• tahliye görüşmelerinin sonuçlanamaması üzerine esed rejimi şam'ın duma ilçesine kimyasal silahlarla saldırdı. şu an 75+kişinin öldüğü 1000'den fazla kişinin de etkilendiği belirtiliyor. korkunç görüntüler henüz nete düşmeye başladı.

    ---+18----
    https://mobile.twitter.com/…atus/982714390108569603
    https://mobile.twitter.com/…atus/982718253792485376
    https://mobile.twitter.com/…atus/982716307853467648
    https://mobile.twitter.com/…atus/982728968062361601
    https://mobile.twitter.com/…atus/982739456578019328
    ---+18----

    görüntüleri açmak istemeyen olursa anlatayım. ağzından, burnundan beyaz köpükler çıkarak can vermiş çocuklar, kadınlar ve erkekler var. bir çoğu aynı ailedenmiş.

    filistin'deki zulme ses çıkarıp da suriye'ye susanlar sizlere de yazıklar olsun. yıllardır zalimliğini dilimizden düşürmediğimiz israil bile bu kadar zulmetmedi. vallahi sorulacak, kimyasal gazlarla çocuklar can çekişe çekişe ölürken ne yaptınız diye.

    ekleme: 8 yıldır kuşatma altındaki bir bölgeden kaynak olarak bbc görüntüleri mi bekliyorsunuz ne istiyorsunuz bilmiyorum, suriye içindeki aktivistler sizin gözünüzde büyüttüğünüz anlı şanlı medya kuruluşlarından çok daha güvenilir haber kaynaklarıdır. kaldı ki görüntüleri paylaşılmış hala konuşuyorsunuz. bir yandan bazıları görüntülerden oldukça memnun ki "siz de kuduz köpekler gibi kudura kudura gebereceksiniz." yazmış hiç utanmadan sıkılmadan.

    https://mobile.twitter.com/syriahr

    ekleme2: her kimyasal saldırı sonrası yerli şebbihaların bahanesi aynı: amariga yaptı suçu bize atıp saldıracak. önceki saldırıların başlıklarını da açın bakın hepsine aynı şeyi yazmışlar.
  • kaynağı belirsiz haber hesaplarının paylaştığı saldırı. suriye'ye, istediğiniz o şer'i düzeni grtiremeyeceksiniz. esad ananızı sikecek. suriye, eski günlerine dönecek, siz de kuduz köpekler gibi kudura kudura gebereceksiniz.
  • abd’nin esad’a girmek için aradığı bahane gibi duran saldırıdır. muhtemelen yalandır ama abd bu yalan üzerine esad’a operasyon gerçekleştirecektir.
  • rusya dışişleri haftalardır suriye'de kimyasal silah provokasyonu olacağını söylüyordu zaten.

    yıllardır suriye'de denemedikleri yol kalmadı, suriye yenilmiyor. muhtemelen bu oyun da tutmayacak..

    geçiniz.
  • rusya ve esad defalarca böyle bir provokasyon beklediklerini belirtmelerine rağmen, hemen çok yetersiz veriler üzerinden "esad kimyasal saldırı yaptı" demek, abd ve batı yamyamlarının ekmeğine yağ sürer.

    nasıl bir kimyasalsa, saldırı yapılan çocuklara çıplak elle dokunan büyüklere hiçbir şey olmuyor???

    suriye gibi, kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan bir ortamda (72 devlet, 72 grup var orada) hemen sonuca varmamak, temkinli olmak lazım.
  • 7 nisan 2017 tarihinde 2 amerikan destroyeri şayrat hava üssünü vurmuştu. 1 sene sonra başka bir kimyasal silah provakasyonu.
    tesadüf mü bilerek mi?
  • çok büyük olaylara neden olabilecek katil bir diktatörün yaptığı katliam. halepçe’nin fotoğraflarına bakarken ırak’ın 90’lardan sonra neler geçirdiği aklımıza geliyorsa, ileriki bir dönemde bu düşünceler şu fotoğraflara bakarken aklımıza gelebilir.
  • ölen yine masumlar yine masumlar..
  • af edersiniz de kimyasal olmuş olmamış ne önemi var. sonuçta bir savaş var ha havan topu ile ölmüşsün ha kimyasal ile. sana o bölgeden çıkman için şans tanınmış kabul etmeyip cihat yapmayı seçtiyse neyle öldüğünün bir önemi var mı ?
    orta doğuda savaş başlatmak için kullanılan bahaneler güldürücü. daha gecen hafta abd 100 civarında çocuk öldürdü. kimyasal olmadığı için sorun yok mu şimdi ?
hesabın var mı? giriş yap