• türkiye de güvenilecek kargo firması kaldı mı sorusunu akla getiren, güvenip malımızı emanet edeceğimize gider kendimiz alır geliriz dedirten rezalet.

    29 mayıs 2018 tarihinde istanbul bakırköy incirli şubesinden gönderilen kargo tarafıma teslim edilmediği halde, sürat kargonun web sitesindeki kargo takipten baktığımda 4 haziran'da teslim edildi olarak görünüyordu. varan 1 kargo kimlik gösterilerek teslim edilmiyor mu, kime nasıl teslim ettiniz?

    bunun üzerine kargonun son ulaştığı şube olan bodrum turgutreis şubesine telefonla ulaşmaya çalıştım ama telefon uzun uzun çalıyor lakin açan yok günlerdir. varan 2 bir şube nasıl telefonlarına bakmaz, o zaman o telefon neden var?

    çağrı merkezini defalarca aramama karşın, sorunla ilgili yaptıkları tek şey; sisteme sorunun girildiği ama cevap gelmediğini söylemeleri. "ben arıyorum ama şube telefonlarını açmıyor" dediğimde, telefonla aramayı akıl ettiler ve şaka gibi merkezden de şubeye ulaşılamıyor. varan 3 merkezden şubeye ulaşılamaması ne demek ya, insan söylerken utanır! koca şube sanki yer yarıldı da içine girdi!

    gün içinde beni arayıp mutlaka bilgilendirme yapacaklarını söylediler ama ne arayan var ne soran.. hayatımda karşılaştığım en kötü çağrı merkezi net! sen dakikalarca telefonda beklet, her seferinde sisteme bilgi girildiğini söyle (ha canım bilgi girince çözüldü çünkü), yetkili kişilere sen kendi merkezinden bile ulaşama üstüne müşteriye bilgilendirme bile yapma.

    sonuç olarak kargom kayıp, kimbilir nerede ama hiçbir şey yapılmıyor.

    sürat kargo uyuma, kargolara sahip çık!
  • kaybettikleri kargom için hala hiç oralı olmayan lanet kargo firmasının rezalet gibi rezaletidir.

    sürat kargo uyuma, kargolara sahip çık!
  • tam 3 haftadır kargomu bulamayıp, telefonlara bile çıkmayan sözde kargocu.

    basbayağı bana gönderilen kargoyu kaybettiler ve telefonlarına hiçbir zaman bakmayan şubelerine gittiğimde adeta bi bakkal dükkanıyla karşılaştım ki bakkallar bile daha düzenli kalır yanlarında. heryer karman çorman üstüste paketler ve kayıp kargoyu aramak için hepsini tekrar karıştırdılar. ne kayıt var ortada ne düzenleme. pazar yeri bile daha düzenli yanlarında..

    "kargom teslim edildi görünüyor ama bana ulaşmadı, nasıl oluyor?" diyorum. arkadaşlar bazen cihazda yanlışlıkla başka tuşa basıyor, oluyor öyle, bazen de zamanı geçince sistemden teslim edildi diye geçiyor sistem yanlış dedi.

    çağrı merkezi defalarca konuşmamıza rağmen hiçbir çözüm üretmedi. kendileri bile şubeye ulaşamadılar bunun üzerinde evime uzak olan şubeye gitmek durumunda kaldım. şubeye gittiğimde tek kişi vardı. neden telefonları açmıyorsunuz deyince "abla burada tek kişiyim, iki kız vardı kaçtılar, ben de yoğunluktan açmıyorum telefonları" dedi..

    sonuç olarak kargomu hiç ettiler. nerede kimse bilmiyor, çözüm bulamıyor.

    kaybedecek kargonuz yoksa bulaşmayın. lanet olsun kargosuna da süratine de..

    (bkz: 8 haziran 2018 sürat kargo rezaleti)
hesabın var mı? giriş yap