• tolerans yoksunu yobaz dindaşlarının çatır çatır katliam yapmasının eleştirilmesinden bile mağduriyet üreten hoşgörü dini mensuplarının zoruna gitmiş durum.

    sike sike öğreneceksiniz eleştiriye tahammül etmeyi. üstelik bu "sike sike" kısmının mecazi olup olmayacağı da size bağlı.

    fazla gaza gelmeden mütevellit terbiyesizleşme editi: gereksiz küfür kaldırıldı.
  • oko gondor forkottoğom dorom. odomlor rosmon, orospo çocoğo toror orgotondon borkoço bor oslor çovorso do boz do oslomoyoto vo moslomonloro sovsok doyo bokloyorlormos.

    not: no okp'loyom no bolmom no comootondonom no sorootçoyom kondo holondo bor moslomonom.

    odot: hor ontrsondo sonor krozo gocoron kofoboz toploro koolo bolo olmoyorom. onon dosondo nodonsoz yoro odon odomlor kondo komloklorono dosoro yonsotmokton bosko bor soy yopmoyorlor bor do dogor sozom ''gorcok oslom bo'' doyon odomloro, olon okmok oldogon bokkol, korso komson, bolko onnon voyo bobon, okroboloron, orkodosloron, covrondo molyonlorco moslomon vor, otonmoyor moson borodo hokorot odop, kofor ottogon, tororost yoftosono yopostordogon bo onsonloro gorcok hoyotto goronco yozono golmoyo? oko yozlo moson? 1,5 molyor moslomon vor donyodo hopomoz mo tororostos lon? bok otoyorom 1 molyon oyoso olson ko bonlor otopok rokomlor, son bo odomloron 1,5 molyor kosoyo tomsol ottogono hongo montoklo koror voroyorson?

    odot 2: #48268489 so ontry sohobono korokotorostloron sovonolmosono otoostlok olorok gordogomo norodon cokordogono sormok ostoyorom. ontry’omdo boylo bor soy omo bolo otmodom. o 12 kosonon oldorolmoso tomomon conolok vo vocdonsozlok, o korokotorostloro otoostloktor doyo bor soy sovonon yok ortodo, bon do sovonoyorom. omo bo oloyon moydono golmosondon otoboron sol fromodo yozlorco oslomoyot korsoto, gonoldo hokorot ocoron, osogoloyoco soylor poylosolmoyo boslondo. sozlogo goromoyorom lon vor mo otoso. vorso yokso oslom kotodor, oslom torordor tomolo bosloklor.

    sozo sono soyloyoyom bo sozlokto horkos tokor tokor lonc odoldo vo sondoroldo. yono bo sozlokto on cok lonc odolon soy oslomoyot oldogo holdo bor zoror gormodo. borodo hokorotlor socolorok yok odolobolocok bor soy dogol bo. sondoromozsonoz.

    odot 3: dobo’yo gormok ocon tok tok onlo horfloro o’yo covorocok kodor olgolonmon gororomo oksodo ocokcoso. bon bolo yozorkon bo kodor zomon horcomomostom.
  • islam ile ilgili karikatür(ler) yüzünden insan öldürülmesini haksız görmeyi ateistlik sanan kıt kafalı örümcek önermesi. otur çöz şimdi bunu.
  • günümüz islamiyet anlayışındaki sorunları görüp bunları dile getirmek için ateist olmaya gerek yok, rasyonel olmak yeterli. kafasını kullanan ve rasyonel düşünen herkesin ateist olduğuna inanarak zaten en başta sorunun bir parçası olduğunuzu kabul ediyorsunuz demektir. her müslüman gayrimüslim düşmanı olmadığı gibi, her gayrimüslim de islam düşmanı değil.
  • hadi bu terör eylemi, müslümanlar tamamen masum peki bu ne?

    (bkz: sivas katliamı)

    fanatizmin her türlüsü kötüdür. 600 yıl önce indirilmiş/yazılmış bir kitap ile davranışlarınızı yönlendirir, bunu fanatizm sosuna bular, üzerine ifade özgürlüğü denen şeyi patlıcan yemeği sanarsanız bir katliamı eleştirmek yerine eleştirenleri eleştirmek zavallığına düşersiniz.
  • "hayatları risk altındaymış gibi şeyler yazıyorlar."

    bir insanın mevzubahis yazarlara bunu yazabilmesi için ya türkiye gibi fanatik sünni cenneti ülkelerde yaşamıyor olması ya da korkunç derecede taraflı olması lazım. yok eğer konumuz fanatiklerin vahşeti değilse, yurtdışında sırf nüfus cüzdanınızdaki milliyet ve din haneleri yüzünden ikinci sınıf insan muamelesi görseniz bile döverek öldürmeye çalışan olmuyor. en en fanatikleri parti kurup daha az göçmen alalım falan diyor.

    bu gaza gelen ateist yazarlardan olmasam da (önce bir durup soluklanalım sakinleşsin ortalık kafasındaydım) yüzsüzlüğün bu kadarı inanılmaz.
  • ateistlerin bu gaza gelisi, bu yeniden dogusumuz, ne yazik ki chainardin madimak olayinin failini bulmasiyla golgede kalmistir.

    evet, fail aziz nesin

    "korkup otelden cikamadigi icin, otel komple atese verildi. aziz nesin otelden çıksa idi, aziz nesin ölecekti, otel ateşe verilmeyecekti".

    yillarca hakaret ettigi muslumanlarin ne mal oldugunu bilmiyormus gibi, otele siginmasi tam bir sorumsuzluk ornegi. hangi delikanli linc kalabaligindan kacar?

    oteli atese verenlerin kendisine manevi tazminat davasi acmalari lazim. elleri mahkum yakacaklar oteli, agir tahrik var sonucta -hadi gelin durust olalim, hangimiz inancimiza hakaret sonucu agustos ayinda tatilci dolu otelleri, hic olmadi mesai sonu mecidiyekoy metrobuslerini atese vermedik ki?- ve onca masum insanin canli canli yanarken attigi cigliklar psikolojilerini etkiledi. hem katil, hem sadist aziz nesin! seni oldurmek icin illa bu kadar zahmete mi girmek lazim?

    bence chainard, benjamin netanyahunun hesabi. buraya yazmadigi zamanlar, "tek hedef bize fuze atan teroristler" diye gazzeyi dumduz ediyor kendisi. ah nerde eskinin binalara saklanmayan teroristleri, hic okul bombalamadigimiz zamanlar olmustu.
hesabın var mı? giriş yap