• kaynak

    sabah sabah güne acı ile başlamamıza neden olan vahim haber. 14 kişi ölmüş, otobüs takla atmış, bi o kadar da yaralı. anlamadığım şey yolcu otobüsü nasıl takla atıyor arkadaş? saate kaç km hızla gidiyorsunuz da böyle olaylar yaşanıyor?

    ölenlerin ailelerine sabır dilemekten başka birşey gelmiyor insanın elinden. allah rahmet eylesin.

    edit: kaza yapan araç; görsel 1 görsel 2 görsel 3

    edit 2 : 4. görsel @eksilemon'un uyarısı üzerine, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın fotoğraflarını içerdiği için kaldırıldı. diklatsizliğim için özür diliyorum.

    edit 3: ne çok merak eden varmış ölmüş insan görmeyi. twitter'a 'balıkesir' yazın, aratın, herkes twet atmış zaten.

    edit 4: @kaderdegulecekmis' in kaynak göstererek verdiği bilgilere göre " kaza yerinde yapılan ilk incelemede yolcu otobüsünün 95 kilometre hızla viraja girdiği, yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu tespit edildi." kaynak
    edit 5: maalesef ölü sayısı 15'e yükselmiş.
  • az once radyoda duyunca kahroldum. 14 ölü varmış.

    ne bahtsız bir dönemdeyiz
  • bir sabah da kalktığımızda bir facia haberi almayalım arkadaş bu nedir ya. hayattan soğudum şu ülkede yeminle.

    katliam gibi kaza maalesef…
  • yoldan çıkıp takla attı diyor muhtemelen şarampole devrilmiş. bu tür kazalar karayolu trafiğine fazla bel bağlayan ülkelerde maalesef azalamaz arkadaşlar çünkü ihtimaller her zaman yüksek seviyede. trafik kazalarından can kaybının azaltılmasının yolu alternatif ulaşım yollarının geliştirilmesi ve bizim ülkemizde coğrafi koşullar başta olmak üzere bunu engelleyen bir çok neden var.
  • balikesir edremit yolunu iyi bilirim. ivrindi havran tarafi, ozellikle gokceyazi'dan sonra 40 ile bile zor donulen keskin virajlari vardir bir kisimda. kaza muhtemelen orda olmustur.

    gercekten katliam gibi kaza. allah yakinlarina sabir versin.

    edit: bahsettigim virajlara yakin biyerde virajda olmus cidden. vali viraji alamamis olabilir hede hodo demis. 40 metre fren izi varmis yerde, lavuk kimbilir kacla gidiyordu o yolda da 40 metre fren yapti.
  • allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
  • çok üzücü bir haber. allah rahmet eylesin.
  • 14 ölü. söylemesi ne kadar kolay.
  • şöförler ya uyuyakalıyor, ya dikkatsiz sürüyor ve hız yapıyor. ülkenin temel sorunu insan yetiştirme. yetiştiremiyoruz, eğitilemiyoruz. önünü arkasını düşünmeden hareket eden insanlara canımızı emanet ediyoruz sonra.
  • efe turizm'e ait otobüs sanırım. çok yüksek ihtimalle şoförün uyuması sonucu gerçekleştiğini düşünüyorum.

    kazanın gerçekleştiği yerin videosunda tam virajı alırken bariyerleri parçalayıp yol dışına çıktığı görülüyor.
    https://www.instagram.com/…38/?utm_medium=copy_link

    https://twitter.com/…tatus/1424245397552353287?s=19

    yanlamasına birkaç takla atmış gibi görünüyor. emniyet kemeri dahi böyle bir kazada ölümü engellemez gibi. ne yazık ki ölü sayısı şu görüntüye bakınca daha da artar gibi. allah rahmet eylesin.
    görsel
hesabın var mı? giriş yap