• hala dorock xl adlı mekana giden bir süzmenin başından geçen hikaye. o kadar kadına şiddet olayının yaşandığını bildiğin halde gittiysen bu mekana, gelip burada ağlamayacaksın.

    edit: ''destek beklediğimi söyleyen bir yazar olmuş. ekşide rezalet başlığı açınca ne oluyor? pınarı boykot ettiniz noldu battı mı? metro turizm battı mı?'' demiş bir de utanmadan. senin gibi düşük ıq'lü boş insanlar giderse tabii ki batmaz. batmıyor diye de bize kızıyor hahaa

    öyle ''dalyarak'' falan diyerek kendini savunmana da tebessüm ediyorum. dikkat et sonra yine titreterek özür diletmesinler sana.
  • rezalet başlıklarına yazmam ancak kendimi tutamadım. rezalet puanım 1.

    dorock xl tekel bir mekan değil. tercih etmeme seçeneğin mevcut. buna rağmen bunca olaydan sonra hala buraya gidiyorsan sen başına gelecekleri kabullenmişsin demektir. bu mekanın belki 15. rezalet başlığı.

    herkes hak ettiği gibi muamele görüyor.
  • kadıköy'de gidilecek son mekan dorock hatta kapısının önünden bile geçilmeyecek bir yer artık. ne olacağını bile bile gidip şikayetçi olmak çok gereksiz işler
  • hem adı bu tarz olaylarla ünlü olmuş bir mekana gidiyorsun hemde haklı olduğun halde gidip korkudan özür diliyorsun
    rezalet puanım 0/10 bundan sonra çocuk parkına gitmeni öneririm de sen bu saflıkla orda da dayak yersin
  • en son gittiğimde sarhoşun biri bana çarpıp hayırdır lan diye üzerime yürümüştü. olaydan 2 saat sonra yanımıza gelip bizle dans etmeye çalışmıştı. bütün magandalar burada, bulaşmayın, he diyip geçin. güvenliklerin kendine hayrı yok
  • sözlükte iki grup var. metro turizm rezaletçileri ve dorock kadıköy rezaletçileri. başlık açmak için birbirleriyle yarışmak adına saglıklarından ve hatta canlarından vazgeçebiliyor bu insanlar.

    olm manyak mısın? bok mu var dorock'da? ne diye hala gidiyorsun bu mekana?

    rezalet puanım 10/10, ama dorock'a değil! sana! müstehak!
  • 7 eylül akşamı iki arkadaşımla beraber dorock xl kadıköye geldimden sonrasını okumadım.
  • kadına karşı şiddetle adı anılmasına rağmen hala bu mekana giden insanlar var. neden gitmemeliyiz cevabının iyi bir örneği bu. bu tip yerlere gidip para kazandırdığınız sürece daha çok insan mafya bozuntularıyla karşılaşacak. ya bu yüzden gitmemeliyiz işte. bu mekandan ne beklersin ki?
  • rezalet diye beklenmediğin bir yerde karşına çıkan şeye denir. yıllardır bu mekan hakkında ki yazılanları sikinize takmadan bu mekana gitmekte inat ederseniz karşılacağınız şey rezalet değildir. hizmettir. bu herifler zaten rezaleti hizmet diye sunuyorlar sende gidiyorsun.
  • rezalet puanın 0.25/10

    (bkz: bile bile lades)
hesabın var mı? giriş yap