• not: çaylak arkadaşın aktarımı ile aşagıda konuyu aktarıyorum.

    25-11-2018'de vadistanbul xiaomi mağazasından aldığım telefonum 2 ay sonra konuşma esnasında aniden kapandı. ertesi gün telefonu anlaşmalı oldukları garanti servis firması evofone'a teslim ettik, bir süre sonra bizi arayıp cihazın daha önce açıldığını o yüzden garanti kapsamı dışında kaldığını iddia ettiler ve telefonu geri gönderdiler. kendilerine böyle bir şeyin mümkün olamayacağını garantili telefonun açılmasının akıl mantık dışı olduğunu anlatmama rağmen yardımcı olamayacaklarını tüketici mahkemesi'ne başvurmamızı söylediler.

    ben cihazı aldığım xiaomi vadistanbul mağazasına gittim, oradaki mağaza müdürü emre bey yardımcı olacağını söyleyip cihazı benden aldı ve tekrar gönderdi bir süre sonra yine aynı cevabı aldık. 09-05 itibariyle mağazaya gidip cihazımı geri aldım, cihaz mağazaya 2-nisan'da gönderilmesine rağmen bana haber verilmemiş, tesadüf eseri cihazın mağazada olduğunu öğrendim. yani yaklaşık 3 aydır telefonum kendilerinde ve bir çözüm bulamıyorlar.

    not: evofone xiaomi'nin resmi distrubutorudur, evofone=xiaomi tr

    benim şikayetim mağaza ve markayla ilgili. teknik servis size her şeyi diyebilir ama bu sorunu çözmek markaya aittir, eğer bir marka kendi müşterisini koruyamıyorsa o marka yok olup gitsin lütfen, benim hiçbir suçum olmamasına rağmen ben neden mağdur oluyorum? burada 2 seçenek var.

    1-mağaza bana içi açılmış telefon sattı.
    2-teknik servis kendi bozdu ve yapmamak için bahane arıyor.
    3. bir seçenek yok maalesef, benim kafam basmıyor mu telefonun garantisi olmasına rağmen neden açayım? neden müdahale edeyim? bir de bak açılmış işte diye bana fotoğraf gönderiyorlar.

    daha önce yurtdışına sürekli gittiğim için xiaomi markasını çin'de ilk piyasaya girdiği tarihten beri tanırım ve kullanırım nedense türkiye'ye gelince bu markalara bir şeyler oluyor. internete şöyle bir baktım ki evofone ile ilgili onlarca benzer şikayet var yani anlayacağınız adamlar bu işi adet haline getirmişler. yazık günah gerçekten buradan xiaomi alacak arkadaşlara bir daha düşünmelerini tavsiye ediyorum. destek atarsanız bu dolandırıcılara sosyal medya üzerinden bir ders verelim.
  • 1
    bence 1. seçenek.

    içi açılmış iade edilmiş bir telefon satmış olabilirler bence.

    rezalettir.10/10

    çok kafam attı twitter’dan da yüklenelim
  • evofonun resmi ithalatçı olduğunu mağazalarının resmi mağaza olduğunu düşünmüyordum hep. onun için telefonumu internetten ithalatçı garantili olarak daha ucuza satın aldım. telefonum bozulursa tamiri olmayacak biliyorum ama şimdi bu rezaleti okuyunca iyi ki evofondan almamışım diyorum.

    rezalet gibi rezalet olay , puanım 10/10
  • bana xiaomi rezaltinden çok evofone rezaleti gibi geldi durum. fakat bu ortada ciddi bir rezalet olduğu gerçeğini değiştirmez. rezalet puanım 10/9, bir puanda nazar boncuğu olsun.
hesabın var mı? giriş yap