• polis heykelin oradaki metro girişlerini tutuyor arkadaşlar, champs elysees'ye kabataş tarafından yürüyerek çıkın :(

    #direnparis #heryerchampselyseesheryerdireniş
  • "avrupa birliği demokrasidir" diye bik bik öten emperyalizmin ayak yalayıcılarının suskunlukla karşıladığı olaydır. demokrasi halkın iktidarıdır ve avrupa birliği halkların düşmanıdır. bunu sırtını avrupa birliği emperyalizmine yaslamış sözde demokrat özde batı uşağı olanlara hatırlatmak gerek. unutulmasın ki ülkemizde kurulmuş olan neo-liberal ve neo-muhafazakar politik iktidarın öncülerinin arkasında da ilk başından beri işte bu avrupa birliği vardı.

    sarı yelekliler barışçıl gösteri hakkını kullanan işçi emekçi kesiminden insanlardır ve polis şiddetine, devlet terörüne karşı meşru müdafaa haklarını kullanmaktadırlar. bunun aksini iddia edenler avrupa birliği'nin ve emperyalizmin yerli işbirlikçileridir.

    (bkz: avrupa'da sarı ceketli bir hayalet dolaşıyor)
  • istanbul'da ve bilimum şehirlerimizde metro çalışıyor. demek ki buralara terörist taşımacılığı yapıyorlar. derhal bu metrolara binenleri sorgulamak lazım.

    (alternatif takvim haberi)
  • son derece normaldir. gösteri ayağına ortalığı yakıp yıkan, metroya girip insanların güvenliğini tehlikeye atan, metroyu yakmaya çalışan manyaklara, vergi ödemeden sosyal devletin tüm hizmetlerinden yararlanmak isteyenlere karşı hükümetin değil ratp'nin aldığı önlem.

    ayrıca bak canım ulusalcı çomar, sen ne kadar kudursan da batı avrupa ülkeleri senin ucuz popülist sloganlarla yıkanmış beyninin kavrayamayacağı kadar demokratik ülkeler. herifler paris'i yakmışlar, arc de triomphe'a dalıp heykelleri kırmışlar, musée du jeu de paume'un camlarını indirmişler, olaylarla alakasız esnafın dükkanlarını ve butikleri yağmalamışlar, ne polis tarafından öldürülen, ne de gözü çıkarılan biri var. yaralanan göstericilerin iyileşmeleri temennileri içişleri bakanından geliyor, başbakan deli saçması talepleri olan bu güruhla görüşüyor.

    edit: akp gibi nepotizmin kasıp kavurduğu, ahbap çavuş kapitalizmini hakim kılmış islamofaşist bir partiye de neoliberal diyerek seviyesini belli ettiği için de bu perinçekgile teşekkür edelim. avrupa demokrasi değil de rusya demokrasi abidesi herhalde. kafaya bak. demokrasi üstünüze otursa tanıyamazsınız.
hesabın var mı? giriş yap