• emniyet teşkilatının pilot uygulamalardan beklenen sonucu alması durumunda yaygınlaştırmayı ve kullanmayı planladığı cop türü.

    (bkz: polisin demir cop kullanmasi)
  • expendable baton olarak isimlendirilmiş yeni coplar. eski televizyon antenleri gibi içiçe geçmiş sopacıklar şeklinde tasarlandığında batonu açarken bir lightsaber açıyormuşçasına verdiği görüntü ile, rakipte huzursuzluk, "aman allahım ne karizmatik bir silah kesin kafama vuracak, gachayim" hissiyatı oluşturduğundan kelli polis ve askeriye tarafından çokça tercih ediliyor imiş. ayrıca halk içinde dolanırken katlanabilir olduğu ve kısa bir sopa görünümünde olduğundan masum insanlar tarafından bir tehdit olarak algılanmıyormuş.

    ha bizim polisler bununla oynarken bozarlar mı? bence mümkündür. zwooaw zwooaeav diye star warsçuluk oynarken görebiliriz.

    (bkz: baton)
  • artık beni sokaklardan uzak tutmaya yetecek cop. başlamasına dört saat olan bir maçta "dolanma stadın etrafında hadi gir içeri" diye bağıran polise "nasıl gireyim kapılar kapalı" dediğim için önce belime sonra enseme vuran arkadaşın eline de bu alet verilecekse benden bu kadar.
  • bizim ödediğimiz vergilerle alınacak olan coplar olduğunu tüm kamuoyunun önünde bir kez daha hatırlatmak isterim. (bkz: har vurup harman savurmak)
  • deneme amacıyla 6000 adet sipariş edilen oyuncak. ulan 6 bin taneyle neyi deniyorsun? deneme 4-5 tane ile olur. 6 bin tane alıyorsan bunun adı deneme değildir.

    bizim de gidip birer shotgun almamız gerekiyor demek ki. ruhsat isterlerse "deneme amacıyla alıyorum" diyeceğim.
  • ölümcül bölgelere vurulmayacakmış bu copla. ulan insan vücuduna demir copla, devlet eliyle vurulur mu allahın belaları. siz neyi meşrulaştırıyorsunuz?

    öldürmez dediğiniz biber gazı adam öldürdü ulan. allahtan korkun, bir çoban, sürüsüne bile böyle eziyet etmez. sizin insanlara yaptığınıza bakın. anasının karnındaki daha canlanmamış bebeği düşünen o zeki başbakan, anasının karnından çıktıktan sonra birisiyle ilgilenmesi, ölümünün de sorumlusu olmak için, ölenin kürt olup olmadığına mı bakıyor? uluderede yapılan cinayet de, bu cinayete teşebbüs değil mi? biber gazından ölen adamın anasının babasının ciğeri yanmadı mı? devlet nasıl cinayete teşebbüs eder? bu kadar ağır silah aldırılıp, cahil cühela, okul bitiremeyenlerin toplandığı polislere verilir mi? şimdiye kadar copla ölen olmadı diye mi bunu yapıyorsunuz?

    lanet olsun sizin gibi yöneticilere. lanet olsun sizin gibi insanlara. size de, size oy veren herkese de hakkımı helal etmiyorum. dilerim bu dünyada da, ahirette de sorulur bunun hesabı. haklarımın tamamı haram olsun.
hesabın var mı? giriş yap