• alman neofolk devinin istanbul’da vereceği konserlerin ikincisi.

    kaçıranlar,belki de bu son fırsat.

    gelişmelerden haberdar olmak için;

    facebook empyrium

    empyrium official fan page

    empyrium türkiye
  • biletimizi aldık bekliyoruz.

    geçen geldiğinde de izleme şansı bulan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hangi tarz müzik dinleyicisi olursanız olun bunu sakın ama sakın kaçırmayın. inanılmaz bir müzik ziyafeti çekeceğinize ben kefilim.
  • ortaokul yıllarıma dönmek için iple çektiğim, elimde 2 tam 1 öğrenci 3 kişilik biletin bulunduğu konser.

    maalesef cuma yerine cumartesi gününe aldığım için elden çıkarmak istiyorum, ilgilenenler ya da cuma gününe biletle değiştirmek isteyenler yeşillendirsin de sevindirsin şu garibi.
  • biletleri sold out olmak üzere olan konser.

    gitmek isteyen yazarların elini çabuk tutmasını tavsiye ederim.
  • grubun şarkıları öylesine derinden sızlatıyor ki yürekleri, parça bitimlerinde insanda alkışlayacak takat kalmıyor.

    tanım: tarihe geçmiş konserdir. emeği geçen herkese teşekkürler.
  • topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki diyen ulu bilge serdar ortaça inat, muhteşem ezgiler ve melodiler eşliğinde müzie doyduğumuz konser. öncesinde imza etkinliğinde grubun herşeyleri ulf theodor schwadorf ve thomas helm ile almanca konuşup, fotoğraf çektirmek konserin bendeki anlamını daha da yukarılara çıkarttı. mekan konser için idealdi. ufak olmasına rağmen dolmaması üzücüydü. konserin kendisi ise tek kelimeyle enfesti. müziğe, melodiye, melankoliye doyduk. gelmeyenler çok şey kaçırdı.
  • unutulmazdı, doyamadık, büyülendik, koltuğa yapıştık kaldık.
    kaliteli müziğe aç kulaklarımıza o kadar iyi geldi ki.
  • kesinlikle izmir'den kalkıp gelmiş olmama değen konser. özellikle üniversite yıllarında bütün o yalnız geçen gecelerin demini bulduğu, zaman zaman gözlerimi yumup başımı arkaya yaslayarak kendimi dingin huzura bıraktığım anlarla doluydum. tabi ara ara minik de olsa oturduğum yerden kafa sallayışları unutmamak gerekir. * gerçekten de bir üst entryde dendiği gibi istanbul'dan bir empyrium geçti, rüya gibiydi, umarım tekrar gelirler...
  • 2021'de yayınlanan yeni albümlerini dinlerken bu konser geldi aklıma. albüm fena değil. "yeni empyrium" için gayet ortalama bir iş. keşke gelseler bu sonbahar tekrar, hem pandemi yüzünden gidemediğimiz konserlerin acısını çıkartmak, hem de varlığımızın onulmaz yaralarını anmak için.
hesabın var mı? giriş yap