• yayın esnasında konuşulan konuları, verilen cevapları gördükten sonra fazla bile olan reyting oranlarıdır.
  • erdoğan'ın 27. sırada kaldığı reyting oranı. kaynak

    fox tv'deki programlarındaki izlenme oranlarına göre muharrem ince 7., meral akşener 6., temel karamollaoğlu ise 8. olmuş.
  • meral anne ince'yi nasıl geçmiş yahu?
  • akplilerin gece 23:00’de hala iftarı beklediğini anladığım reyting.

    referans: üstteki
  • gece 23:30 da başlamış bir yayın ona göre.
  • gece 23.30 olunca avlu ya da survivor seyretmenin daha gerekli olduğunu anladığım olay.
    referans: üstteki
  • diğer haber kanalları içinde 1. olan reyting oranı. yandaş medyanın genel değerlendirmesinde de 16. görünüyorsa gidişat iyidir, erdoğan kendi tabanını bile tatmin edemiyor. hükümetin hiçbir geçerliliği kalmamıştır ne dünyada ne de ülkede. kazanırsa sıfatının içi boş bir cumhurbaşkanı olur. şu anda olduğu gibi...
  • 23.30'daki yayın için "millet oruç oruç, uyuyorlardır" diyen yeni nesil süslüman monşerler de geldiğine, göre yine türkiye mozaiğimizi kurmuşuz sözlük'te.

    sevgili kardeşim, biraz halkla iç içe olsaydınız bilirdiniz ki, anadolu'da özellikle yaz ramazanları çok şenlikli olur. kapı önlerinde, kıraathanelerde, balkonlarda sahura kadar oturan çok insan olur. istanbul'da bile mahalle yaşamı devam eden yerlerde bu böyledir. oruçlu olanlar özellikle uyanık kalır hatta. inanmazsan gel misafir edeyim seni kadıköy'de. bakalım bi sokaklara iftarla sahur arası. bak kadıköy diyorum. laik ilçede bile durum böyle. nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki...

    şimdi diğer konu...
    biz mi erken seçim istedik lan it? biz mi dedik?
    "dolar 5, benzin 6.30. seçimi de yaparsak bütçe açığı ikiye katlanır, faizler artar, özel sektör komple batar. sınırötesi operasyonlar siyasete malzeme olur." diye düşünmeyen, aksine, bunları lehinde silah olarak kullanmayı planlayan adamın neyini savunuyorsunuz olm? neyse sakinim.

    1.5 senesi vardı ülkeyi yönetmek için. isteseydi her boku bugünden yarına yapabilirdi, hâlâ da yapabilir. yapmıyor. yap mı yor. ya pa mı yor. deniz bitti. harç bitti yapı paydos. kapiş??

    "ramazan'da din iman deriz, kur'an okuruz falan. iki iftar yaparız. proje mroje yok ama zaten rakip kılışdar, onda da yok. akşener'i de ysk'yla dövüştürürüz 1.5 ay, sonra lütfeder gibi adaylık veririz o arada zaten teşkilatları dağılır. 52-53 koyar geçeriz, ülke zaten battı, 5 sene keyfimize bakarız, sonra da damat'a bırakır marmaris'e kaçarız. emeklilik yaşarız, kanaat önderi oluruz." diye planlamadı mı sence?
    açık konuş ya. elini vicdanına koy. "erdoğan'ın danışman takımı böyle düşünmemiştir" diyemezsin. sen bile diyemezsin troll kardeş. biliyorsun içten içe çünkü. bilerek ve isteyerek baskın seçim yaptılar.

    ha ama noldu? iyi parti'yle chp birleşip içinden geçti bu planın. önce meclis grubu için avans, sonra 3'lü cephe adayları, bir de üstüne erdoğan'ın nemesis'i muharrem ince'nin adaylığı falan derken ağzına sıçtılar iktidarın "akıllı" tayfasının. dijital, gençlik, iyilik güzellik, kuantum falan dediler, uzun adam koptu konudan. atanamayacak öğretmen adayına "başka iş bak" dedi. "uzay çalışmalarımızda erken kayıt avantajı var" falan diyor. ne diyor? bingöl-diyarbakır kaosu, prompter, mitingte video izletme olayının ters tepmesi falan derken bitti adamcağız. gözümüzün önünde 10 yıl yaşlandı 1 ayda. bi' apolet mevzusu var şu an elinde kalan, az kaldı, onu da kendi kendine patlatacak zaten. ordu akp'li görünmekten memnun mu sanıyorsun gerçekten?

    bitti olm bitti. bu seçim kazanılır kazanılmaz olay o değil. millet sizin xerxes'in yaralanabildiğini gördü artık. kazansa da kazanamasa da bu son seçim. son.

    ciao.
hesabın var mı? giriş yap