• stsl 11. hafta maçı. yeni rize şehir stadında saat 19.00'da başlayacak. yüksek fizik gücüne sahip rizespor karşısında galatasaray'ın zorlanması muhtemel.
  • alırsak şampiyon oluruz aha yazdım dursun burda
  • galatasaray'ın muhtemelen puan kaybedeceği maç. rize fizik gücü çok yüksek bir takım; olcan, sabri, selçuk, bilal ile epey zorlanırız. denayer mutlaka oynamalı sağda. sağ açik jose, sol açık podolski dener umarım hoca. dönen topları almada jose katkı verir, selçuk bilal'i rahatlatir bir nebze. yasin'in de kenara çekilmesi lazım. son 10 maçta vasat ustü tek oyunu gençlerbirliği maçı.
  • galatasaray'ın kazanmasını beklediğimiz maç.
  • digitürk play'imde izleyeceğim bir başka maç daha.

    galatasaray'ımın güçlü futbolla galibiyet almasını bekliyorum, yani cidden alması lazım, almalı.
  • ortasahasız çıkacağımız maç. yahu saldık çayıra mevlan kayıra herhalde, baktı hoca orta ikili olsa da yol geçen hanı böyle bir şey denedi, umuduynan burakıynan gidiyoruz bakalım.

    muslera, sabri, chedjou, hakan, olcan, selçuk, sneijder, umut, podolski, yasin, burak
  • galatasaray'ın çıkaracağı ilk 11'in epey acayip olacağı maç. muslera, sabri, chedjou, hakan, olcan, selçuk, sneijder, umut, podolski, yasin, burak'la oynayacakmışız. hamza yürek mi yedi yoksa hepten kafayı mı yedi bilmiyorum ama maçı kafamda oynayınca salvador dali tablolarına benzer bir vaziyet ortaya çıktı.

    edit: lol loloğlu sağolsun beni yine şaşırtmadı. ne yaptığımızı bilen beri gelsin, bıktım şu takımdaki saçma sapan fantezilerden.
  • wesley sneijder'in ön libero olarak çıkacağı maç. prandelli'de gitmeden önce kendisini ön liberoda deniyordu. hamza'nın içine prandelli kaçmış.

    (bkz: yolcudur abbas bağlasan durmaz)
  • öyle yaptım böyle yaptım bu kadroyu dizemedim......

    heralde şöyle olacak.

    (4-4-2)

    .......................muslera.......................

    sabri............şecu.......hakan..........olcan

    yasin.......sneijder.......selçuk......podolski

    .........umut.......................burak..........
  • --- spoiler ---

    umut bulut ve sabri ikilisini taraftarlar olarak istemiyoruz. bu ikilinin bu formuyla sahaya çıkabilmesini kaldıramıyoruz artık ve çok düşük bir zekanın ürünü olduğunu düşünüyoruz.
    --- spoiler ---

    3. kez oldu bu canlı hakkında yorum yazdığım. 'canlı' dan daha spesifik bir tabir bulamıyorum söyleyecek.

    galatasaray takımında sneijder ve muslera gibi dünyanın her takımında oynayabilecek iki oyuncu ve bu kademenin bir altında oynayan podolski ve chedjou diye iki oyuncu daha var. zaten bu dört adamın çevresine herhangi bir anadolu takımı kadrosu dizseniz kafaya oynar. bu takımın oyuncuları hocayı sabote etmediği sürece belli bir kalitede oynayacaktırlar.

    ama bu hocanın bu kadro seçimleri o kadar çirkin, dik kafalı ve antifutbola yönelik ki inanın hayatımın en tepesindeki 2-3 şeyden biri olan futboldan soğuyorum.

    ama tıpkı diğer tüm kurumlarımızdaki gibi gene hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz.

    galatasaray takımında top kontrolünü bilmeyen, futbolu tamamen omuriliği ile oynayan pas futbolunu bozan, top tekniği hiç olmayan ve şu andaki formuyla ptt 1. liginde kesinlikle as olamayacak iki oyuncu var. bu oyuncular umut ve sabri ikiilisi tabiki de. ve bu iki oyuncudan en az birisi her maç sahaya çıkıyor. sonra kötü oynuyor ve takımı batırıyor. ve sonra diğer iyi oynayanlardan 1-2'si oyundan çıkıyor ve bu iki adam bizi fıtık edene kadar sahada kalıyor.

    --- spoiler ---

    umut bulut ve sabri ikilisini taraftarlar olarak istemiyoruz. bu ikilinin bu formuyla sahaya çıkabilmesini kaldıramıyoruz artık ve çok düşük bir zekanın ürünü olduğunu düşünüyoruz
    --- spoiler ---

    tanım: malesef hamza hamzaoğlu'nun galatasaray'ı yönettiği bir başka maçtır.
hesabın var mı? giriş yap