• edit:üstüne bir de gol attı,gerçekten şaka gibi..tekrar söyleyeyim arkadaşlar,beşiktaş maça çıksaydı bile tosiç'in oynaması gerekiyordu,o maç tatil edilmiş bir maç,cezasını o maçta çekemez ki tosiç'in direkt kırmızı kart gördüğünü,2 maç oynamaması gerektiğini söylemiyorum bile.tosiç kırmızısını ligin bir önceki maçı olan galatasaray maçında gördü.

    --- spoiler ---
    evet,bu ülke futbolu,bunun gibi saçma bir olayı da yaşadı.
    verilen kararlar sonucunda,çıkması gereken bir maça çıkmayan bir takımın,normalde cezalı olan oyuncusu,takımının çıkmadığı maçta cezasını çekiyor.hem kendi inisiyatifleriyle maça çıkmıyorlar hem de çıkmadıkları maçta kart cezası saydırıyorlar.ki beşiktaş sahaya çıksa bile,tosic oynayacaktı,o maç kaldığı yerden devam edecek olan bir maç çünkü.
    not:çoğu kişi gibi benim de,maç kadroları açıklandıktan ve maç başladıktan sonra haberim olduğu için,şu an başlığı açtım.
    https://www.fotomac.com.tr/…asa-dusko-tosic-mujdesi
    --- spoiler ---

    kırmızı kart cezasını kupa yarı final rövanş maçında çekmiş sayılan tosic sakatlığı devam eden pepe’nin yokluğunda savunmanın yükünü üstlenecek.
    --- spoiler ---

    edit:şu an kendisi,kırmızı kart cezası nedeniyle oynamaması gereken maçta sarı kart görerek bir sonraki maç için sarı kart cezalısı durumuna düştü.
    edit2:şu an kendisi,kırmızı kart cezası nedeniyle oynamaması gereken maçta kırmızı kart gördü.
    (bkz: #76745942)parken adlı yazar,doğrusunu yazmış işin aslında.
    --- spoiler ---

    neresinden tutsan elinde kalan durum. mantıken fener - beşiktaş erteleme maçı, erteleme maçı olduğu için ve tosiç ilk maçta sahada olduğu için, eğer maça çıksaydı beşiktaş, oynayabilecekti. dolayısıyla ceza kayseri maçında uygulanacaktı. ha eğer fener erteleme maçında çekti cezasını diyorlarsa, eee fener maçına çıkmadınız, oynanmayan maçta nasıl çekiliyor ceza. ha nevzat demir tesislerinde çift kalede çektiyse cezasını onu bilemem.
    --- spoiler ---
  • sahaya çıkmadığı maçta, cezasının çekildi sayılması çok saçma gelmiyor mu size? taraftar olarak bakmayın, normal bi gözle bakın. azcık mantıklı olun. eğerki beşiktaş sahaya çıkmış olsa fenerbahçe maçında, tosic oynamayacak mıydı? erteleme maçı değil bu, yarıda kalan maçın devamı. aynı şartlarla oynanacaktı maç. çok bariz bir kural hatası var. beşiktaş hükmen yenik sayılmalı.
  • diyelim tek maç ceza verildi. yarım kalmış maçın devamında nasıl çekiliyo lan bu ceza. adam 35 dklık mı ceza aldı yani? maçtan sonra kayseri tff başvurursa 3-0 hükmen tescil edilir.
  • sahaya çıkılsa maç ertelendiği esnada sahada olduğundan oynamaya devam edecek ve bu yüzden cezayı çekmemiş olacak futbolcu sahaya çıkılmadığında nasıl ceza çekiyor. talimatnanede böyle bir madde olduğunu sanmıyorum. bu olayın üstü örtülmezse beşiktaş'a 3-0 hükmen verilmeli.

    adam bir de gol attı komediye bak. :)
  • tiyatrocuların yeni oyunu. sen hem kork maça çıkma üstelik yarım kalmış bir maça sonra tosic'i oynat ve üstelik gol de atsın. sizin ben o efendili gururunuzu. gerçek yüzünüz bu işte, saklamayın rahat olun.

    hani lan sizin o gün maçınız yoktu? twitter olsun ekşi olsun #beşiktaşınmaçıyok diye bağırıp duruyordunuz? ikiyüzlüler sizi. ee nedemişler; dün yediğin hurmalar bugün götünü tırmalar.
  • siktirtmeyin camia mamia geyiginizi aq. hepimiz ayni bok cuvalinin icindeyiz iste. federasyon kontrolü tamamen kaybetmis. kafasina gore takiliyor. ulke muz cumhuriyetine dönmüş hala serefsiz camia falan diyorsunuz.

    tosic in oynamasi ve gol atmasi bir bjk li olarak beni utandirdi ama bunum suclusu biz miyiz?

    federasyon adina rezil bir sezon oldu. basindan sonuna. seneye mac izleyeni siksinler.

    edit: allah insani fanatik taraftar zulmunden korusun. bu entry yuzunden kufurlu mesaj geliyor renktas demeye utandigim yaratiklardan. olm turk futbolunun dibine zehir sikiyorlar siz hala yarrak kurek islerdesiniz. bu fedarasyon size cok bile. bok cuvalinizda takilin.
  • neresinden tutsan elinde kalan durum.

    mantıken fener - beşiktaş erteleme maçı, erteleme maçı olduğu için ve tosiç ilk maçta sahada olduğu için, eğer maça çıksaydı beşiktaş, oynayabilecekti. dolayısıyla ceza kayseri maçında uygulanacaktı. ha eğer fener erteleme maçında çekti cezasını diyorlarsa, eee fener maçına çıkmadınız, oynanmayan maçta nasıl çekiliyor ceza. ha nevzat demir tesislerinde çift kalede çektiyse cezasını onu bilemem.

    edit: kayseri maçında da kırmızı kart gördü. kalan yarım saatte de bu cezasını çekip haftaya sahada olacaktır.
  • 90 dk lik bir maç için ceza alan adamın 30dk da bu cezayı çekmesi durumu.

    iyi de o maç sıfırdan tekrar edilmedi ki yarıda kaldı ve kalan süresi oynanacakti.?
  • ortamlarda "efendi beşiktaş" dersiniz kim bilecek...

    beşiktaş duruşundan bahsedenler, kupa maçına çıkmamanın yanında pepe'yi gs maçında oynatmasa, tosiç'i kayseri maçında oynatmasa bir nebze samimi olurdu ama nerde...

    (entry'i yazarken "beşiktaşlı olmayanlar o... ç...dur diye haykırıyordu efendi taraftarlar)
hesabın var mı? giriş yap