• kimilerine göre 'derdini seveyim' durumu olabilir.o arkadaşlar hiç tatava yapmadan bir köşede beklesin ciddi anlamda sinirlerim zıpladı benim kalbinizi kırarım.

    digiturk, bugün gerçekleşecek olan bahreyn gp sıralama turlarını, premier lig maçlarıyla aynı saatlere denk gelmesi nedeniyle yayınlamama kararı almış.biz kullanıcılar ise enayi olduğumuz için, bu üyeliklerimizi formula 1 var diye aldık belki de ama digiturk'e göre bunun bir önemi yok.bizim paramız boşa gitmiş gitmemiş bunu düşünen yok.

    madem böyle bir uygulama var, yap kardeşim bir takometre, ne izliyorsak onu ödeyelim di mi?ama yok.full paketi sat, sonra kafana göre iptal et.

    ya da 300 milyon kanalından sadece birini 1 saatliğine de açabilirsin.

    ya da beinconnect'den de verebilirsin sadece.ona da kabul.

    ama yok sen komple yayınlama en iyisi.en optimum hareket bu!!

    öyle ahım şahım rezalet başlığı olmayabilir ama en azından bizim gibi f1 takip etmek isteyen ailelerin nasıl enayi yerine konulduğunu göstermek istiyorum.bunun yasal olarak bir suç oluşturup oluşturmadığını bilmiyorum.bilen varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

    sana muhtaç olduğumuz günlere lanet olsun digiturk.
  • insanın kendisini enayi hissetmesine sebep olacak rezalettir. bu aptalca hizmet politikasını yürüten digiturk ü iptal etmek en mantıklısı. ama yüklü miktarda cayma bedeli istemeleri muhtemeldir.
  • digiturk büyük pişmanlıktır. iptal sürecinde günlerce en hafif tabirle taciz eder, taahhüt süresi dolan ve iptal edilen üyeliğe ait ekipmanları daha 1 hafta var şimdi teslim alamam, alsam da 35 lira ücret alırım der. bu durum da aciziyet değil müşteriyi enayi yerine koymaktır.
  • katar sermayesinin premier ligdeki yatırımının formula 1 de ki yatırımından fazla olması yüzünden olabilir. ama kesinlikle acziyetinden değildir.
hesabın var mı? giriş yap