• euroleague normal sezon son maçımız. real düşüşte ve şu anda 8. sıradalar. son 4 maçlarından 3'de yenildiler. kendilerinden az çekmedik. bir defe final four finalinde, bir defa da final four yarıfinalinde yenildik. umarım son maçta yenerek playoff dışına atarız euroleague'in en çirkef takımını.
  • euroleague yine şaşırtmamış real'in umutlarını yeşertmek için maçta luigi lamonica ve anne panther ikilisini görevlendirmiş.
  • maalesef vesely sakatlandı ve büyük ihtimalle maçta oynamayacak. umarım haftasonu ligde oynayacağımız maç ertelener ve takım güzel dinlener. bu maç bizim için ölüm kalım maçı. bir şekilde kazanmak zorundayız. büyük ihtimalle efes milan'i, barca da bayern'i yenecek son maçta. kazanacağımız takdirde 4. sırada bitiriyoruz ve saha avantajıyla rakipimiz milan veya bayern olur büyük ihtimalle. vesely'siz bile yeneceğimiz takımlar.

    yenileceğimiz takdirde 6. sırada bitireceğiz büyük ihtimalle ve rakip efes olur. o'quinn'in tavares'i durdurması yeterli. real barca, efes, hatta cska gibi güclü değil. playoff havasında oynarsak ve hakemler biçmezse dişimize göre rakip.
  • kazanabilmemizin ilk şartı hakem lamonica'nın maçtan önce kafasına meteor düşmesi ve maçı yönetememesidir. fbliler ağlıyor diyenler maçı izlesinler. 2016'da kupayı elimizden alıp madride hediye ettikleri maçı izlesinlar. gözleriyle izlesinler o zaman ne demek istediğimizi anlarlar.

    dün maçta barça'nın bizi gerçekten döve döve fiziki olarak ayağımızı, dizimizi kıra kıra üstüne hakemlerin de colo'nun üzerine yürünmesine izin vermelerine bakarak söyleyebiliriz ki playofflarda illa ki bir türk takımını elemek istiyorlar. bizi yine efes'le birbirimize kırdırma derdindeler. umarım playofflarda karşılaşmadan efes ile f4'e yürürüz. bekleyelim bakalım şu maçı.
  • jan vesely ve edgaras ulanovas kesin yok. nando de colo ise idmanlara başlamış ve durumuna maç gününde karar verilecekmiş. umarım de colo oynar. de colo ve vesely'siz real'i yenmek mucize olur.

    real'da llull ve randolph sakat
  • fenerbahçe maçı kaybettiği anda efes-fener eşleşmesinin olması hemen hemen kesin. efes için olumlu bir eşleşme olur, vesely döenemeyecekse. o yüzden real madrid’in kazanmasını istediğim maç.
  • fenerbahçe'nin kaybedeceği maç. hiç öyle kasmaya gerek yok. çünkü vesely gibi takımın dinamosu yok ve rakip, sene içerisinde çok kayıplar yaşamasına rağmen, takım olabilmeyi yıllardır başarmış real madrid.
  • inşallah bu akşam yeneriz. yenileceğimiz takdirde yarın gözlerimiz barca v bayern maçında olacak. efes büyük ihtimalle milano'yu yenecek yarın. efes'le karşılaşmamanın tek yolu bayern'in barca deplasmanında kazanması. liderliği garantileyen barca'nın son maçta yedek oyuncularla oynayıp yenilmesi büyük sürpriz olmaz bence
  • fb'nin gecen haftaki barca macina cevaben tum euroleague yonetimine vesely olmadan real'e fark atarak cevap vermesi gereken mactir. gecen hafta sahada olanlara verilecek en guzel cevap bu olur.

    euroleauge'teki ispanyol lobisine son 7 yildir dur diyen en ciddi takim fb'dir ve umarim bu yil hem efes hem fener ikisi birden bir kez daha bu adamlara dersini verecek...

    iki takimimizin playoff'ta eslesmesini isteyen ise tek kelimeyle vatan hainidir, baska bir mantikli aciklamasi olamaz.
  • vesely sakat, nando'nun durumu henüz belli değil sanırım.. real madrid için çok çok önemli bir maç. herhalde çok sert geçecektir.
    t: euroleague 34. hafta maçı. aynı zamanda normal sezon için son hafta maçı.
    edit: nando oynuyor..
hesabın var mı? giriş yap