• digiturk reklamlarını para verip dinlemeniz için oluşturulmuş bir servis. bakıyorsunuz "iki sesli mesajınız var, 50 kuruş ücretlendirilecektir vs". önemlidir belki deyip arıyorsunuz "heey digitürk'te sizlere ç*3* mesajınız silindi... sonraki mesaj... heey digitü*3* mesajınız silindi". bir daha ararım bu numarayı merak etmeyin. bu şekilde bana mesaj bırakmak isteyen de hiç zahmet etmesin.
  • turkcellin yeni kazıklama sistemi. önce bir tane mesaj gönderiyorlar "sesli mesajınız var 7565 i arayarak öğrenebilirsiniz. bu servisin ücreti arama başına 50 kuruştur" diyerek. sonra arıyorsunuz ama sesli mesajınız yok. hayat paylaşınca güzel lala la la la lala, paylaşıp sikildikçe güzel lala la la la lala.
  • tam bir dolandırıcılık servisi.

    telefonum açık olduğu halde hergün bu servisten "bir adet sesli mesajınız var" diye sms alıyorum. beraberinde de ikinci bir sms ile "kim aramış" bilgisi veriliyor. aramış gözüken numara bir süredir hep 08503331363 mesela. bu numaranın kime ait olduğu belli değil. ayrıca telefonum açıkken ve iletişimi kesilmemişken bu numara nasıl olup da bana ulaşamamış görünüp sesli mesaj bırakmış gösteriliyor. sesli mesaja kanıp bu servisi aradığınızda da yukarda başkalarının da bildirdiği gibi telefon çat diye kapanıyor, ne sesli mesaj var ne birşey. tabi 50 kuruş hüpletilmiş oluyor, o başka.
  • sesli mesajınız var diye mesaj atıp aradığınızda da "hiç sesli mesajınız" yok diyip 50 kuruşunuzu çalan hırsızlık uygulaması. bir önceki entrylerde de benzer şeyi yaşayanlar yazmış zaten. adamlar dümeni kurmuş mesaj olmasa bile mesajınız var diyip insanları merak içine sokup sonra da aramalarını sağlayıp düdüklüyorlar. ne güzel memleket anasını satim.
  • turkcell'in fevkalade kazığı. telefonumu dün finansbank tacizi yüzünden bütün gün kapalı tutmuştum, bu sabah açtım ki bir adet sesli mesajım varmış. kesin finansbank'tır diye düşündüm ama bu telefonu da sadece aileden birileri arar belki önemli bir şey vardır diye gene de bir dinleyeyim dedim. numarayı çevirdiğimde bant kaydı "bu servisimiz arama başına 50 kuruştur, ücretlendirme sinyal sesinden sonra başlayacaktır" dedi. biiiip sesini duydum ve hemen ardından telefon meşgul tonu verip kapandı. elimde telefon öyle kaldım. düşün bak adamlar bunu günde 1000 kişiye yapsa 500 tl, olmayan mesajdan gelen kazanca bak. valla ne diyeyim bilmiyorum, küfür bile edesim yok.
  • artık taciz seviyesine gelmiş turkcell dolandırıcılığı.

    hangi operatör kendi reklamlarını ücretli dinletmek için bilinmeyen bir numaranın sizi arayıp ulaşamadığı yalanına başvurur ki? bu kadar mı acizsiniz? utanmadan haftada bir gönderiyorlar bir de bu mesajı.
  • yurt dışında iken size gelen sesli mesajları +905327565111 numaralı telefon ile dinleyebileceğimiz turkcell uygulaması.
hesabın var mı? giriş yap