• son edit: sorun kesin olarak çözüldü.
  • 10/10'luk rezalet. birkaç kez, birkaç yıl aralıkla ve farklı şehirlerde mng kullandım ve hiçbirinde evi bulamadılar şubeden almak zorunda kaldım. ama bu kadar yüzsüzleşen elemanları olduğunu görmemiştim.

    özet: kargo elemanının adresi bulamayıp bahane uydurması, üste çıkmaya çalışması, kargo sahibi haklı olarak karşı çıkınca da hakaret etmesi, küfür etmesi, fiziksel bir özellikle alay etmesi.
  • bu kargo şirketlerinde paranla rezil olmak artık normal hâle geldi ama bu artık hizmetle alakalı değil insanlığa sığmayan terbiyesizce davranışlar. insanlar ne ara bu kadar alçaldı hiç anlamadım
  • rezalet gibi rezalettir. 10/10.
  • insanlar böyle böyle katil oluyor işte. işin üzücü yanı ise bu tipi tiplerin hiçbir yaptırıma uğramayacağını bilmek.

    hepsinin allah belasını versin.
  • ilk tartıştığı kişi neysede ikincisi direk fiziksel taciz polisi arasaydınız o anda keşke de en azından korksalardı biraz.
  • okurken benim sinirlendiğim durum. kalitesizlik paçadan akıyor resmen. herhangi bir olay olduğunda, karşısındakinin görünüşü, kilosu, boyu, saçı, başı, ırkı, konuşması, dini... kısacası herhangi bir özelliğini hakaret gibi kullanan insanlar gerçekten kalitesizin dibidir. küfür ayrı kalitesizlik zaten ama: "kafasında saç kalmamış" nedir ya?

    mng kargo ile bir kez benzer sorun yaşadım. apaçık belli olan ve her detayına kadar yazan adresi bulamadılar. tarif ettim yine bulamadılar. en sonunda oldukları yere ben gittim, bir de orda laf yedim. eve geldim, şikayet ettim edebileceğim yerlere ve haftalar sonra bir telefon geldi, özür dilemek için bir kargo göndereceklermiş, onu söylüyorlar. kabul etmemiştim. yine aynı kuryeye verirler falan sonra adresi bulamaz, aman diyim. hediye nedir ya? senden hediye isteyen mi oldu? işini düzgün yap, yapamıyorsan da insanları azarlama.

    edit: entry sahibi, lütfen bırakma bu işi. nereye kadar gidebiliyorsan git, şikayet edebiliyorsan et. gerçekten can sıkıcı.
  • ülkemizde kargo hizmeti zaten paramızla rezil olmamız demek. edilen çirkin hakaretlerle bu rezalet de üstüne bal kaymak olmuş.
  • rezillik gibi rezillik.kargocu hem suçlu hem güçlü.arkadaşım harbiden işini yapamıyorsun bide üste çıkmaya çalışıyorsun.üste hakaret ediyorsun tehdit ediyorsun...olayın peşini bırakmayın.geçmiş olsun.
  • on numara bes yildiz rezalet gibi rezalet. olayi polise, yargiya (hakaret) ve tuketici haklari mahkemenize iletin. bu tip *** (burayi keyfinize gore kufurlerle doldurabilirsiniz) cezasiz kalmamasi lazim.
hesabın var mı? giriş yap