*

  • 71. venedik film festivali’nde kaan müjdeci'nin sivas isimli filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan çocuk yıldız.
  • marcello mastroianni'nin 1989'da che ora e adlı filmdeki rol arkadaşı massimo troisi ile paylaştığı 'en iyi erkek oyuncu' ödülünü, 2014'ün venedik film festivali’nde tek başına kazanan yıldızdır.
  • vedenik film festivali'nde en iyi erkek oyuncu odulunu aldi fakat basinda yeteri kadar yer bulamadi. 11 yasinda bu odulu almasi zaten ayri hikaye de, 3 gunluk vizesi oldugu icin odulunu alamadan donmesi ayri bir huzun konusudur.

    bu odulu aldigi andan itibaren boy boy resimleri, carsaf carsaf roportajlari olmasi gerekirken ancak kiyida kosede kalmis haber kirintilaindan haberimiz olabiliyor.

    tabi lan volkan-melo, chp kurultayi, akp toplantilari kutlamalari varken kim ne yapsin yozgatli dogan'i?
  • sadece fragmanı izlediğim halde bu kadar beğenmem normal mi bilmiyorum ama doğal oyunculuğuyla dikkat çekiyor kendisi. üstelik bu deneyimsizlikten değil de yetenekten gelen bir doğallık gibi duruyor. o bakışları, bağırışları hiç amatörmüş gibi gelmiyor insana.
  • adını daha çok duymayı umduğumuz çocuk.
  • anadolu cocuklarinin firsat verilirse ne kadar yetenekli olduklarini göstermiştir. opera soyleyen mutevazi hasan gibi. ne cevherlerimiz vardi belki de keşfedilmeden göçüp gittiler. tebrik ediyorum basarisindan dolayı ve değeri bilinsin unutulup kaderine terk edilenlerden olmasin dilerim büyüklerimden.
  • bakışlarıyla, küçücük bir fragmandan size verdiği hislerle neden böylesine bir ödülü aldığı kolayca anlaşılacak büyük oyuncu olan küçüğümüz. oyuncu adayı demiyorum fakat ilk aklıma gelen acaba bu işte kalıcı olur mu oldu .

    umarım yıllar içinde buraları okuyup bakayım bana o zamanlar ne demişler diye değerlendiren iyi bir aktör olursun .

    eğer öyleyse selam sana!
  • vize problemi yüzünden ödülünü şahsen alamayan çocuktur. ne garip.
  • ünlülerin memeleri, vajinaları kadar dikkat çekmemesine üzüldüğüm çocuk. yozgat'ın yerköy'ünden çık da venedik'de ödül al! üstelik bu yaşta. tebrik ediyorum kendisini ve gururur duyuyorum. umarım beyni boşaltılmış bilgisayar oyunu, futbol ve sex manyağı haline gelmiş gençliğe inat başarılı ve kaliteli işler çıkarır ve yolu açık olur.
hesabın var mı? giriş yap