• süper olay. anlayan biri türkçeye tercüme ederse sevinirim.

    edit: ömer faruk bey resmen bu günü bekliyormuş. "güzel rezalet başlığı çıkar bundan" demesinden anladım. üzgün olduğunu sanmıyorum. böyle bir olay olsa da rezalet başlığı açsam demiş. 0/10.
  • trendyoldaki urunlerin gercekten ucuzladigini sanan yazar beyani.
    en azindan yazdigin seye bir goz atsaydin okusaydin.
  • 9/10'luk rezalet.

    rezaletin içeriğine 1 puan, başlıkta kullanılan ''aşırı büyük'' ibaresine 8 puan verdim.
  • aslında trendyol değil trendyolexpres rezaleti sayılır. bir benzerini de ben yaşadım bugün. ama trendyol hemen müdahale edip sorunu çözdü baştan söyleyeyim. şöyle ki:

    milla ürünlerinden siparişim vardı. cumartesi günü kargoya verdik diye sms geldi. tahmini teslim tarihi 10 aralık görünüyordu.

    dün sabah yine sms geldi kargonuz bugün teslim etcez diye. ben de dün evde olmayacaktım. hemen aradım ki bugün boşuna gelmeyin diyeceğim. trendyolexpres santrelinde 'siparişinizin 7 aralıkta teslim edilmesini istemiyorsanız xi tuşlayın' diyordu ben de onu tuşladım. iyi dedim dedikleri gibi 10 aralıkta teslim ederler herhalde.

    sonra bugün içime kurt düştü sabahtan trendyolexpresi aradım ben evdeyim gelin ne zaman isterseniz dedim. abla da siz iptal etmişsiniz ürün depoya dönüyor dedi. ne alaka dedim ben iptal etmedim bana gönderin siparişimi. sistemde öyle birşey yokmuş mecbur iade olacakmış başka birşey yapamazlarmış. ya arkadaş ver bana siparişimi para iadesi istemiyorum diyorum hayır ille de paranızı geri vericez diyo. mail adresi ver diyorum web sayfasından iletişim bölümünden yaz diyo.

    iyi dedim kapattım telefonu trendyola derdimi anlatayım dedim. ama orda da hiç müşteri hizmetleri yetkilisine ulaşamıyorum. asistandan yazayım dedim orası da otomatik yanıt. artık en son burası aklıma geldi trendyol kullanıcısına mesaj attım. anında geri aradılar ve sorunu çözdüler. siparişim kargo ile birkaç gün içinde bana gelecekmiş.

    ne olursa olsun büyük yerlerden alışveriş yapmak lazım. bazı sorunlar yaşansa da bir şekilde hallediyorlar bence. trendyol hepsiburada en sevdiğim abilerim ablalarım bu konuda.

    edit: siparişlerin başka kargo ile geldi. ama sanırım milla marka olduğu için geri alabilmişim.
  • ömer faruk dur allahını seversen zaten ortalık karışık.
  • bomboş rezalet. ömer beyciğim malzeme olsa da bi başlık sallasam diye beklemiş. kargo gelmemiş, para geç iade edilecekmiş. sıradan olay, 1/10
  • büyük ihtimalle evde değildir telefonuna da bakmamıştır sonra utanmadan ben evdeydim der. 10\0 rezalet aslında
  • vah kardeş vahhh ne dertler var böyle. 2. gün para iade olur kafana takma. operatör gayet nazik, kibar bir şekilde anlatmış. 0.005/10 rezalet hadi kıyamadım.
  • alooo, adamlar kargoyu başka şehire yollamış. millet 2-10 gün olayına takılmış.

    not: askerde ömer faruk diye bir devrem vardı. sen nasıl bitirdin üniversiteyi a.q diyerek bitti askerlik.
    sen misin ömer faruk. unutma sağ sarımsak sol soğan ;)
hesabın var mı? giriş yap