• kadın beyanı esastır yüzünden burada hergün mağdur olan kadın düşmanı yazarlar nerede acaba?
  • biz ne diye tonla vergi oduyoruz, malimiz caliniyor suclular adam akilli ceza bile almiyorlar, ip adresi belli urunun pesine dusmuyorlar bunlari gectim canimizi da korumuyorlar ne bicim olay bu boyle.

    biz almadigimiz hizmetin vergisini neden oduyoruz ? canimizi korumak ile gorevli insanlar gorevini yapmiyor ise biz kime para oduyoruz!
  • katilin, hiç amasız, hiç mazeretsiz, doğrudan türkiye cumhuriyeti devleti olduğu cinayettir.
  • buna neden olan savcı, polis hakim'e en kucuk bir şey olsa hemen şehit, gazi denilir, ove ove bitirilemezler.. bir kişi bile bu adamlar hayattayken işlerini gerçekten yapmış mıydı demez..

    muz cumhuriyetinde sıradan bir gun... buna neden olan polis, savcı kim varsa katile yardımdan yargılanmadıkca bu ulkede kadın cinayetleri son bulmaz...
  • annesinin aşağıdaki ifadesini okuyunca bu kadarı artık ihmal olamaz dedim, korku filmi gibi, söyleyecek şey çok ama içimden geçeni yazamıyorum:

    --- spoiler ---
    "... evin önüne sandalye getirip oturuyordu. kapımızı dinlerdi. evi taşlıyordu. bir keresinde kapıya anahtar uydurup kızıma saldırdı. polisler o anahtarı ona tekrar iade etmiş. "
    --- spoiler ---
  • demek ki oy verirken dikkat etmek gerekiyormuş.

    bir erkek olarak söylüyorum, hadi bir erkek bunlara oy veriyor. çocuk gelin yasaları, bir kereden bir şey olmaz diyen bakanlar, üstü kapatılan bir sürü olay, orada o saatte ne işi varmış diyen yetkililer vs

    peki yıllardır kadınlar niye oy veriyor, kendisine ikinci sınıf insan muamelesi yapan bu zihniyete?
  • göz göre göre gelen bir cinayet ve katil işini doya doya yapsın diye kapıda bekleyen polisleri okuduğumuz haber.
  • bu başlığın cevabı niteliğinde olmuş,

    (bkz: şiddet gören kadınların şikayetçi olmamaları)

    bu ve bunun gibi onlarca örnek bulunmakta, bazıları kaynak güvenilir değil demiş ancak internette "defalarca şikayetçi oldu" diye aratırsanız sayfalarca sonuçla karşılaşırsınız.

    6 yıldır eski eşinden şikayetçi olan kadın

    ayşe tuğba arslan katilini 23 kere şikayet etmiş

    defalarca koruma isteyen ve sonunda öldürülen bir kadın daha

    şimdi gel de adalet sistemine güven. yalnızca şiddet yahut cinayet vakaları için değil tecavüz vakalarında da benzer durum söz konusu. daha geçen gün polisimizi katleden herifin de 75 suç kaydının olduğu ortaya çıktı. adalet sisteminin çürümüşlüğünün tek mağduru kadınlar da değil elbette.
  • şaka gibi ülke, maalesef herkesin artık kendini koruması gerektiğini gösteren olaylardan bilmem kaçıncısıdır. olabildiğince az insan ile yakın ilişki kurulmalı, bu ülkede kadın olmanın zorluğunu gösteren olaylardan maalesef bir başkasıdır. kimseye tavsiye vermeye, akıl vermeye gerek yok. 7-70'e herkes yaşadığı ülkeyi biliyor, herkes kendi önlemini almalı.
  • toplumumuzda kadın, kocasından şikayet etse; şikayet etti diye kınanıyor umursanmıyor ve öldürülüyor, şikayet etmeyip sineye çekse, sineye çektiği için öldürülüyor ve şikayet etseydi diye suçlanıyor.

    bu insanlar nasıl insan olacak?
hesabın var mı? giriş yap