dolu bu insanlardan tiksiniyorum.
    ismailağa cemaatine bağlı hiranur vakfının lideri (bkz: yusuf ziya gümüşel) 6 yaşındaki kızını , 29 yaşındaki müridi ile evlendiriyor . bu ,istismarın görünen yüzü.
    tüm tarikatlar kapatılmalı ve bu insanlık düşmanı yaratıklar cezalandırılmalı .
    6 yaşında ! yürümeyi öğrenmiş ve daha ayakta durmak ne demek onu anlamaya çalışıyor bu çocuk .
    sizin ben cibiliyetinizi ,inancınızı ...
    bunların ki din falan değil ! eğer, din budur ,diyorlarsa . ben böyle bir inancı tanımıyorum!
    bunlar, toplumun psikolojisiyle oynayan tarikatlar. ceza verilirken bu durum da göz önünde bulundurulmalı .
  • bunu ben kabul edemiyorum ya kusura bakmasın annesi ve babası da sapık. hepsinin insan içine çıkışı yasaklansın
  • kime ozendiklerini anlatmaya gerek yok. akli basinda olan herkes bu zihniyete neyin sebep oldugunu bilir. bu sorunlarin asil sebebi insanlari bu duruma surukleyen olgular. sonraki sebep insanlarin kendisi. bu kadar aptal olmasalardi bu sacmaliklardan hemen etkilenmezlerdi.
  • belki regl olduğunda yaşını saymaya başlamışlardır! hemen şeyyapmayın
  • çocukları koruyan kimse yok
    yer yerinden oynamıyor çünkü korkak çok
    muhalefet de gitsin twitt atsın artislik yapsın mansur başkan diye mastürbasyon yapsın
hesabın var mı? giriş yap